Polina Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Ленче Честит имен ден! Да си здрава и щастлива и да си живееш с името! ПС. Поздравявам и всички Константиновци, ако ги има в тоя форум! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Поздрави за всички именици ! Обаче Елена като види обръщението ... :D 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 май, 2013 (редактирано) Обаче Елена като види обръщението ... :D Тя е готина и няма да се сърди.. още повече, че и е празник Редактирано 21 май, 2013 от Polina Връзка към коментар
Elena Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 за обръщението само на Поли не мога да се разсърдя Честито на всяка прекрасна Елена тук и на всеки Константин 1 Връзка към коментар
Adinko Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито на всички именници! Elena, да си жива и здрава! 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито и да почерпиш, по едно магнитче от Прага примерно! И не, това не е най-светлият празник 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито и да почерпиш, по едно магнитче от Прага примерно! И не, това не е най-светлият празник Подкрепям идеята за магнитче от Прага.. или от някъде другаде 1 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит празник и от мене.Нека всички,които имат празник днеска,бъдат живи и здрави.Елена и да се престрашиш за феникса :D :D :D 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Хайде и от мен в темата за поздрави! ЧИД! 1 Връзка към коментар
Еmilia Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден! Бъдете здрави! 1 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 (редактирано) Честит Имен Ден на Елена и от мен!! Много здраве и с гордост да си носиш хубавото име!!! Поздрав и за всички останали именници!! Редактирано 21 май, 2013 от danimarkova 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито и да почерпиш, по едно магнитче от Прага примерно! И не, това не е най-светлият празник Само няма да ме ядосваш днеска! нали си наясно, че очаквам пратка от Холандия с лалета? 3 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден на всички, носещи едно от любимите ми женски имена! На Константиновците също. Бъдете здрави и щастливи! Дано пратката от Холандия да е само с лалета, че иначе няма да е много весело 1 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Дано пратката от Холандия да е само с лалета, че иначе няма да е много весело Бих казала дано пратката от Холандия, да не е само с лалета..., че колко весело би станало тогава 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Бих казала дано пратката от Холандия, да не е само с лалета..., че колко весело би станало тогава Е то както се разбра Жоро въобще не знае за тези неща, сигурно не е и виждал така че надали..... :D 2 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 май, 2013 (редактирано) Е то както се разбра Жоро въобще не знае за тези неща, сигурно не е и виждал така че надали..... :D Ти бъди готова за изненада. Аз мисля, Жоро да почне на всеки за р.д да изпраща по едно холандско кашонче, пък вътре кой каквото си намери Може и ние да му пращаме по едно от тук за неговия р.д... Стига да имаме сделка.. Редактирано 21 май, 2013 от Polina Връзка към коментар
Тони Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 И от мен! Наздраве и безброй поводи за усмивки! 1 Връзка към коментар
Ана Синона Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден на всички празнуващи! Весело изкарване! 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 И от мен - Честит имен ден на всички, които празнуват днес! 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито на именниците и както се казва, да почерпите, ние идваме... Ти бъди готова за изненада. Аз мисля, Жоро да почне на всеки за р.д да изпраща по едно холандско кашонче, пък вътре кой каквото си намери Може и ние да му пращаме по едно от тук за неговия р.д... Стига да имаме сделка.. Ако може моето да не в кашонче, че бая зор ще види ако се наложи да натъпче в него някоя мулатка от червения квартал... 2 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито на празнуващите! Ти бъди готова за изненада. Аз мисля, Жоро да почне на всеки за р.д да изпраща по едно холандско кашонче, пък вътре кой каквото си намери Може и ние да му пращаме по едно от тук за неговия р.д... Стига да имаме сделка.. Предлагам домашна ракия и лютеница срещу холандски вафлички. 3 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 21 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Ако може моето да не в кашонче, че бая зор ще види ако се наложи да натъпче в него някоя мулатка от червения квартал... Точно така, то на всеки според заслугите.. на кой мулатка, на кой тревичка, на друг биричка, на Ленчето магнитче или забравените лалета... както дойде 1 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Ако може моето да не в кашонче, че бая зор ще види ако се наложи да натъпче в него някоя мулатка от червения квартал... Жена ти ако прочете че искаш за подарък мулатка от RLD, може този в кашончето да се окажеш ти 1 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Тя си ме знае, че съм мечтател, няма страшно... :D 1 Връзка към коментар
lesy Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден на празнуващите! И все повече пътешествия! 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега