Прескочи до съдържание

Expedia.com - периодични промоции

Препоръчани мнения

Публикувано:
51 minutes ago, iMari said:

@Kasper, моля те кажи как даде линка за 35$ от Vrbo. Току що ми даде банер за 50$, ако мога по същия начин да го пусна в темата. И преди съм пробвала просто да копирам линка, но май не се получаваше при другите.

Копирай линка, който се генерира от банера. Задръж върху "Switch to the app" и после "Copy link address".

• Харесвам 3
  • Благодаря 1
Публикувано:
2 minutes ago, iMari said:

Става. Ако ти покаже банер за $50 и в Expedia - пусни и него. 🙂

• Харесвам 1
  • Смея се 2
Публикувано:

Урааа! Много,много благодаря, Каспър! 👏🙂

Само уточнявам, че на мен в няколко профила вече ми зарежда нови бонуси от Vrbo app, при вече изразходвани такива пак от Vrbo app. Не във всички става обаче. Ето сега неЩя да ми зареди 50$ във вече опразнен профил с минала резервация.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 27 минути , iMari каза:

Става, мерси. Даде ми в нов профил, в стар не ще. Хем мислех да карам без да се набълбуквам с профили....

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 15 минути , iMari каза:

Урааа! Много,много благодаря, Каспър! 👏🙂

Само уточнявам, че на мен в няколко профила вече ми зарежда нови бонуси от Vrbo app, при вече изразходвани такива пак от Vrbo app. Не във всички става обаче. Ето сега неЩя да ми зареди 50$ във вече опразнен профил с минала резервация.

А мен твоят линк ме води до сваляне на апликацията и ми излиза, че ще получа 50$ награда, обаче когато се логна, излиза това: 

Screenshot_20241211-213242.png.d89b32da90f3a21b6617b1bf5258c1aa.png

Screenshot_20241211-212853.png.bc85445bcadd2ebf3ba28de6754bc335.png

Публикувано:
преди 34 минути , iMari каза:

От твоя ми стана и зареди 50$ на нов профил. От този на @Kasper не ставаше.

• Харесвам 5
Публикувано:
Публикувано:
54 minutes ago, r_nikolov1 said:

Не ми отваря линка. Показва ми само това:

image.png.76dc62ef9957c03bf8170e41f0ba2efa.png

Отвори го през мобилен браузър за да може да ти отвори приложението на Vrbo.

Публикувано:

Аз пък имам пет профила, в които никога не са получавани бонуси от vrbo и сега не става с ни един линк.

Вади си банер за реклама и това е. На друг телефон я вади на италиански. 😀 

Screenshot_20241211_214704_Vrbo.jpg.39f1e840323f5d1028ba280cbbe93182.jpg

• Харесвам 1
Публикувано:

@Lindt, така ми дава понякога на стари профили. Пробвай с нов.

Сега успях да заредя 50$ в профила с оцелялата нощувка през сравнително неизползвано устройство. А няколко дни не успявах да заредя в него 35$ през моя телефон. Това също има значение.

• Благодаря 1
Публикувано:
12 minutes ago, Argentique said:

Аз пък имам пет профила, в които никога не са получавани бонуси от vrbo и сега не става с ни един линк.

Вади си банер за реклама и това е. На друг телефон я вади на италиански. 😀 

Screenshot_20241211_214704_Vrbo.jpg.39f1e840323f5d1028ba280cbbe93182.jpg

А изтри ли си данните в приложението преди да кликнеш на линка за всеки един от профилите? Ако не си - пробвай.

Нещо такова може да свърши работа на Android: Settings -> Apps -> Apps -> Search apps -> Vrbo -> Storage -> CLEAR DATA

При различните производители на телефони тази последователност може да варира, но логиката е горе долу все такава.

• Браво 1
  • Замислям се 1
Публикувано:
преди 23 минути , iMari каза:

това също има значение.

Мисля, че след края на промото ще можем да напишем наръчник за Expedia :)

• Смея се 10
Публикувано:
преди 19 минути , Kasper каза:

А изтри ли си данните в приложението преди да кликнеш на линка за всеки един от профилите? Ако не си - пробвай.

