don Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември Още една находка, пробвайте и Hotels.com,току що ми даде 15$ 😀 4 2 1
bobbyfm Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември На мен ми излезе банера за 50 долара, но като свалих апликацията не ми ги заредиха. Излезе съобщение: "If you've received OneKeyCash before, eligibility may vary." 1
iMari Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември При мен всичко тръгна много гладко в един момент и успях да натрупам по 50$ в няколко профила, но не винаги става. Ето сега тоя банер на хотелс по никакъв начин не ми се появява. А като се замисля, че и Expedia вероятно ще пуснат и те. А после идва най- трудното - как да си изхарчим всички бонуси без да ни изхвърлят завинаги от цялата Expedia group. Мъка ви казвам! 🙃 Поне отсрамват всички ОТА за Черен петък! 1 1 5
stanimir Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември Някой прескочи ли на пето ниво , че поизпуснах темата ? Профили , не резервации. 4
Lindt Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември преди 4 часа, iMari каза: При мен всичко тръгна много гладко в един момент и успях да натрупам по 50$ в няколко профила, но не винаги става. Ето сега тоя банер на хотелс по никакъв начин не ми се появява. А като се замисля, че и Expedia вероятно ще пуснат и те. А после идва най- трудното - как да си изхарчим всички бонуси без да ни изхвърлят завинаги от цялата Expedia group. Мъка ви казвам! 🙃 Поне отсрамват всички ОТА за Черен петък! Може ли пак да кажеш как то излиза този банер? Не че е универсално, но някаква насока инкогнито ли, кой браузър, логнат ли, с vpn ли? Благодаря 🙂
saved_ Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември На мен ми излиза банер от 15$ в браузъра Хром, в неинкогнито прозорец, без някакви връзки с VPN. Успешно заредени няколко профила. 1
iMari Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември @Lindt, инсталирах Hola VPN proxy на устройство, на което тази приставка не е инсталирана. То работи с USA vpn, но първоначално не изкара банер въобще. Бях се отказала, когато Яничка сподели, че е била упорита и повече е мъчила нейния телефон в инкогнито режим и така е успяла да зареди заветните 50$. 🙂 Затова пробвах какво прелага hola, като цъkнах на трите точки, от където избрах Privacy. Просто отваря един документ в Хром и като цъкнеш пак на трите точки избираш инкогнито режим. Логнах се в акаунт, в който вече нямам активен vrbo бонус и чудото стана - изкара банер 50$. Свалях аппа, логвах се, зареждаше бонуса, после се отписвах от аппа преди да го изтрия. След като го изтрия се връщах на страницата за да цъкна отново на банера. Hola едва ли е повлияла по някакъв начин, реално документа се отвори в хром с бг ip, но ме попита, затова описах точните заигравки. 🙂 От друга страна пък пробвах няколко пъти в инкогнитo преди да инсталирам hola и ми даваше едва 15$ с триста зора. Пробвайте, дано да имате късмет. 👍 А след като дойде брат ми и направи основно почистване на телефона ми, а и на всички други устройства в къщи с триене на кеш, бисквитки, потребителски данни и настройки от всичките браузъри, нещо за което бих го убила при други обстоятелства 😂 и бонуса на hotels.com започна да се появява. Но този с 50$ от vrbo изчезна окончателно. 😂 😄 4 1 2
PolinaS Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември На мен нищо не ми дава през chrome или opera, на майка ми през Incognito на Chrome даде банер за $50, след като инсталирах апа не ги получи, но след второ цъкане на банера се появиха. От hotels нищо досега. 1
Яничка Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември На мен в същия профил, в който ми даде днес 50$, после ми даде 15$ от hotels по начина, по който @don каза. При мен все става с инкогнито на chrome, но трябна да се пробва всякак. 2
ДиянаВ Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември А на предното “раздаване на карти”😉 колко терци наредихте😄? Аз 5 с лекота + едни други. Сега, може би в този ден, просто не става. Получих и помощ от приятел😘, страхотен жест, и пак. Приемам, че ако пробия незнайно как по-нататък ще ме баннат и ще съжалявам за това, което съм достигнала😛 2
chandni Публикувано: 23 ноември Публикувано: 23 ноември Пробвах десетки пъти с VPN,-u, без VPN-u, инкогнито, мъжът ми пробва, не и не, стискат се и не пускат аванта 😆 3
iMari Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември Място за съжаление няма. 🙂 Vrbo са особено щедри и на тези, които не успяха да заредят бонус от аппа в профилите в началото на септември, после им дадоха и по-големи награди неочаквано. Някои получиха и допълнителен бонус след като резервациите им минаха. Проблема е как да си изхарчим бонусите от тук насетне. 😂 Малцина са героите минали пето ниво, а смелчаци- доброволци да се борят с коварството на Expedia group в името на общото благо не се обаждат. 😜 Ето ви един банер за Добро утро и за размисъл: В смисъл как да открием банера с по-голямата сума, защото със сигурност има такава. 🙂 При мен излиза след логване и в инкогнито на Хром или през Hola vpn, но ми се струва, че е само за нови профили. 4 1
