Kasper Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември Код за 9% намаление на хотели в британската версия: GL8VYHNQ85R3G0EX 5
Kosta Grudov Публикувано: 26 ноември Публикувано: 26 ноември преди 12 часа, Veselin Petkov каза: При мен вчера и днес бонуса с 50 USD на VRBO се получава всеки път по следния начин: 🙂 Да дам и моя ъпдейт според метода на @Veselin Petkov , защото при ме се получи днес по малко по-различен начин. 1.Отваряте Expedia, без значение браузъра(аз ползвах сафари в private) - регистрирате нов акаунт и получавате 15$ през expedia. 🙂 При мен работи всеки път. 2.Отваряте VRBO, без значение браузъра(аз ползвах сафари в private) - sign in с новия акаунт и тук идва другата разлика при мен - с 1 акаунт получих 35$, а с втори нов 50$. Първия път затворих банера с 35$ (след като си ги взех в акаунта) и втория път получих този за 50$. Едното име е абсолютно същото като на вече съществуващ стар акаунт, а мейла се различава само с домейна. Така общо се получи 50$ с първия и 65$ с втория нов акаунт. 🙂 След като банера за 50$ стои отворен, пробвах да ги взема с 4 вече съществуващи акаунта, 3 от които бяха с вече използвани награди, а в 4-тия все още имаше 30$ - не успях в нито един случай - даваше ми или "we cannot find your reward" или "you already had onekey reward, you may not be eligible for another". По-късно може да пробвам с още 1-2 акаунта. 🙂 Като съвет за имената единствено мога да дам, че може да регистрирате първо+бащино, вместо първо+фамилия и на място като покажете лична карта отново ще съвпадат. 7 1
Doctor Who Публикувано: 28 ноември Публикувано: 28 ноември При анулиране на резервация с безплатна отмяна връщат ли бонуса в профила и ако да - след колко време. 3
Marisha Публикувано: 28 ноември Публикувано: 28 ноември преди 2 минути , Doctor Who каза: При анулиране на резервация с безплатна отмяна връщат ли бонуса в профила и ако да - след колко време. Връща се, веднага. 2 2
Яничка Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември Чисто любопитство (за един прЕател питам) на някой продължава ли да му излиза банера за 35/50$ в Expedia? Пробвах с чисто нови акаунти, но банерът е смотан 🙂 По 15$ имам в няколко акаунта, ама за тия другите ми е думата 🙂 2
iMari Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември На сегашното раздаване 35$ и 50$ при мен се появяваха само за Vrbo. Вече не. А за Expedia излиза само 15$ все още, поне при мен е така. Едва се отървавам от тоя досаден банер, а отворя страницата на сайта и е там. 🙃 1 6
Яничка Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември Vrbo исках да кажа, не Expedia, ама се получи лапсус лингвис 🙂 Благодаря ти. Явно втора серия е приключила 😉 1
Tani Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември В момента излиза 35 преди 1 минута , Tani каза: В момента излиза 35 Предполагам ;), след като излизат и 15 и 35, значи има и 50. На мен не ми се появява обаче .
Zaro Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември преди 4 часа, Яничка каза: лапсус лингвис Падежът е друг. Lapsus linguae. Сигурно затова не ти излиза банер 3
chandni Публикувано: 30 ноември Публикувано: 30 ноември преди 7 часа, Tani каза: В момента излиза 35 Предполагам ;), след като излизат и 15 и 35, значи има и 50. На мен не ми се появява обаче . Аз каквото и да пробвах ми излизаше единствено 15$, та загубих интерес да превъртам профили, VPN-и, пароли. 😏
neuromancer Публикувано: 2 декември Публикувано: 2 декември TopCashback.com дава 18% кешбек за активности през експидия. Само днес. 3 3
Jorro Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Понеже днес ми изтичат бонусите на повечето акаунти изнаглях и нащраках на бързо няколко резервации след което последва блокиране на акаунтите. 1 1 6
Argentique Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Досега успях да пробутам две резервации: - хотел с нова измислена поща с име на друг човек, присъстващ в резервацията, платена с моя карта; - все пак изнамерих активност (трип Кайро-Александрия), с поща и име на друг човек, доплатена с моя карта. - три предстоящи резервации за хотели, за близки и далечни пътувания, всички с мое име, от мои пощи, доплатени с моя карта. Последната тия дни, че на 3.12. изтичаха. Успях да заредя само на първото раздаване 2х45 и 3х30, без vrbo. Сега през никакъв телефон не се получи нищо от никъде и ми омръзна да се бодикам след половин час. Пробвах други айпита реални (Бг, Турция, Египет) и малко измислени. Направо ви се чудя на чуденето къде да си харчите бонусите за резервациите - на мен доникъде не биха ми стигнали. 😄 Благодаря на @iMari и всички обясняващи и пробващи различни схеми. 7
elzbieta Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември преди 30 минути , Jorro каза: Понеже днес ми изтичат бонусите на повечето акаунти изнаглях и нащраках на бързо няколко резервации след което последва блокиране на акаунтите. А колко точно резервации нащрака? Аз имам засега три и не смея да правя други, че са ми с едно име и един мейл от онези дето се различават с точките между буквите в gmail.com. А пък имам поне 3 неизползвани бонуса още, ама страх лозе пази.
