Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 16 минути , neuromancer каза:

Е чак за всички надали има... За къде става въпрос?

Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо.

Редактирам се сама. Не зная как съм пропуснала иконата в търсене...и то три пъти.

Публикувано:
преди 8 минути , tara каза:

Имам предвид, че откривам за Париж, Лондон, Барселона - за големите европейски столици. От Гърция, единствено Атина открих, за България нищо.

Има и за България, не са много и повечето са турове до Рилския манастир, но се намират(може би нещо с региона на акаунта при вас не е ок, при мен на всичките акаунти се появяват не само за София, но и за който и друг град да съм пробвал(не български, за България съм пробвал само София и Бургас)) -> 

IMG_8391.png

Публикувано:

ми аз намерих за Фернандо де Нороня, което надали е много популярно извън Бразилия...

само дето е скъпо и кредитите само един човек покриват

България е малко извън последните тенденции за всичко достъпно онлайн и дигитално, предпочита се кеш и face to face по мои впечатления, та може и процентно да има по-малко отколкото другаде

Публикувано:

Wotif вече няколко пъти ми пращат код за отстъпка, който аз обаче пропускам, защото е към имейл, който не следя редовно, а и все се озовава в папка спам. Така изглежда, този е изтекъл.

image.png.a2a663af28c92750200483bb8ca87cb0.png

Отстъпката е между 8% и 12%, какъвто ти е късмета.

Ето тук са условията:

https://www.wotif.com/lp/b/coupon/mystery10?EMLCID=WOTIF-AU.MR.DISCOVER.MERCHCOUPON.GENERIC&EMLDTL=DATE20241108.SID8605072.KEY8605072000208999.PAID578580415.LANGEN_AU.MCIDM.TEST1.VERSX.MIDS1-160928_2-161003_3-161487_4-999_5-999_6-999.MOD6487-2-70125-0-EMAIL-HERO-EN-AU_S2-P7_POS7_BTN3

Единствено е необходимо да имате профил и да си следите пощата.

п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜

• Харесвам 1
  • Смея се 6
Публикувано:
преди 2 часа, iMari каза:

п.п. Някой няма ли да се похвали, че има вече 18 минали резервации с бонусите? 😜

Няма да съм аз😛

За хвалба ли е или оплакване, все още не знам, но ще трябва да харча първоначалните 3 бонуса по 60$ в Малага вместо в Дубай🙊 Друга уж планирана алтернатива е прибалтиските столици.

Нещо ново - след последната нощувка в Равело, на спечеления 1$ са ми добавили за добре дошли 10$. И аз съм от феновете на групата😉

IMG_9012.png.8be9f9522f7fe5f6ea9e393cbc7544a4.png

• Харесвам 7
Публикувано:

Тази сутрин се върнахме от Лондон, където с бонуси от Xpedia от три различно заредени профила (единият на човек, който не беше там) двама души влязохме в Tower of London и в St Paul с малко доплащане. И на двете места служителите бяха леко объркани от ваучерите, но след малко чудене и проверяване си получихме билетите. Много съм доволна, не на последно място защото в случая пътуването беше бюджетно, благодаря за информацията от темата 🙂

• Харесвам 9
Публикувано:

Пак се появи бонус от аппа във Vrbo. Зареждат отново и в профили, които вече са получавали бонус от Vrbo. 

А два от старите профил, в който нищо не искаха да заредят както и да ги мъча, даже никакви банери не се показваха при единия, в първия вчера са за редили 30$, за втория сега успях да заредя 15$ без проблем.

Датата на валидност на тези, които получаваш от тях без апп е 05. 02.2025, а тези с бонус от аппа 20.02.2025г.

Screenshot_20241123-074847.png.0c18594a0498c18d662828e07188ee54.png

Чакайте, не бързайте през USA vpn бонуса е 35$.

• Харесвам 9
  • Благодаря 2
Публикувано:
Преди 1 час, iMari каза:

Пак се появи бонус от аппа във Vrbo. Зареждат отново и в профили, които вече са получавали бонус от Vrbo. 

А два от старите профил, в който нищо не искаха да заредят както и да ги мъча, даже никакви банери не се показваха при единия, в първия вчера са за редили 30$, за втория сега успях да заредя 15$ без проблем.

Датата на валидност на тези, които получаваш от тях без апп е 05. 02.2025, а тези с бонус от аппа 20.02.2025г.

Screenshot_20241123-074847.png.0c18594a0498c18d662828e07188ee54.png

Чакайте, не бързайте през USA vpn бонуса е 35$.

Трябваше ли да се логне човек, за да му излезе банерчето? 

Публикувано:
преди 8 минути , Lindt каза:

Трябваше ли да се логне човек, за да му излезе банерчето? 

За банера от 15$ трябва да си логнат. Този от 35$ излиза и без да си логнат, но аз поне не успях да заредя от него.

