Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

преди 16 минути , neuromancer каза:

Е чак за всички надали има... За къде става въпрос?

Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо.

Редактирам се сама. Не зная как съм пропуснала иконата в търсене...и то три пъти.

Връзка към коментар
преди 8 минути , tara каза:

Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо.

Има и за България, не са много и повечето са турове до Рилския манастир, но се намират(може би нещо с региона на акаунта при вас не е ок, при мен на всичките акаунти се появяват не само за София, но и за който и друг град да съм пробвал(не български, за България съм пробвал само София и Бургас)) -> 

IMG_8391.png

Връзка към коментар

ми аз намерих за Фернандо де Нороня, което надали е много популярно извън Бразилия...

само дето е скъпо и кредитите само един човек покриват

България е малко извън последните тенденции за всичко достъпно онлайн и дигитално, предпочита се кеш и face to face по мои впечатления, та може и процентно да има по-малко отколкото другаде

Връзка към коментар

Wotif вече няколко пъти ми пращат код за отстъпка, който аз обаче пропускам, защото е към имейл, който не следя редовно, а и все се озовава в папка спам. Така изглежда, този е изтекъл.

image.png.a2a663af28c92750200483bb8ca87cb0.png

Отстъпката е между 8% и 12%, какъвто ти е късмета.

Ето тук са условията:

https://www.wotif.com/lp/b/coupon/mystery10?EMLCID=WOTIF-AU.MR.DISCOVER.MERCHCOUPON.GENERIC&EMLDTL=DATE20241108.SID8605072.KEY8605072000208999.PAID578580415.LANGEN_AU.MCIDM.TEST1.VERSX.MIDS1-160928_2-161003_3-161487_4-999_5-999_6-999.MOD6487-2-70125-0-EMAIL-HERO-EN-AU_S2-P7_POS7_BTN3

Единствено е необходимо да имате профил и да си следите пощата.

п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜

• Харесвам 1
  • Смея се 4
Връзка към коментар
преди 2 часа, iMari каза:

п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜

Няма да съм аз😛

За хвалба ли е или оплакване, все още не знам, но ще трябва да харча първоначалните 3 бонуса по 60$ в Малага вместо в Дубай🙊 Друга уж планирана алтернатива е прибалтиските столици.

Нещо ново - след последната нощувка в Равело, на спечеления 1$ са ми добавили за добре дошли 10$. И аз съм от феновете на групата😉

IMG_9012.png.8be9f9522f7fe5f6ea9e393cbc7544a4.png

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.