Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 19 минути , Tesh каза:

За втори пореден път правя резервация , която  host-а  анулира едностранно с причина резерирано в друга платформа за съюите дати. 

И 200$ usd купони да дават не мисля, че има смисъл от expedia.

Още повече , че нямаме никакви права в такива ситуации.

Много категорично звучиш, но все пак ще се опитам да ти помогна. 😉

Малко по-назад описах не точно същата, но подобна ситуация:

Имаш права, както във всяка платформа за резервиране. Даже тук повече ги уважават.

Свържи се с хелп ценъра обясни, че вече два пъти ти се случва това и си крайно разочарован. Особено ако това ти е първа резервация през нов акаунт, не пропускай да им го припомниш. Цените са се повишили, не можеш да намериш сходно настаняване при същите условия или нещо подобно, само давам посоката. 🙂

Между другуто парите от гореописания случай бяха възстановени на следвашия ден(събота). Кърв ги изпратиха веднага към ПИБ, но там както обикновенно ги забавиха с няколко дни. Споменавам го в случай, че някой се притеснява, че Експидия бавят рифънди. Ако зад Кърв беше TBI или Revolut парите щяха да са налични веднага.

За съжаление, това с отменени резервации в посления момент започва да става твърде често. Въобще нямам предвид само Експидия. Разликата тук е, че реагират повече от адекватно. Години наред не съм имала нито един случай на отменена резервация от място за настаняване, докато последните година, две си е абсолютна тенденция.

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

@iMari Много благодаря. 

Някой има ли имейл на Expedia. 

През чата не могат да съдействат за отменена от домакина резервация, а телефоните, които ми дадоха са американски, което, ще е зверски скъпо и немски, на който обслужването е само на немски.

Връзка към коментар

Как така не могат да съдействат? И мен се опитаха да ме насочат към USA тел.номер, но им обясних, че това не е опция, защото се намирам в Европа и разговорът би ми струвал твърде скъпо. Пиши, че не говориш немски. Все пак резервираш през US версия, не си длъжен да ползваш език, различен от английски. Ако те отрежат пак, пробвай по-късно или утре. Винаги можеш да звъннеш през Скайп, със зареден кредит. Вероятно почти нищо няма да ти струва. Аз лично предпочитам да им имам обещанията писмено. 🙂

А чакай, сега се сетих, че по това време и аз пробвах да се свържа, но чата им не работеше. В смисъл не даваше опция за жив агент. Пробвай утре най-добре.

Не съм попадала на техен имейл.

• Браво 1
Връзка към коментар

От промоцията на @iMari (да!) имах 3×15$. Употребих ги успешно за активности в Ню Йорк с доплащане. В лични данни писах телефон, адрес и ZIP- код на хотела, в който съм в момента. На две от местата искаха принтирано копие(имах), на третото- с телефона.

• Харесвам 2
  • Браво 1
Връзка към коментар
преди 21 минути , iMari каза:

Само напомням, че бонусите от Vrbo за 20-30$, които ни заредиха неочаквано преди месец изтичат утре. 😉т.е. днес е последния ден за резервиране с тях.

Пише ли го под купона?

Защото аз имам един с expire date(Hotels.com), а на другите 2 от Expedia и Vrbo нищо не пише.

Връзка към коментар

Пише, да. Трябва да избереш в прозорчето Vrbo, за да ти покаже какъв бонус са ти заредили и кога изтича.

image.png.6495943772c08dcbe6d78cef4390e189.png

Единствените бонуси без дата при мен са тези, които ми заредиха като компенсация за отменени резервации.

На всички други и от трите сайта, като ги избереш показва до кога са валидни.

• Харесвам 3
Връзка към коментар

И аз смятам да пропусна този път, че с 8 профила направих 8 резервации и след 1 седмица ми изпратиха предупредителен имейл за 4 от имейлите. Останалите 4 може би не са ги засекли ли незнам... Резервациите са правени изцяло през topcashback, с различни, но реални имена (пътуваме семейството, така че съм използвала техни имена също), с различни кредитни, дебитни карти и Revolut. Така че сега си тихо си кротувам, докато не мине пътуването през декември. Ако всичко мине точно ще съм спестила 500$, така че тихо.... 🤫

• Харесвам 3
Връзка към коментар

В инвизибъл таб с британско IP и различни браузъри на телефона все ми изписва съобщение за до 20% отстъпка в приложението, а не за $.

С кой мобилен браузър и какво IP успявате да получите тези 15$?

Връзка към коментар

И при мен Vrbo бонусите бяха без дата, но все пак се втурнах да резервирам 😄

Запазих активности в NYC за 250$, от които доплащането беше само 55$ 🥳 Оставих и 1 акаунт с 30$, на който не мога да му намеря приложение, та на него ще рискувам, хем да видим дали наистина ще изтекат тези 15$ или наистина са без дата.. 2-3 от музеите, които съм набелязал все още нямат билети за датите, които гледам другата година, така че ще ги запазя тези 30 за момента 🙂

Иначе и при мен е сходния случай - 4 профила, 4 различни имена, правени от 3 различни устройства резервации за момента (1 и също IP обаче) - според мен не би трябвало да има проблем тук, след като имената са различни, какво като е от едно IP, че дори и устройство, логично е едно семейство да ползва една и съща връзка.. но да видим 🙂 

Връзка към коментар
преди 31 минути , bad kid каза:

Оф ,как се 'играе' това, че изпуснах предишния рунд?

