Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 (редактирано) Дойде време да се прибирам и търся билет от Тенерифе-юг до Варна Гледам, че има разни опции до Варна с jetairfly през Брюксел и с condor и sunexpress през Лайпциг, дори билетите са по-евтини отколкото до София. Първият вариант е с малко над 2 часа престой, нямам багаж, но не знам jetairfly как е с разписанията и дали не закъснява често. За sunexpress не чета хубави неща... часове закъснения редовно, липсващи резервации и други.. Друг вариант е да стигна до Брюксел предия ден, да имам нощувка и на следващия ден за Варна. Не съм бил в Белгия, но като цяло знам, че е доста скъпо всичко, та не знам колко ще се оскъпи при този вариант Сега подробностите, билета е еднопосочен, желателно е да няма повече от един стоп и да не се минава през държави извън Шенген. Дата е около 27-28-29 някъде. По-добри варианти от споменатите има ли според вас? Редактирано 19 май, 2015 от Alexander Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Лондон не те ли устройва? Не е в Шенген, но е в ЕС и се минава с лична карта. От Лутон до Варна за твоите дати има билети от 88 лири без членска карта на Уиз ер. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Знам за Лондон, но за сега търся други варианти. Чудя се дали 2,10 часа са достатъчни за да не изтърва втория полет през Брюксел Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 ...до Варна с jetairfly през Брюксел... Aко двата полета са на една резервация, вероятността да те изчакат е малко по-голяма. Няма много място за чудене, особено ако става дума за края на настоящия месец. 1 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Там е работата, че не са на един билет... От сайта на jetairfly не ми позволява да купя един билет, трябва да е разкъсано, а това са си два отделни билета. През търсачките, често се позволява да се купят наведнъж два билета, но те си остават отделни. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Само Варна ли е опция, Букурещ не става ли? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Ако е нещо невероятно като цена става. Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Ако е за Май месец, малко късно се сещаш .. Нормалните компании са около и над 250 евро, на 1 билет. Имап вариант да търсиш двупосочен, с връщане някога нататък .. Предполагам си преровил azair.com и skypicker.com ? Варна, Бургас, София, Букурещ, Констанца, Истанбул за крайни летища .. въртят се цени около 150 евро. Връзка към коментар
bat.galin Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 (редактирано) Уви, няма как :- и да е невероятно като цена, - и да е с едно прекачване, - и да е 10 дни преди полета. Редактирано 19 май, 2015 от bat.galin Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Мен цената от 250е ме устройва. Проблема е да не остана без да хвана следващия самолет. Нещо с повече пауза търся, не по-евтин. Мога да остана и до началото на юни в краен случай. Гледам вариант през Холандия и оттам с уиз до София. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Много бърз доклад от мен: Разширил съм опциите, които според мен биха били интересни. Възможно е цените да не са актуални, сигурно заради новия им сайт цените на уиз нещо не се обновяват. 1 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 19 май, 2015 Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Алекс, защо не си си подсигурил връщането от България по-рано още, изненадваш ме много ? Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 19 май, 2015 Защото не се знаеше колко време ще стоя тук. Имах резервирани хотели през една седмица, за да мога да отказвам до последния ден. Бях по работа, не на разходка. Всичко свърши бързо, но можеше да седя и още 2 седмици докато дойде деня за купуване на билети. Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 20 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 май, 2015 Благодаря на всички. Купих за 200е до Варна през Брюксел с condor и jetairfly. Хем не съм бил никога в скучният град, ще имам 6 часа поне, да пия една бира.. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения