Прескочи до съдържание

Честит имен ден на Елена :)

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

Обаче Елена като види обръщението ... :D

Тя е готина и няма да се сърди.. още повече, че и е празник :)

Редактирано от Polina
Връзка към коментар

Честито и да почерпиш, по едно магнитче от Прага примерно!

И не, това не е най-светлият празник

Подкрепям идеята за магнитче от Прага.. или от някъде другаде :) 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Честит Имен Ден на Елена и от мен!! Много здраве и с гордост да си носиш хубавото име!!!

Поздрав и за всички останали именници!!

Редактирано от danimarkova
  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Честито и да почерпиш, по едно магнитче от Прага примерно!

И не, това не е най-светлият празник

Само няма да ме ядосваш днеска! нали си наясно, че очаквам пратка от Холандия с лалета?

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Честит имен ден на всички, носещи едно от любимите ми женски имена!  :)

На Константиновците също.

Бъдете здрави и щастливи!

Дано пратката от Холандия да е само с лалета, че иначе няма да е много весело ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Дано пратката от Холандия да е само с лалета, че иначе няма да е много весело ;)

Бих казала дано пратката от Холандия, да не е само с лалета..., че колко весело би станало тогава :) 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Бих казала дано пратката от Холандия, да не е само с лалета..., че колко весело би станало тогава :)

Е то както се разбра Жоро въобще не знае за тези неща, сигурно не е и виждал така че надали..... :D

• Харесвам 2
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Е то както се разбра Жоро въобще не знае за тези неща, сигурно не е и виждал така че надали..... :D

Ти бъди готова за изненада. Аз мисля, Жоро да почне на всеки за р.д да изпраща по едно холандско кашонче, пък вътре кой каквото си намери :) Може и ние да му пращаме по едно от тук за неговия р.д... :) Стига да имаме сделка.. 

Редактирано от Polina
Връзка към коментар

Честито на именниците и както се казва, да почерпите, ние идваме... ;)

Ти бъди готова за изненада. Аз мисля, Жоро да почне на всеки за р.д да изпраща по едно холандско кашонче, пък вътре кой каквото си намери :) Може и ние да му пращаме по едно от тук за неговия р.д... :) Стига да имаме сделка.. 

Ако може моето да не в кашонче, че бая зор ще види ако се наложи да натъпче в него някоя мулатка от червения квартал... :P

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Честито на празнуващите!

Предлагам домашна ракия и лютеница срещу холандски вафлички.  :P

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Ако може моето да не в кашонче, че бая зор ще види ако се наложи да натъпче в него някоя мулатка от червения квартал... :P

Точно така, то на всеки според заслугите.. на кой мулатка, на кой тревичка, на друг биричка, на Ленчето магнитче или забравените лалета... както дойде  ;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Жена ти ако прочете че искаш за подарък мулатка от RLD, може този в кашончето да се окажеш ти :)

;)

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.