Argentique Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Между другото в TCB.us 20% кешбек за петте първи резервации, ама на петата банвали, викат 😎 2
iMari Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември преди 57 минути , Jorro каза: Понеже днес ми изтичат бонусите на повечето акаунти изнаглях и нащраках на бързо няколко резервации след което последва блокиране на акаунтите. Е, браво, после късмета ти бил виновен! 😜 Аз защо си правя труда да описвам дори и най-тъпите си грешки, колкото и да ме е срам ?! Значи обобщавам - не правете повече от една резервация на ден, както и резервации за по една нощувка в един и същ хотел. А ако ви изтичат бонусите просто направете резервация за някой друг, поне шанса да оцелее е по-голям. Имам акаунт с натрупан бонус, през него не е правена нито една резервация, но е блокиран - не позволява да се правят резервации. Т.е. това, че имаме натрупани бонуси не е задължително да значи, че може да ги ползваме, за съжаление. 6 1
Jorro Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември преди 1 час, iMari каза: Е, браво, после късмета ти бил виновен! 😜 Аз защо си правя труда да описвам дори и най-тъпите си грешки, колкото и да ме е срам ?! Значи обобщавам - не правете повече от една резервация на ден, както и резервации за по една нощувка в един и същ хотел. А ако ви изтичат бонусите просто направете резервация за някой друг, поне шанса да оцелее е по-голям. Имам акаунт с натрупан бонус, през него не е правена нито една резервация, но е блокиран - не позволява да се правят резервации. Т.е. това, че имаме натрупани бонуси не е задължително да значи, че може да ги ползваме, за съжаление. Нали знаеш, че при мен всичко е сложно за обясненение... Моите бяха за хард рок кафе в Лондон и Хийтроу експрес. Направих първо 2 вчера, но май калабалъка стана с 4-те една след друга за еднопосочни билети за Хийтроу експрес и после понеже ми останаха някакви къси си купих и e-sim за UK, докато ми се бавеше единия полет.... Ps.Сега се загледах, че не са ми блокирали още всички имейли с точките. Чудя се ако изчакам малко време дали няма да мога да си ползвам поне основния в бъдеще.? 3
Ivan Ivanich Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Преди 1 час, Jorro каза: Нали знаеш, че при мен всичко е сложно за обясненение... Моите бяха за хард рок кафе в Лондон и Хийтроу експрес. Направих първо 2 вчера, но май калабалъка стана с 4-те една след друга за еднопосочни билети за Хийтроу експрес и после понеже ми останаха някакви къси си купих и e-sim за UK, докато ми се бавеше единия полет.... Извинявай това с e-sim как го направи? Къде го откри?
iceman00 Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември Раздават си стабилно бонуси все още, от снощи до сега заредих 3 нови профила с по 80$ 15/50/15 по описаната схема по-нагоре. Хотелс се дърпат най-много, но и там успях минавайки през US vpn да изкарам банера като след това преди да се логна трябва да спра vpn-a, иначе дава грешка и не можеш да се логнеш. 1 1
stanimir Публикувано: 3 декември Публикувано: 3 декември 23 minutes ago, iceman00 said: Раздават си стабилно бонуси все още, от снощи до сега заредих 3 нови профила с по 80$ 15/50/15 по описаната схема по-нагоре. Минират, стъпка встрани и си чао. 7
iMari Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември преди 11 часа, Jorro каза: Ps.Сега се загледах, че не са ми блокирали още всички имейли с точките. Чудя се ако изчакам малко време дали няма да мога да си ползвам поне основния в бъдеще.? Значи допълнение към обобщението - забравете за мейлите с точки. 🙃 @Jorro, а как разбра, че акаунтите са блокирани - имаш мейл от сайта или просто ти отмениха резервациите? 1
Marisha Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември преди 26 минути , iMari каза: Значи допълнение към обобщението - забравете за мейлите с точки. 🙃 @Jorro, а как разбра, че акаунтите са блокирани - имаш мейл от сайта или просто ти отмениха резервациите? Не съм @Jorro, но при мен имаше имейл и бяха отменени резервациите. Hello Traveler, According to our internal investigations, you have violated our Terms of Service. As a result, your account has been blocked, and you will no longer be able to book on any Expedia Group websites. Any rewards held in your associated loyalty account(s) have been forfeited, and you have lost your tier status and any associated benefits. Your Expedia.com itinerary 72914796576455 for travel on 02/20/2025 has also been cancelled. All applicable charges have been refunded to the payment method used. The refund may take up to 7 - 10 business days to show in your account. For all your future travel needs, we suggest that you book directly through your preferred supplier(s). This will ensure you are able to make and complete your desired travel plans. You can no longer create bookings via Expedia Group websites. We have reviewed this case in its entirety and made our final decision about your account. There will be no further review of your case. Някъде месец след това точките си бяха в профила, сега изчезнаха. 3 1
iMari Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември Да, знам, че пращаха такива мейли в самото начало. После минаха само на предупреждения. А питам, защото аз не съм получила никакъв имейл от тях, а имам профил с отменена нощувка и такъв, от който не може да се резервира. Никакви други индикации.
Argentique Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември На мен взе да ми вади банер за 15$ само за експедия от най-обикновено стигане до сайта в гугъл, ама нови пощи не ми се правят за такива суми. 😄 3
tougherty Публикувано: 4 декември Публикувано: 4 декември Имам 4 заредени акаунта, всички с различни имена и имейли, и се допитвам до вас как да си изразходвам бонусите най-удачно без да ме пернат по пръстите. Искам да направя резервация за 2 дни в един хотел и съответно мисля да резервирам отделно една по една нощувките с различен акаунт, с различно име и доплатени с различни карти (с различни имена на картите), като двете резервации ще ги направя с 3-4 дни разлика. По всички правила не би следвало да ме блокират.
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега