Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 14 минути , tougherty каза:

По всички правила не би следвало да ме блокират

И аз така си мислех....а дори не бяха поредни дни...и устройствата бяха различни....както и IPтата....но уви. :butcher:

Бих те посъветвала да не го правиш. Или ако все пак решиш да рискуваш да изчакаш повече от 3-4 дни.

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 часа, Argentique каза:

На мен взе да ми вади банер за 15$ само за експедия от най-обикновено стигане до сайта в гугъл, ама нови пощи не ми се правят за такива суми. 😄

Аз пък бих направила от скука, но след уикенда, че имам за сега 2 активни резервации 😄

• Смея се 3
Публикувано:

@tougherty, и аз бих те посъветвала да направиш "почивка" между двете резервации минимум 1 седмица, а  по-добре и повече. И поредното полезно нещо, което @iMari ми напомни - плащай с disposable Revolut, за да правиш вариации с името си. 

Ако хотелът е голям и има шанс да има места last minute, може да букнеш едната нощувка в последния момент, както @Desi75 направи и имаше успех :)

• Харесвам 4
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:
преди 11 часа, iMari каза:

Значи допълнение към обобщението - забравете за мейлите с точки. 🙃 

@Jorro, а как разбра, че акаунтите са блокирани - имаш мейл от сайта или просто ти отмениха резервациите?

и аз получих въпросния имейл, в който с пасивно-агресивен тон ми казват, че като съм такъв тарикат да си буквам вече директно- все едно не е по-евтино така в повечето случаи.... 😄 😄 😄  Ние всъщност разбрахме ли кое точно от правилата им нарушаваме? 😄  Не съм пробвал да правя нови резерации. Имам едни акаунти с друг имейл пак с точки, ама не като тези с бана в момента и понеже ме издразниха много се чудя дали да не ги изгърмя и тях като направя ласт минет резервации. Като гледам пращат имейла 5 часа по-късно, мен ми трябват за билети за Хийтроу експрес, които ги издават на мига.... та ще видя в какво настроение ще се събудя в събота. 😄 

Hello Traveler,

According to our internal investigations, you have violated our Terms of Service. As a result, your account has been blocked, and you will no longer be able to book on any Expedia Group websites. Any rewards held in your associated loyalty account(s) have been forfeited, and you have lost your tier status and any associated benefits.

Your Expedia.com itinerary 72976447663608 for travel on 12/07/2024 has also been cancelled. All applicable charges have been refunded to the payment method used. The refund may take up to 7 - 10 business days to show in your account.
For all your future travel needs, we suggest that you book directly through your preferred supplier(s). This will ensure you are able to make and complete your desired travel plans. You can no longer create bookings via Expedia Group websites.
We have reviewed this case in its entirety and made our final decision about your account. There will be no further review of your case.

Sincerely,

Goran Horvat
Transaction Processing
Expedia, Inc.
E-mail: process@expedia.com
преди 22 часа, Ivan Ivanich каза:

Извинявай това с e-sim как го направи? Къде го откри?

в things to do за лондон ми излязоха 2 опции на airalo и още една фирма, предполагам и за други градове ги има.

преди 11 часа, Marisha каза:

Не съм @Jorro, но при мен имаше имейл и бяха отменени резервациите. 

Hello Traveler,

According to our internal investigations, you have violated our Terms of Service. As a result, your account has been blocked, and you will no longer be able to book on any Expedia Group websites. Any rewards held in your associated loyalty account(s) have been forfeited, and you have lost your tier status and any associated benefits.

Your Expedia.com itinerary 72914796576455 for travel on 02/20/2025 has also been cancelled. All applicable charges have been refunded to the payment method used. The refund may take up to 7 - 10 business days to show in your account.
For all your future travel needs, we suggest that you book directly through your preferred supplier(s). This will ensure you are able to make and complete your desired travel plans. You can no longer create bookings via Expedia Group websites.
We have reviewed this case in its entirety and made our final decision about your account. There will be no further review of your case.

Някъде месец след това точките си бяха в профила, сега изчезнаха.

същия е

• Харесвам 5
  • Благодаря 1
Публикувано: (редактирано)
преди 46 минути , Kasper каза:

Ако някой иска да си добави $15 от hotels.com сканирането на долния банер може да му помогне.

OneKeyCash bonus Hotels.com

Получи се с моя и с на майка ми профила, благодаря!

Редактирано от PolinaS
  • Харесвам 1
Публикувано:

Въпрос към наказаните магеланци - Колко време след последната резервация получихте имейла с лоши вести? Веднага или след известно време?

Публикувано:
преди 5 минути , Pepi Popova каза:

Въпрос към наказаните магеланци - Колко време след последната резервация получихте имейла с лоши вести? Веднага или след известно време?

Не е веднага, след 12-24 часа.

• Шок 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 49 минути , Marisha каза:

Не е веднага, след 12-24 часа.

Благодаря! Ще се моля на всички богове да не получавам нищо 😅

• Харесвам 1
Публикувано:

Аз бях регистрирала 4 профила с по 30$.  След това не смеех да вляза, да не ме засекат и тръпнех дали няма да получа съобщение за блокиране.

Първата ми покупка - на летището в Будапеща за лаундж, платих и веднага влязох, и да искаха, нямаха време за блокиране 😁.

Останалите три ги ползвах миналата седмица в Лондон. 

Гледах ваучери за Хард рок кафе и мислех от двата профила да взема по един, но в един момент ми предложи още 35$ и така вечерята в Хард рок за двама ми струваше 14 лв.

С третия взех два билета за автобуса от Виктория към Лутън.

От четвъртия профил, бях на дока Уестминстър и купих два билета за разходка с корабче по Темза, която тръгваше след 10 минути.

Бях много омотана с акаунтите, от къде какъв ваучер търся, все очаквах, че ще ми пратят съобщение, че ме блокират. Навсякъде доплащах и до дока на Темза плащах от различни устройства, с еднократни карти от револют.

Още веднъж благодаря за споделянето, направихте ходенето ми в Лондон доста икономично! 😎

• Харесвам 6
  • Браво 1
Публикувано:
преди 16 часа, Kasper каза:

Ако някой иска да си добави $15 от hotels.com сканирането на долния банер може да му помогне.

OneKeyCash bonus Hotels.com

Благодаря за споделеното! добавих си няколко по 15$ да си имам... 😘

• Харесвам 1
  • Смея се 3
Публикувано:
преди 6 часа, wiliko каза:

Благодаря за споделеното! добавих си няколко по 15$ да си имам... 😘

Как няколко,в различни профили ли? Аз също добавих един,но в основния си профил не смея.

Публикувано:

Интересно развитие... Вчера гледам хората майки регистрират, викам, чакай и аз моята. И без това ще пътува някъде с мен евентуално.
Ползвах кода на хотелс - нищо, влизах от моя си банер в експедия - греда. Изгубих сума ти време и им теглих една накрая. 
Преди малко влизам - vrbo заредили 60 $ да не се сърди новата потребителка. 😄 А само с тях взимане-даване нямах. 😄

• Харесвам 3
  • Браво 1
  • Смея се 5
Публикувано:
преди 14 часа, dorita каза:

Аз бях регистрирала 4 профила с по 30$.  След това не смеех да вляза, да не ме засекат и тръпнех дали няма да получа съобщение за блокиране.

Първата ми покупка - на летището в Будапеща за лаундж, платих и веднага влязох, и да искаха, нямаха време за блокиране 😁.

Останалите три ги ползвах миналата седмица в Лондон. 

Гледах ваучери за Хард рок кафе и мислех от двата профила да взема по един, но в един момент ми предложи още 35$ и така вечерята в Хард рок за двама ми струваше 14 лв.

С третия взех два билета за автобуса от Виктория към Лутън.

От четвъртия профил, бях на дока Уестминстър и купих два билета за разходка с корабче по Темза, която тръгваше след 10 минути.

Бях много омотана с акаунтите, от къде какъв ваучер търся, все очаквах, че ще ми пратят съобщение, че ме блокират. Навсякъде доплащах и до дока на Темза плащах от различни устройства, с еднократни карти от револют.

Още веднъж благодаря за споделянето, направихте ходенето ми в Лондон доста икономично! 😎

Здравейте и аз обмислям Лондон другия месец за 2 нощувки, кой хотел резервирахте 

Публикувано:

Сериозни хора са тия от групата. Имаш ли неотменена резервация, важи си. Днес оползотворих две за активности в Малага /с помощ от приятел тук😘/, преди няма и месец други две за хотели по Амалфийския бряг, следващите дни имам още два хотела и приключвам😃

• Харесвам 5
  • Браво 4
Публикувано:
преди 31 минути , don каза:

Здравейте и аз обмислям Лондон другия месец за 2 нощувки, кой хотел резервирахте 

BeiRoom Hyde Park Apartments. На горната страна на Хайд парк,целта беше близост до Winter wonderland.

Доволна съм, близо е пешеходно до всичко, а като решихме на втория ден да ползваме автобуса, спирката е на две минути. (Горещо препоръчвам автобусите - дневния таван е 5,25, а са идеални за почивка, стопляне и разглеждане на улиците с украсата).

https://www.booking.com/Share-dSN4TA

• Харесвам 1
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 6 минути , dorita каза:

BeiRoom Hyde Park Apartments. На горната страна на Хайд парк,целта беше близост до Winter wonderland.

