Пожето Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден, Ели, много щастие и късмет ти желая! Холандското магнитче се наложи да го сглобяваме, дано поне луковичката получиш in one piece! :D 2 Връзка към коментар
Зани Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 И от мен честит имен ден на всички празнуващи пътешественици ! 1 Връзка към коментар
Мрън Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честито, Елена, продължавай да бъдеш все така позитивна 1 Връзка към коментар
ilkosem Публикувано: 21 май, 2013 Сподели Публикувано: 21 май, 2013 Честит имен ден на всички, които празнуват днес! Елена, честит имен ден, да си жива и здрава! 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 Елена, много са ти хубави снимките от Рибарица и Велико Търново! Именият ден мина и ако не си махмурлия, да вземеш да драснеш един пътепис, че ми се доходи в тази посока! Пък аз обещавам магнитче! 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 22 май, 2013 Сподели Публикувано: 22 май, 2013 хахахха как ме нарочихте с тези магнити. Тези снимки ги сложих, защото се качват само снимки от други страни ( които с удоволствие разглеждам, разбира се). За пътепис не знам дали ще се получи, защото точно тези снимки са от тиймбилдинги и не стига, че едва намерих такива, на които ги няма половината колеги пък и какво да ви разкажа - как се пребивахме по скалите или как пихме на тежки маси 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега