Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Имам отменена резервация от expedia.uk, но аз съм си виновна. Изкуших се да направя резервации с изтичащите бонуси за един и същ хотел. Дните не са поредни, но са близки дати. Не правете като мен! Имена на профили и КК различни, ip и устройства също, имена на гости и тел.номера пообъркани. Имам мейл за стартиран рифънд, засега нямам предупредителни мейли или блокирани профили. При вас накуп ли ги блокираха или поетапно?

Това беше четвърта резервация, няколко часа след нея направих пета в hotels.com за пътуване на брат ми. Тя още стои, дано да оцелее.

И още нещо - бонусите от отменената резервация са върнати в профила, включително и тези от Vrbo. Излизат като възстановен бонус от Експидия и нямат дата на изтичане. Ако случайно не сте усвоили кредитите от Vrbo, които трябваше да изтекат днес, може ли да кажете още ли са активни?

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
Връзка към коментар
преди 45 минути , iMari каза:

Имам отменена резервация от expedia.uk, но аз съм си виновна. Изкуших се да направя резервации с изтичащите бонуси за един и същ хотел. Дните не са поредни, но са близки дати. Не правете като мен! Имена на профили и КК различни, ip и устройства също, имена на гости и тел.номера пообъркани. Имам мейл за стартиран рифънд, засега нямам предупредителни мейли или блокирани профили. При вас накуп ли ги блокираха или поетапно?

Това беше четвърта резервация, няколко часа след нея направих пета в hotels.com за пътуване на брат ми. Тя още стои, дано да оцелее.

И още нещо - бонусите от отменената резервация са върнати в профила, включително и тези от Vrbo. Излизат като възстановен бонус от Експидия и нямат дата на изтичане. Ако случайно не сте усвоили кредитите от Vrbo, които трябваше да изтекат днес, може ли да кажете още ли са активни?

Имай в предвид, че вероятността и петата резервация да е канселирана не е малка. В подобно положение бях и аз - канселирана резервация и една "оцеляла", която на място се оказа, че също е била канселирана, въпреки че нямаше такива индикации и си седеше като нормална в сайта. 

• Харесвам 1
  • Благодаря 2
Връзка към коментар
преди 18 минути , GlobeRider каза:

, че също е била канселирана, въпреки че нямаше такива индикации и си седеше като нормална в сайта. 

Нямаше ли задействан рифънд по нея? Или нямаше доплащане?

Връзка към коментар

Да де, профила имах предвид.Изглежда винаги на петия нещата се чупят.Може така да е заложено софтуерно , едва ли не могат да засекат и предходните , щом безотказно "хващат" петия.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 4 часа, iMari каза:

Нямаше ли задействан рифънд по нея? Или нямаше доплащане?

Следях само приложението на hotels.com и там всичко си беше наред. Парите си получих обратно, няколко дни по-късно, но не съм следял транзакциите с банката. 

Хубавото е, че основният ми акаунт в expedia не беше засегнат, а също бях използвал rewards.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
1 hour ago, GlobeRider said:

Следях само приложението на hotels.com и там всичко си беше наред. Парите си получих обратно, няколко дни по-късно, но не съм следял транзакциите с банката. 

Хубавото е, че основният ми акаунт в expedia не беше засегнат, а също бях използвал rewards.

Тоест отиде  в хотела и на рецепция ти казаха че нямаш резервация ли ? Много странно.

Връзка към коментар
преди 4 часа, stanimir каза:

Тоест отиде  в хотела и на рецепция ти казаха че нямаш резервация ли ? Много странно.

Точно така. Отидох и ми казаха, че е била канселирана от посредника. Странно и неловко 😄

• Харесвам 2
  • Шок 3
Връзка към коментар
преди 6 часа, GlobeRider каза:

Точно така. Отидох и ми казаха, че е била канселирана от посредника. Странно и неловко 😄

Но това вероятно е била резервация, платена на 100% с бонуси? Иначе, ако е имало рефънд на пари, ти си щяла да забележиш.

Връзка към коментар
преди 2 часа, saved_ каза:

Но това вероятно е била резервация, платена на 100% с бонуси? Иначе, ако е имало рефънд на пари, ти си щяла да забележиш.

Имаше си доста добро доплащане от моя страна, че vrbo не пуснаха чак толкова голям бонус, а спането в Маями е скъпо 😄 

Резервацията беше направена 4-5 дни преди настаняването. Може би с не толкова last minute резервации, този неловък момент ще се избегне и парите ще са постъпили обратно в сметката. 

Както и да е, за мен промоцията беше страхотна, доста успешна и си заслужаваше всички неудобства.  

п.п мъж съм 🍻

• Харесвам 6
Връзка към коментар

Да се похваля, че този уикенд ми мина 5-ата резервация от 5-и различен профил без да съм имал каквито и да е предупредителни мейли. Правени са от 5 различни телефона и е доплащано с различни карти. За повечето резервации ползвах стратегия last-minute за да нямат време да ме засекат 😄 - резервация на кола в 11 с час на взимане 13:30, резервация на хотел късен следобед за същата вечер. На 4 от резервациите е минавано и през TCB.

Общ изполван бонус от сваляне на приложения 270$ + 30$ подарък от Vrbo в един от профилите, допълнително около 35$ натрупан кешбек. Големи благодарности на @iMari!

И една забавна история - заради тъпия алгоритъм на Expedia, който ти показва хотели в цялата околия, успях да резервирам хотел от същата верига, но в грешен град  и това в 17 часа за резервация същата вечер 😁, добре , че бяхме с кола, та не беше такава драма да стигнем до мястото.

• Харесвам 6
  • Браво 4
Връзка към коментар

Стратегията ти е много добра, @iceman00! 🙂

Моите две резервации си стоят, даже ме канят да правя още. 🤪 Не са блокирали акаунти, нито имам предупредителни мейли. Чак започвам да се съмнявам дали не са отменили третата резервация съвсем случайно. 🤩

Така и не успявам да намеря полети покриващи се от бонуса. Дори тези на Еър Балтик, които можеха да се купят с Onekey преди месец, в момента не се класират.

И още нещо, което няма връзка с бонусите, но ми е странно. През годините съм намирала в групата на Expedia страхотни оферти за хотели  по нашите зимни и летни курорти, като асортимента не отстъпваше на букинг. В момента сигурно 60-70% въобще не излизат в Expedia и сие. Все едно нашите хотелиери са дали ексклузивно преставителство на букинг. 😏

• Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Тези хора от Expedia ще ме фалират или пък ще ме изгонят от работа заради тях 🙂. Използвала съм бонусите от пет акаунта- за два доплатих с различни карти, на трите нямаше доплащане. След престоя и използване на активностите, Expedia ми подариха по още $15 във всеки от въпросните акаунти, които изтичат в края на януари, а аз след празниците нямам никаква възможност да пътувам. 

• Смея се 3
Връзка към коментар

Аз снощи и тази вечер реализирах благополучно четвърта и пета резервация - b&b настанявания в Италия. На първите 3 още не им е дошъл реда. Нямах проблеми, поне не и с expedia групата😉

Малко нощен цвят, ама по това време на годината, докато се доберем до легло, станало нощ😛

IMG_8917.jpeg.2bdbccd3bf2f2c26b647c77d1656e3a6.jpeg

• Харесвам 10
  • Браво 1
Връзка към коментар

Не съм ползвала до сега Еxpedia. Виждам, че резервирате различни активности, освен нощувки, но намирам само за определени градове, където в момента нямам ходене. За плануваните пътувания имам резервирани нощувки. Дайте идея къде и за какво мога да похарча моите 30 долара бонус, които ще изтекат в началото на декември в един профил, който си направих.

Връзка към коментар
преди 5 минути , tara каза:

Не съм ползвала до сега Еxpedia. Виждам, че резервирате различни активности, освен нощувки, но намирам само за определени градове, където в момента нямам ходене. За плануваните пътувания имам резервирани нощувки. Дайте идея къде и за какво мога да похарча моите 30 долара бонус, които ще изтекат в началото на декември в един профил, който си направих.

За активности, турове в местата на пътуванията ти.

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   6 магеланци

• ДиянаВ
    • Аzia
    • Branko
    • Tani
    • jorrro
    • Individuala
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.