Доволна съм, близо е пешеходно до всичко, а като решихме на втория ден да ползваме автобуса, спирката е на две минути. (Горещо препоръчвам автобусите - дневния таван е 5,25, а са идеални за почивка, стопляне и разглеждане на улиците с украсата).

https://www.booking.com/Share-dSN4TA

Благодаря, смятам да ползвам ваучерите за 2 нощувки имам няколко профила с по 80$ и търся хотел близо до основните забележителности като биг бен, eye tower и другите наоколо

Публикувано:
преди 4 часа, Argentique каза:

Интересно развитие... Вчера гледам хората майки регистрират, викам, чакай и аз моята. И без това ще пътува някъде с мен евентуално.
Ползвах кода на хотелс - нищо, влизах от моя си банер в експедия - греда. Изгубих сума ти време и им теглих една накрая. 
Преди малко влизам - vrbo заредили 60 $ да не се сърди новата потребителка. 😄 А само с тях взимане-даване нямах. 😄

И при мен същия развой. Бях пробвала десетки пъти да пусне аванта, но не искаше и не искаше. Сега прочетох мнението ти и се логнах във vrbo. Гледам цъфнали 60$, секунда по-късно ми извади банер да сваля app-a с бонус 50$. Преди Коледа са станали много щедри.  :santa2:

• Харесвам 3
  • Браво 3
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 44 минути , ДиянаВ каза:

и приключвам

Хайде да не се заричаме! 🤪 

И мен ме настаниха  благополучно в хотела в Аликанте току-що, че на дърти години да спиш на плажа не е много яко. 🙃 

IMG_20241206_221406781.jpg.58d123d5fa4ffdf088b36adda637c63d.jpg

IMG_20241206_221329270.jpg.7ed623a4452021c4512d9138a4aacc7d.jpg

IMG_20241206_222305565.jpg.a6addec6e62b469692ff693af75c8087.jpg

Добре де, с какво са заслужили тия хора този климат?!🌴🌞

• Харесвам 10
  • Смея се 4
Публикувано:

Сега поглеждам, че Vrbo "насила" са ми заредили по 15$ още през септември и за разлика от предходните тези са без срок на валидност.

IMG_20241207_131220.jpg

• Харесвам 1
  • Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:

Определено начинаещите имат късмет, защото днес само взех телефона на майка ми и след минути й добавиха 15+15$ от hotels и expedia и жената вече е с 90$, които дори няма да я оправят за една нощувка в Болоня (полудяха и там).

Аз от всичките си профили успях само на предно раздаване да получа по 30 (и в един много трудно 45), явно толкова са ми заслугите. 😀

Мина ми мисъл, че все пак някак се проследява дейност по телефонен апарат, в профилни настройки на експедия има следното инфо:

Screenshot_20241207_175049_Expedia.jpg.1eefeb1b018826a68f83fd34ac2eb582.jpg

И надолу в тази страница 

Screenshot_20241207_175106_Expedia.jpg.78d4054343518a5ad139165976fc809d.jpg

И сега се чудя, ако се ползва опция за триене на профил, дали пак ще даде бонус за него при нова регистрация със същия мейл? 😂

• Харесвам 1
  • Браво 3
  • Смея се 3
Публикувано:

Аз вече съвсем се обърках по-какво проследяват и каква е логиката да баннват определени профили.

След като се оказа, че един от профилите ми е блокиран, без въобще да е ползван бонус, дори не съм търсила през него настаняване откакто е натрупан бонуса, ми писна да мъдря схеми през кое устройство и с какво IP да резервирам. Седнах на домашния си лаптоп, на който от години правя резервации в Експидия  групата, логнах се в инкогнито режим през профил с имейл адрес отговарящ на името ми по документи, но с фалшиво име за титуляр. Направих резервация на фалшивото име с измислен телефон в hotels.com. След два дни пак резервирах от лаптопа друг хотел в expedia.com без инкогнито режим, с объркано име и телефон.Този път през профила с оцелялата нощувка(нали имах две за един и същ хотел, през два профила, едната отмениха, другата остана). По всякаква логика и този профил трябваше да е блокиран. В него имах заредени 50 паунда от хелп центъра заради онази грешка с гренобълския хотел, използвах тях. След няколко дни писах и на двата хотела за да дам актуалните си име и телефон. Нощувките минаха без проблем.

Вероятно ни засичат по комбинация от име, тел.номер и устройство. Но може би телефоните са по-уязвими от лаптопа, защото през тях сваляме апп, няколко пъти. Може би, когато резервациите от даден профил са повече от една, профила е по-защитен от блокиране. Ама това са си мои предположения. 🙂

Та този уикенд минаха общо 3 резервации. Споменатите две за настаняване и една за активност, но за друг човек. Общо 5 минали резервации и още две предстоящи. Току що свалих още 35$ от Vrbo в профила с употребената активност и още един стар профил с минала резервация. Мисля си, че Експидия и сие заместиха подобаващо липсващия Черен петък, очакванията към Дядо Коледа, а като гледам валидността на новите бонуси ще спонсорират и купоните на Трифон Зарезан и 8ми март. 😍

• Харесвам 12
  • Смея се 1
Публикувано:

Току що се логнах във vrbo и ми пуснаха 50 долара от аппа. Много ли ще е нагло след изразходваните 15 долара за хотелска резервация, да изпукам и тези 50 пак за хотелска резервация, като и двата бонуса са от един профил и мейл.

Публикувано:
преди 37 минути , Йосиф Милчов каза:

Току що се логнах във vrbo и ми пуснаха 50 долара от аппа. Много ли ще е нагло след изразходваните 15 долара за хотелска резервация, да изпукам и тези 50 пак за хотелска резервация, като и двата бонуса са от един профил и мейл.

Не, какво по-естествено има от това да ползваш бонусите на един акаунт за резервации? 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.