IMG-5c87fbdc2ea0d62a04908597c6a2d2ca-V.jpg.7e389a035f0ae1fdf347f8cea4747320.jpg

Не съм сигурна, че има връзка с VPN, може и да е от устройството. Пробвайте и споделяйте. 🙂

За да зареди нови 15$, трябва да си изхарчил предишния бонус от Vrbo. Това за старите профили. За нов няма проблем.

• Харесвам 4
Публикувано:
преди 1 минута , new one каза:

И при мен нищо - изтрих приложението и пак нищо

И аз с нищо, но при мен и при предната кампания ударих на камък, нищо не ми даде Vbro😀.

Публикувано:
преди 1 минута , Marisha каза:

И аз с нищо, но при мен и при предната кампания ударих на камък, нищо не ми даде Vbro😀.

Те тва ми излиза. Но може би щото съм в Германия? Утре ще се прибера и ще вляза от България, нищо че ме разпознава за уса в инкогнито на ифоня

IMG_8401.png

• Харесвам 1
Публикувано:

При мен без инкогнито, без vpn и без да се логвам - Safari винаги ми дава банера за 35$. Пробвах и с трите акаунта и не ми ги зареди в нито един, след като се логна в приложението ми изписва, че вече съм получавал такъв бонус.

• Смея се 2
Публикувано:

Почти съм убедена, че ни четат с Гугъл преводач и се хилят от сърце на жалките ни опити да им хакнем системата, докато постоянно ни пускат въдици. 🤣 

Все пак успях да заредя едни 35$ в инкогнито Хром в профил с изхарчени бонуси. Тенкс, @don!

• Смея се 10
Публикувано:

Аз заредих 2 профила вече, пробвайте като ви изкара линка с наградата и като не ви даде върнете пак назад, така ми даде 1 път награда

• Харесвам 2
  • Благодаря 2
Публикувано: (редактирано)

При мен не ще да се излъже. Като не съм логната въобще не показва банер, а като се логна, излиза такъв без бонус, с писанията за предимствата на членството.

Споделям, не за да се жалвам, а който се мъчи и не става, да знае, че и при друг е така🙂

Редактирано от ДиянаВ
  • Харесвам 3
Публикувано:

При мен с инкогнито на Chrome и през един от акаунтите, участвали в предната забава, зареди 50$. След показване на банера не стана от първия път, защото като тръгна да свалям апп-а в инкогнито, не можех да стигна до свалянето му, но на 4-ти път стана.

Благодарности на @iMari и @don. Хубаво е, че всички споделяме, защото често при един става по един начин, при друг - по друг.

Валидността на новия кредит е до 21.02.2025.

бтв вчера мъжът ми ползва успешно нощувка в Дюселдорф, букната с ваучер от първата забава на Expedia, но не е над 5-та резервация.

Edit: сега забелязвам нещо интересно: в този акаунт имам 30$ още неизхарчени от първата забава и сега тези 50$, съответно в акаунта показва, че имам общо 80$:

image.png.7cded5e879cdeaf0b1b01092e160390d.png

Обаче на филтъра за Rewards activity показва двата бонуса отделно. От Vrbo:

image.png.9656106ccd97309ca2b4200ed4b95b0f.png

от Expedia:

image.png.f2e3de4340869faf497bf9c87a0493da.png

Но при опит да букна произволен хотел сваля общата сума на кредита от цената на нощувката 🙂 

• Харесвам 3
  • Браво 4
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 32 минути , ДиянаВ каза:

Някой иска ли да пусне линк с банер за бонус? Да пробваме и така.

Ето го за 50$, но изглежда като обикновен линк към сайта: https://www.vrbo.com/

Не знам аз ли не го копирам правилно - като се покаже банерът, веднага давам Share от трите точки горе в дясно...

edit: Виждам, че и @iMari го е споделила и изглежда по същия начин, та пробвайте.

• Харесвам 2
  • Смея се 1
Публикувано:

Ето линк за 50$

https://www.vrbo.com/

Мерси, @Яничка 🙂

И при мен зареди най-накрая 50$.

Преди това инсталирах Hola VPN proxy(дали ти не го беше споменала?), поиграх си малко с него, цъках на privacy, от там избрах хром инкогнито и взе, че стана. Вероятно няма никаква връзка едното с другото, просто са решили да ни пуснат декиш, защото им е по-забавно да блокират после профили, ама нищо не пречи да пробвате.🤪

• Харесвам 3
Публикувано:

Е това си е обичайния адрес, няма разлика... На мен не ми дава нищо, само "get the best prices", и с VPN и без...

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 15 минути , neuromancer каза:

Е това си е обичайния адрес, няма разлика... На мен не ми дава нищо, само "get the best prices", и с VPN и без...

И при мен е така, а до сега нито профил имам, нито приложение.

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.