Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 24 минути , Branko каза:

Да не би да ти дава такава цена , защото е включен бутона да ти усвои натрупаните 

Възможно е, но за други активности не излезе безплатно за двама до размера на бонуса. 

Не намирам време да прегледам опциите. Струва си труда да се намери сигурен начин срещу анулиране на резервации. Засега минаването през топ кешбек ми изглежда най-доброто решение. 

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И как точно си го представяте ? Expedia / Hotels пак виждат данните по които могат да ви идентифицират , а освен това изплащането на сума към външен сайт би им удвоило вниманието , в случай че случайно са пропуснали да забележат свързаните акаунти още при резервацията.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 24 минути , stanimir каза:

И как точно си го представяте ? Expedia / Hotels пак виждат данните по които могат да ви идентифицират , а освен това изплащането на сума към външен сайт би им удвоило вниманието , в случай че случайно са пропуснали да забележат свързаните акаунти още при резервацията.

Виждам го като единични случаи, с които няма да им се занимава, както с преките резервации през тях. Също - никак не го виждам ако стане масово, особено при  безплатна анулация. 

На едно колибри счупихме вратлето, колко му е tcb да отреже профилите и картите в тях.  🙂

Връзка към коментар

Е,  няма нужда да минаваш всичките 15 резервации през TCB uk, да речем. С повтарянето на едни и същи стъпки във всяка една резервация, както и даването на едни и същи данни, забелязването на свързани акаунти е гарантирано. Особено ако резервациите са правени веднага една след друга.

преди 11 минути , Doctor Who каза:

Виждам го като единични случаи, с които няма да им се занимава, както преките резервации през тях.

Точно.

Връзка към коментар
преди 3 часа, Doctor Who каза:

Поста ми е към и в чест на @iMari

В момента английската версия на Expedia дава безплатно посещение за първи възрастен на Бурж Халифа, плаща втория или респ.трети.

Screenshot_20240921_191338_com.android.chrome.jpg

Screenshot_20240921_191948_com.android.chrome.jpg

преди 2 часа, chandni каза:

Никак не ми излиза нулева цена за съжаление.

Цена 0£ се получава само, когато се приложи бонус и то по-голям от 39£.

IMG_8687.png.cc51bcf9c4cd57714974c2e6183259f5.png

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 21 минути , ДиянаВ каза:

Цена 0£ се получава само, когато се приложи бонус и то по-голям от 39£.

IMG_8687.png.cc51bcf9c4cd57714974c2e6183259f5.png

Да, съгласен съм. Просто нямах над цената  в този профил, а и вече не е активно. 

Между другото - получавам непрекъснато реклами в пощата и влязох от там, но може и да е било нещо временно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз сега, като ми изскочи темата, се сещам да се похваля. До тук 3 резервации през 3 различни профила минаха без никакъв проблем.

2 нощувки - запазени отделно през 2 профила. С доплащане от сорта на 2$ за първата и 7$ за втората (взех си и включена закуска втория ден 😂)

Третата резервация беше за тур с около 30$ доплащане.

Всичко е буквано през телефона и през Top Cashback. Имам по още 15$ в два от акаунтите и сега ще кроя планове и за тях.

Много благодаря на хората, които откриха тази “промоцийка” и на всички останали, които отделиха време да опишат всяка подробност в последните няколко страници! 👏

• Харесвам 4
Връзка към коментар
преди 18 минути , iMari каза:

Обаче @ДиянаВ май разби системата. :aggressive::clapping::smile:

Сега е време някой да се похвали с повече от 5 резервации, че моите n-на брой профили все ме чакат, а аз все отлагам ли, отлагам...

Връзка към коментар

Аз успях с един профил да получа 45$. Малко, но от сърце!

Повече не можах, но и не се старах особено.  Вече имам ваучер за дневен тур в Абу Даби. Благодаря на @iMari и на всички писали в темата!

• Харесвам 4
  • Браво 1
Връзка към коментар

Аз май вече се похвалих,но пак да пиша за да благодаря ! И моята резервация за хотел с бонус от 90$ мина успешно с доплащане 2$. Имам само още един профил с 15$,но засега изчаквам.

• Харесвам 3
  • Браво 1
Връзка към коментар

И аз благодаря на @iMari , че сподели с нас за тази възможност! 

Тази сутрин и синът ми получи 15 $, преди това 15 и за дъщеря ми. Аз получих на единия ми профил 60, а на другия 15. 

Резервирах с моите 75$ и доплащане разходка с лодка в Дубай. Сега трябва да измисля какво да напазарувам с ваучерите на децата.

На мъжа ми обаче нищо не му дават. 

• Харесвам 3
Връзка към коментар
преди 17 минути , Rossi to каза:

И аз благодаря на @iMari , че сподели с нас за тази възможност! 

Тази сутрин и синът ми получи 15 $, преди това 15 и за дъщеря ми. Аз получих на единия ми профил 60, а на другия 15. 

Резервирах с моите 75$ и доплащане разходка с лодка в Дубай. Сега трябва да измисля какво да напазарувам с ваучерите на децата.

На мъжа ми обаче нищо не му дават. 

В Дубай съм резервирала разходка с яхта из Марината и разходка с лодка около фонтаните по време на шоуто им - Burj Khalifa Fountain Show and Burj Lake Ride. 
Имам останали бонуси в профилите на съпруга и дъщерята и мисля да ги ползвам за друга атракция там - The View at the Palm. Но това по-нататък. Освен ако пак не ме подмамят😛

@iMari има почерпка от мен през ноември или кутия дубайски фурми през декември😄 Да си избере😉

• Харесвам 5
  • Смея се 2
Връзка към коментар
На 13.09.2024 г. в 18:08, Argentique каза:

Или пък понеже средата на декември правят коледна Магеланска сбирка, да се изцепя за някой Шератон, където с @ДиянаВ да отмаряме след купона, ако се върне от Дубай навреме. :biggrin:

Аз съм си резервирал един много добър Шератон за средата на декември. Идеален е за отмаряне след купон.

Връзка към коментар

Здравейте! Искам да попитам ако резервирам хотел с тези бонуси, но в някакъв момент отменя резервацията с безплатно анулиране, тези бонуси дали се възстановяват в акаунта или са безвъзвратно загубени? И ако се възстановяват - колко време отнема самия процес?

Връзка към коментар
преди 12 минути , saved_ каза:

Здравейте! Искам да попитам ако резервирам хотел с тези бонуси, но в някакъв момент отменя резервацията с безплатно анулиране, тези бонуси дали се възстановяват в акаунта или са безвъзвратно загубени? И ако се възстановяват - колко време отнема самия процес?

Възстановяват се, но вероятно трябва да са в периода на валидност на бонуса.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Някой купувал ли си е през Expedia билет за шоу, което изисква избор на място. Стигам до плащане, но не ми дава опция да избирам места. След плащане ще се генерира ваучер, с който на място ще се нареждам за билет и избор на седалка или на следваща стъпка може да ме прехвърли към избиране на места?

Връзка към коментар

@chandni, за всяка от атракциите има отзиви, както е с хотелите. Обикновенно хората пишат ако имат проблем, затова си мисля, че са 100% истински. 🙂 Виж там дали няма отговор на твоя въпрос.

• Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 7 минути , iMari каза:

@chandni, за всяка от атракциите има отзиви, както е с хотелите. Обикновенно хората пишат ако имат проблем, затова си мисля, че са 100% истински. 🙂 Виж там дали няма отговор на твоя въпрос.

Има отзиви за атракцията, аз и другаде четох отзиви и не се колебая относно самата атракция, а се чудя как става избора на места. Затова питах, ако някой има опит, да сподели. 🙂

Връзка към коментар
преди 24 минути , chandni каза:

Има отзиви за атракцията, аз и другаде четох отзиви и не се колебая относно самата атракция, а се чудя как става избора на места. Затова питах, ако някой има опит, да сподели. 🙂

Само гадая, но вероятно, ако ти генерира ваучер после с него ще можеш да влезеш на сайта на шоуто и там да си генерираш билет с избор на място. Виж дали в официалния сайт на шоуто има такава опция или пиши на съпорта на Експидия.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

За втори пореден път правя резервация , която  host-а  анулира едностранно с причина резерирано в друга платформа за съюите дати. 

И 200$ usd купони да дават не мисля, че има смисъл от expedia.

Още повече , че нямаме никакви права в такива ситуации.

• Шок 1
Връзка към коментар

ами аз не мисля, че това анулиране в последния момент е особеност точно на Expedia. А смисъла е, че има и друга възможност, пък всеки си избира коя да ползва.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• ДиянаВ
    • Аzia
    • Branko
    • Tani
    • jorrro
    • Individuala
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.