stoyan.gotsev Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 (редактирано) Здравейте, За себе си мога да кажа само, че съм керосинозависим. Географията от друга страна пък е едно от основните ми хобита и в един момент двата интереса се сблъскват със скорост съизмерима с експериментите в Церн. Студент - авиационна техника съм с не много добри финансови възможности, но се занимавам с няколко неща, за да мога да харча максимална част от доходите си за пътувания. Първата цел, която си набелязах за изпълняване е посещение на всичките столици на Европейския съюз. Включвайки София, съм на етап 6 от 27, като имам билети за Кипър, където мисля да отбележа седмата, че Хърватска като влезе в ЕС скоро и нормата ще ми се вдигне. Мотото ми е: Светът е твърде голям за този кратък живот, тъй че нямам право дори на минута, в която да не мисля за пътувания. Редактирано 19 май, 2013 от europeandj 10 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Здравей Радвам се да те видя и тук 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Здравей пак, още един бгспотър на линия 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Ентусиазмът и желанието са най-важни, а очевидно при теб и двете са по много Welcome aboard! 1 Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Добре си дошъл! Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Привет!! Имаш хубаво мото, може да се каже че и моето е същото Пожелавам ти да сбъднеш мечтите си!! 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 19 май, 2013 Сподели Публикувано: 19 май, 2013 Добре дошъл! Супер мото имаш! Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега