tara Публикувано: 10 ноември Сподели Публикувано: 10 ноември преди 16 минути , neuromancer каза: Е чак за всички надали има... За къде става въпрос? Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо. Редактирам се сама. Не зная как съм пропуснала иконата в търсене...и то три пъти. Връзка към коментар
Kosta Grudov Публикувано: 10 ноември Сподели Публикувано: 10 ноември преди 8 минути , tara каза: Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо. Има и за България, не са много и повечето са турове до Рилския манастир, но се намират(може би нещо с региона на акаунта при вас не е ок, при мен на всичките акаунти се появяват не само за София, но и за който и друг град да съм пробвал(не български, за България съм пробвал само София и Бургас)) -> Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 10 ноември Сподели Публикувано: 10 ноември ми аз намерих за Фернандо де Нороня, което надали е много популярно извън Бразилия... само дето е скъпо и кредитите само един човек покриват България е малко извън последните тенденции за всичко достъпно онлайн и дигитално, предпочита се кеш и face to face по мои впечатления, та може и процентно да има по-малко отколкото другаде Връзка към коментар
iMari Публикувано: Петък в 19:16 Сподели Публикувано: Петък в 19:16 Wotif вече няколко пъти ми пращат код за отстъпка, който аз обаче пропускам, защото е към имейл, който не следя редовно, а и все се озовава в папка спам. Така изглежда, този е изтекъл. Отстъпката е между 8% и 12%, какъвто ти е късмета. Ето тук са условията: https://www.wotif.com/lp/b/coupon/mystery10?EMLCID=WOTIF-AU.MR.DISCOVER.MERCHCOUPON.GENERIC&EMLDTL=DATE20241108.SID8605072.KEY8605072000208999.PAID578580415.LANGEN_AU.MCIDM.TEST1.VERSX.MIDS1-160928_2-161003_3-161487_4-999_5-999_6-999.MOD6487-2-70125-0-EMAIL-HERO-EN-AU_S2-P7_POS7_BTN3 Единствено е необходимо да имате профил и да си следите пощата. п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜 1 4 Връзка към коментар
ДиянаВ Публикувано: Петък в 22:09 Сподели Публикувано: Петък в 22:09 преди 2 часа, iMari каза: п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜 Няма да съм аз😛 За хвалба ли е или оплакване, все още не знам, но ще трябва да харча първоначалните 3 бонуса по 60$ в Малага вместо в Дубай🙊 Друга уж планирана алтернатива е прибалтиските столици. Нещо ново - след последната нощувка в Равело, на спечеления 1$ са ми добавили за добре дошли 10$. И аз съм от феновете на групата😉 5 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега