Прескочи до съдържание

Билет Тенерифе-Варна


Препоръчани мнения

Дойде време да се прибирам и търся билет от Тенерифе-юг до Варна

Гледам, че има разни опции до Варна с jetairfly през Брюксел и с condor и sunexpress през Лайпциг, дори билетите са по-евтини отколкото до София. Първият вариант е с малко над 2 часа престой, нямам багаж, но не знам jetairfly как е с разписанията и дали не закъснява често. За sunexpress не чета хубави неща... часове закъснения редовно, липсващи резервации и други..

Друг вариант е да стигна до Брюксел предия ден, да имам нощувка и на следващия ден за Варна. Не съм бил в Белгия, но като цяло знам, че е доста скъпо всичко, та не знам колко ще се оскъпи при този вариант

Сега подробностите, билета е еднопосочен, желателно е да няма повече от един стоп и да не се минава през държави извън Шенген. Дата е около 27-28-29 някъде.

По-добри варианти от споменатите има ли според вас?

Редактирано от Alexander
Връзка към коментар

...до Варна с jetairfly през Брюксел...

 

Aко двата полета са на една резервация, вероятността да те изчакат е малко по-голяма.

Няма много място за чудене, особено ако става дума за края на настоящия месец.

 

 

 

 

 

post-2286-0-81140500-1432042376_thumb.png

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Там е работата, че не са на един билет... От сайта на jetairfly не ми позволява да купя един билет, трябва да е разкъсано, а това са си два отделни билета. През търсачките, често се позволява да се купят наведнъж два билета, но те си остават отделни.

Връзка към коментар

Ако е за Май месец, малко късно се сещаш .. Нормалните компании са около и над 250 евро, на 1 билет. Имап вариант да търсиш двупосочен, с връщане някога нататък ..

 

Предполагам си преровил azair.com и skypicker.com ? Варна, Бургас, София, Букурещ, Констанца, Истанбул за крайни летища .. въртят се цени около 150 евро.

Връзка към коментар

Мен цената от 250е ме устройва. Проблема е да не остана без да хвана следващия самолет. Нещо с повече пауза търся, не по-евтин. Мога да остана и до началото на юни в краен случай. Гледам вариант през Холандия и оттам с уиз до София.

Връзка към коментар

Много бърз доклад от мен:

 

2015-05-19_22-19-35.png

 

Разширил съм опциите, които според мен биха били интересни. Възможно е цените да не са актуални, сигурно заради новия им сайт цените на уиз нещо не се обновяват. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Защото не се знаеше колко време ще стоя тук. Имах резервирани хотели през една седмица, за да мога да отказвам до последния ден. Бях по работа, не на разходка. Всичко свърши бързо, но можеше да седя и още 2 седмици докато дойде деня за купуване на билети.

Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.