Оф, вече и аз не знам. Случайно хванах телефон на приятелка и колежка и тръгнах да правя резервация през Хром(логната в акаунт), с най-обикновенно бг IP. Първо излезе станартно съобщение за аппа, дали за 20% или за отстъпки, не помня точно, бързо го затворих и тръгнах да избирам дестинацията. То пък да не пипна чужд телефон, веднага бам - земи тия 15$! Петък е, имам куп работа за вършене за да приключа семицата, бонусите от Vrbo изтичат, трябва да правя резервация без да ми блокират профилите. Как си я мислят тия хора от Expedia Group не знам!

Има една особеност при Hotels.com. На някои устройства по подразбиране зарежда ирандската версия и ако дадете веднага US версията пак ще си остане на ирландската и няма да покаже бонус. Затова изберете първо някоя по-забита версия - белгийска, новозеландска и т.н. и след това сменете на USA.

При мен бонуса излезе, докато съм логната в профил, който не е получавал бонус от хотелс. Пробвах да заредя в профили, които вече са получавали бонус от тях, но не стана. Устройството беше ползвано преди месец и нещо за трупане на бонуси, но от тогава не е влизано през него в хотелс. Аппа също беше изтрит.

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Връзка към коментар

На мен ми излезе на експедия, ама както казах нищо не даде...

То и преди рядко даваше. Сега съм забравил откъде се сменяше държавата в апа на експедия...

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 53 минути , neuromancer каза:

На мен ми излезе на експедия, ама както казах нищо не даде...

То и преди рядко даваше. Сега съм забравил откъде се сменяше държавата в апа на експедия...

Account > Security and setings 

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 1 час, neuromancer каза:

На мен ми пише, че кредитите важат до декември....

Иначе сега като влязох и пак ми излезе банера за $15, но нищо не даде...

Те са различни кредити и за трите, на expedia са до декември, но на vrbo до утре. Трябва да ги смениш за да видиш 

IMG_4442.png

IMG_4443.png

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Връзка към коментар

Аааа, стига вече, нямам нерви пак да трупам по 15 долара с десетки цъкания проба - грешка, па мейли, па кодове, па акаунти, па пароли, станах  зомби предната акция, баси. Но пък си направих уикенд Лондон с досегашните придобивки и доплащане  на цената на шише "Джони" в "Теско", червен етикет, не скъпото. Буквално! Уиз, приличен хотел в центъра и Нешънъл експреса. Схемата работи, проверено.

Връзка към коментар
преди 49 минути , Branko каза:

Те са различни кредити и за трите, на expedia са до декември, но на vrbo до утре. Трябва да ги смениш за да видиш 

IMG_4442.png

IMG_4443.png

А, благодаря, не знаех, че са различни, ама аз от vrbo нямам и без друго

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 59 минути , kakadu каза:

Аааа, стига вече, нямам нерви пак да трупам по 15 долара с десетки цъкания проба - грешка, па мейли, па кодове, па акаунти, па пароли, станах  зомби предната акция, баси. Но пък си направих уикенд Лондон с досегашните придобивки и доплащане  на цената на шише "Джони" в "Теско", червен етикет, не скъпото. Буквално! Уиз, приличен хотел в центъра и Нешънъл експреса. Схемата работи, проверено.

я кажи как се сбори с NE? аз моите такива ги отказах, защото се оказа, че се налага за всяка посока да се обаждам при тях да ми сменят ръчно часовете, защото при резервацията през Expedia се появяваха някакви рандъм часове на автобуси, а през сайта и приложението на NE не даваше да се променят

в крайна сметка пътувахме с влака до и от Лондон, което се оказа и по-доброто решение, което в бъдеще ще предпочитам, ама не беше безплатно де :smile:

Връзка към коментар

А може ли да се резервира активност от профил на човек, който няма да я ползва? Направих и на майка ми профил, но тя няма да е с мен, а има едни 30 долара които мога да оползотворя в Лондон -.-

Връзка към коментар
преди 25 минути , antea каза:

я кажи как се сбори с NE? аз моите такива ги отказах, защото се оказа, че се налага за всяка посока да се обаждам при тях да ми сменят ръчно часовете, защото при резервацията през Expedia се появяваха някакви рандъм часове на автобуси, а през сайта и приложението на NE не даваше да се променят

в крайна сметка пътувахме с влака до и от Лондон, което се оказа и по-доброто решение, което в бъдеще ще предпочитам, ама не беше безплатно де :smile:

На мен ми даде безсрочно. Нямах проблем никакъв. Ето хартиения билет, но спокойно си го показваш и от телефона.  Всъщност, тука не гледат особено активно, не "мякват" билета  в някакъв четец при качване и съвсем спокойно с малко ФОТОШОП, си спестяваш едни 16Е, еднопосочно. Отделно в пик час пътуват точно два часа и ако не бяха безплатни, въобще нямаше да се занимавам с тях и  да си хвана влака от Паркуей.

20241018_180047.jpg

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.