Lindt Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември преди 37 минути , iMari каза: Място за съжаление няма. 🙂 Vrbo са особено щедри и на тези, които не успяха да заредят бонус от аппа в профилите в началото на септември, после им дадоха и по-големи награди неочаквано. Някои получиха и допълнителен бонус след като резервациите им минаха. Проблема е как да си изхарчим бонусите от тук насетне. 😂 Малцина са героите минали пето ниво, а смелчаци- доброволци да се борят с коварството на Expedia group в името на общото благо не се обаждат. 😜 Ето ви един банер за Добро утро и за размисъл: В смисъл как да открием банера с по-голямата сума, защото със сигурност има такава. 🙂 При мен излиза или в инкогнито на Хром или през Hola vpn, но ми се струва, че е само за нови профили. Аз вчера успях да взема 15 $ от hotels.com, през Мозила в инкогнито, на акаунт с активна резервация. Но блокира, не можах да го ползвам за друг профил или да накарам банера да се появи пак. За VRBO положението е по-трагично, нищо не ми е предложило нито веднъж. Пробвах 2 телефона, 3 профила, 2 vpn, 3 браузъра и не става. Което, естествено, ме нервира и губя още време да си пробвам, а имам да правя тиквен чийзкейк 🫣 4 1
don Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември Преди 1 час, iMari каза: Място за съжаление няма. 🙂 Vrbo са особено щедри и на тези, които не успяха да заредят бонус от аппа в профилите в началото на септември, после им дадоха и по-големи награди неочаквано. Някои получиха и допълнителен бонус след като резервациите им минаха. Проблема е как да си изхарчим бонусите от тук насетне. 😂 Малцина са героите минали пето ниво, а смелчаци- доброволци да се борят с коварството на Expedia group в името на общото благо не се обаждат. 😜 Ето ви един банер за Добро утро и за размисъл: В смисъл как да открием банера с по-голямата сума, защото със сигурност има такава. 🙂 При мен излиза след логване и в инкогнито на Хром или през Hola vpn, но ми се струва, че е само за нови профили. Тези 15$ от кой сайт са, защото само от expedia. com, не ми е показало банер
iMari Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември преди 8 минути , don каза: Тези 15$ от кой сайт са, защото само от expedia. com, не ми е показало банер Не те разбрах. Сайта е expedia.com - USA версия. Браузъра е Хром, но профила в който съм се логнала е съвсем нов. На стари профили така и не ми излезе банер. 1
don Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември В момента, iMari каза: Не те разбрах. Сайта е expedia.com - USA версия. Браузъра е Хром, но профила в който съм се логнала е съвсем нов. На стари профили така и не ми излезе банер. Имах предвид, от кой от трите сайта, понеже вече от vrbo и Hotels.com от вчера съм заредил профилите. Благодаря,.
ДиянаВ Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември Преди 1 час, Lindt каза: Което, естествено, ме нервира и губя още време да си пробвам, а имам да правя тиквен чийзкейк 🫣 При мен е по-трагично положението - на тиймбилдинг в Ягода съм😆 и вчера съм била 2 часа в легнало положение с телефона в стаята вместо в спа-зоната, примерно😛. Но пък после да се усвояват бонуси за пътуване е далеч по-сладко😄 1 10
saved_ Публикувано: 24 ноември Публикувано: 24 ноември преди 43 минути , ДиянаВ каза: При мен е по-трагично положението - на тиймбилдинг в Ягода съм😆 и вчера съм била 2 часа в легнало положение с телефона в стаята вместо в спа-зоната, примерно😛. Но пък после да се усвояват бонуси за пътуване е далеч по-сладко😄 Поздрави от моите колеги, с които съм пък на Хисаря на обучение. И аз така като теб 😂 8
Veselin Petkov Публикувано: 25 ноември Публикувано: 25 ноември При мен вчера и днес бонуса с 50 USD на VRBO се получава всеки път по следния начин: 1) Отваряте си Expedia през който и да е браузър, като не е необходим инкогнито режим. Давате “Sign in its free” и регистрирате изцяло нов акаунт. Приемате всички изчакащи съобщения за това какво е One Key. 2) Отваряте VRBO през който и да е браузър, като също не е необходим инкогнито режим. Давате “Sign in” и въвеждате вече направената в expedia нова регистрация. Учудващо след като се въведат данните, Vrbo не ги запомня от първия път. Необходимо е повторното им въвеждане, т.е отново избор на Sign in. След второто вписване се получава банера с 50 USD и вече може да се клеймне офертата. Както беше писано по-горе, най-добре е като излезе веднъж Банера да не се затваря съответния таб, а да се дава всеки път назад. Ако някой иска да пробва по този начин 🙂 8 2 1
chandni Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември преди 7 часа, Veselin Petkov каза: Ако някой иска да пробва по този начин 🙂 🙂 На мен тези стъпки ми дават 15$ 😀 3
Фил Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември преди 9 часа, Veselin Petkov каза: Ако някой иска да пробва по този начин 🙂 Благодаря за подсказката! При мен пък 35$ 2
Desi75 Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември След като @Яничка ми се обади в събота, че отново има промоция, успях само на един профил да получа 35$. На предходната промоция бях на нула. 🙂 В неделя обаче след няколко часа прескачане от няколко телефона и лаптоп, триене на приложения и пак инсталиране най-щедро беше приложението на Vrbo. От експидия и хотелс нищо, но от първото приложение на различни профили имам 5*35$ и 1*50 (без съботните 35$). Но винаги даваше на нов профил и ново сваляне на приложението на VRBO (триех го след всеки бонус, той се даваше за сваляне на апп-а), на регистриран нищо. Специални благодарности на @Яничка, че ми се обади и на всички, които споделят в темата! 🍺 5 1 1
Veselin Petkov Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември преди 16 минути , new one каза: А на ново име ли? Или със старото? На нов акаунт трябва 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега