Прескочи до съдържание

AirFrance/KLM - периодични промоции

Препоръчани мнения

Flying blue са пуснали услуга месечен абонамент за покупка на мили на цена 1.1 евро цента/миля, което е евтино в сравнение с опциите за директна покупка на мили, дори в промоция от тях.

image.png.4883b4b52d98b73e15c5ed8a48965754.png

Повече информация можете да прочете тук.

А иначе има доста добра оферта за пътуване с мили от Европа до Папеете, о-в Таити - Френска полинезия с мили, която може да се комбинира с новата оферта за покупка на мили от Air France.

Например Букурещ - Париж - Лос Анджелис (междинен стоп за зареждане) - Папеете е 30 000 flying blue мили + 135 долара в посока (около 890 лв. в посока). Можете да направите  2 х one way за общо 60 000 мили + около 300 долара вместо round trip (намирах по-лесно дати като два еднопосочни вместо round trip). Можете да летите от едно летище и да се върнете на друго в Европа. Най-лесно се търсят дни с промо оферти с мили за полет като отворите американската версия на Air France и изберете начална и крайна дестинация, но не избирате дата. Така ви се отваря календар с избор на месеци и дати с визуализация на милите за полет - https://wwws.airfrance.us/

Дати февруари - март 2025.

Пример:

image.png.0faa5ac5b1b07410b84fbe306839e0c1.png

image.png.9da03c9e5cb3b3f7f0f7e0a2e2ef6fa6.png

• Харесвам 11
Връзка към коментар
преди 11 минути , vanku каза:

Flying blue са пуснали услуга месечен абонамент за покупка на мили на цена 1.1 евро цента/миля, което е евтино в сравнение с опциите за директна покупка на мили, дори в промоция от тях.

image.png.4883b4b52d98b73e15c5ed8a48965754.png

Повече информация можете да прочете тук.

А иначе има доста добра оферта за пътуване с мили от Европа до Папеете, о-в Таити - Френска полинезия с мили, която може да се комбинира с новата оферта за покупка на мили от Air France.

Например Букурещ - Париж - Лос Анджелис (междинен стоп за зареждане) - Папеете е 30 000 flying blue мили + 135 долара в посока (около 890 лв. в посока). Можете да направите  2 х one way за общо 60 000 мили + около 300 долара вместо round trip (намирах по-лесно дати като два еднопосочни вместо round trip). Можете да летите от едно летище и да се върнете на друго в Европа. Най-лесно се търсят дни с промо оферти с мили за полет като отворите американската версия на Air France и изберете начална и крайна дестинация, но не избирате дата. Така ви се отваря календар с избор на месеци и дати с визуализация на милите за полет - https://wwws.airfrance.us/

Дати февруари - март 2025.

Пример:

image.png.0faa5ac5b1b07410b84fbe306839e0c1.png

image.png.9da03c9e5cb3b3f7f0f7e0a2e2ef6fa6.png

А от кои летища в Европа има най-добри цени с мили на AF? Гледам бизнес и навсякъде е 400 000 мили еднопосочен…

Връзка към коментар

От София единствената опция е с Таром до Букурещ нощувка и после Еър Франс на където решите. За съжаление Скай тийм от София са много зле след спирането на полетите на Еър Франс до София. Аз се надявах, че с подновяване на кодшеъра ще излизат полетите през Амстердам с Бг Еър, но уви. Отделно с динамичния модел на Флаингблуе е супер трудно да се намери билет в бизнес на добра цена, защото в сезон винаги са космически суми.

Връзка към коментар
47 minutes ago, Loverboy said:

А от кои летища в Европа има най-добри цени с мили на AF? Гледам бизнес и навсякъде е 400 000 мили еднопосочен…

По принцип има бизнес класа и за 200 000 мили от Букурещ, Рим и други летища до Папеете - през американската версия на air france лесно се търсят, но е доста скъпо според мен. Premium economy се намират за по 60 000 мили.

По принцип бизне класа от Европа до Папеете ми излиза най-евтино с мили през АА мили от Хелзенки:

image.png.02363663e8cb51a633a1e7dc07acad4f.png

23 minutes ago, Jorro said:

От София единствената опция е с Таром до Букурещ нощувка и после Еър Франс на където решите. За съжаление Скай тийм от София са много зле след спирането на полетите на Еър Франс до София. Аз се надявах, че с подновяване на кодшеъра ще излизат полетите през Амстердам с Бг Еър, но уви. Отделно с динамичния модел на Флаингблуе е супер трудно да се намери билет в бизнес на добра цена, защото в сезон винаги са космически суми.

Аз ползвам https://roame.travel/ за търсене на полети с мили като не е 100% точно, но дава идеи включително с flying blue мили.

Например Букурещ - Париж - Лос Анджелис 50 000 мили за 14 август:

image.png.35f0fa9983b276bbb2a22c6a971a4f7d.png

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, vanku каза:

По принцип има бизнес класа и за 200 000 мили от Букурещ, Рим и други летища до Папеете - през американската версия на air france лесно се търсят, но е доста скъпо според мен. Premium economy се намират за по 60 000 мили.

По принцип бизне класа от Европа до Папеете ми излиза най-евтино с мили през АА мили от Хелзенки:

image.png.02363663e8cb51a633a1e7dc07acad4f.png

Аз ползвам https://roame.travel/ за търсене на полети с мили като не е 100% точно, но дава идеи включително с flying blue мили.

Например Букурещ - Париж - Лос Анджелис 50 000 мили за 14 август:

image.png.35f0fa9983b276bbb2a22c6a971a4f7d.png

За съжаление в Бг нямаме кредитни карти, от които да може да прехвърляме точки към която програма искаме, е и с бонуси.

Връщайки се на програмата на Еърфранс, за пореден път се опитах да намеря причина да почна да събирам мили в нея, но уви предвид липсата на полети от София в момента и космическите им цени на полетите с мили в бизнес не виждам какъвто и да е смисъл. Да, на някои икономи билети имат добри "цени" с точки, но ако тези точки си ги купил и доплатиш таксите цената ще ти стане същата или дори по-висока от това да си вземеш кеш билет, от който да изкараш някакви мили.....Прожължавам да следя програмата им, т.к имам желание да летя с тях, но трябва да увеличат присъствието им на нашия пазар било то с полет на КЛМ до Амстердам или ЕЪрфранс до Париж....

Връзка към коментар

Revolut дава мили на AF, макар и малко, само отбелязвам

но да, без полети е кофти, а едно време взех 3-4 билета с мили до Южна Америка с тях (без кредитна карта)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.