Нещо такова може да свърши работа на Android: Settings -> Apps -> Apps -> Search apps -> Vrbo -> Storage -> CLEAR DATA

При различните производители на телефони тази последователност може да варира, но логиката е горе долу все такава.

Изтрих ги - няма промяна.
За да даде бонус, трябва да се появи банер със сума, през който да вляза с поща и т.н., поне така получавах досега в експедия и хотелс. Банер на vrbo с награда съм виждала само по вашите скриншотове. С какви ли не браузъри, US и т.н. vpn-и и каквото друго се сети човек. Плюс още три телефона.
В на майка ми профила й дадоха тия дни vrbo по милост без банер. 😄 Но в предната селекция от пет профила - нищо от vrbo.
Така че вече изгубих интерес. 😄

• Харесвам 1
Публикувано:

Може да пробвате да си разчистите браузъра/ите. Сигурно знаете как, но като ще издаваме наръчник, поне да е подробен. 😉 🙃

Задържате върху иконката, натискате инфо. 

Screenshot_20241211-221337.png.6d2cd4007c79210806abf390728eda8b.png

Избирате "Хранилище и кеш"

и изтривате не само кеша, но и паметта. Това ще изтрие разни настройки и ще трябва наново да се логвате в разни сайтове, ако не сте запаметили паролите. Не е болка за умиране, а дава резултат. 🙂

Screenshot_20241211-221953.png.29edcf01f7aa7b5d2be68d27ea9d5e11.png

@Argentique, линковете на Каспър и моя не изкарват банер, а ти дават да изтеглиш приложението. Когато го изтеглиш и се логнеш с нов или стар профил би трябвало да зареди наградата. 

• Харесвам 6
  • Благодаря 1
  • Смея се 1
Публикувано:
Преди 1 час, neuromancer каза:

Става, мерси. Даде ми в нов профил, в стар не ще. Хем мислех да карам без да се набълбуквам с профили....

Наистина става набълбукващо с профили. Онзи с 10$ награда бил мой и оцелял😄, ама джимейл ми ги показва смесени. Ще го запазя за късмет🙂. Таз вечерна занивавка:

- в нов профил заредих 80$ - 15+15+50

- в стар, но изтрит, т.е. пак нов - пак 80 по същия начин

- в нов със заредени по неведомите пътища 35$ от врбо от края на ноември - 65$, с днес добавени 15+15 от хотелс и екпидия, т.е. 35+15+15. Пробвах да го трия, но по всички начини достигаше до 65 и това е. Така си е решило според мен.

Нарочно пиша на кирилица😉

• Харесвам 3
  • Шок 1
  • Браво 2
Публикувано:

Нещо не мога да се оправя със съкратените линкове. Пуснете ги надълго, моля.

Не знам и аз какво точно правя, но в един профил пише 140 доларА...

• Смея се 6
Публикувано:
49 minutes ago, Argentique said:

Изтрих ги - няма промяна.
За да даде бонус, трябва да се появи банер със сума, през който да вляза с поща и т.н., поне така получавах досега в експедия и хотелс. Банер на vrbo с награда съм виждала само по вашите скриншотове. С какви ли не браузъри, US и т.н. vpn-и и каквото друго се сети човек. Плюс още три телефона.
В на майка ми профила й дадоха тия дни vrbo по милост без банер. 😄 Но в предната селекция от пет профила - нищо от vrbo.
Така че вече изгубих интерес. 😄

Няма как да ти покаже банер с тези линкове. Те всъщност са взети от банери, които не винаги се появяват. Идеята е, че линкът работи всеки път, а банерът се появява само понякога и за различна сума. Линкът те води към приложението, ако е вече инсталирано, или към Play Store (или App Store) за да си го свалиш. И ако данните са ти изчистени и акаунта - нов ти зарежда $50 като се логнеш/регистрираш.

• Харесвам 3
Публикувано:
преди 29 минути , iMari каза:

Може да пробвате да си разчистите браузъра/ите.

Там беше ключът за бараката! Много благодаря! :thank_you:
Сега вече и аз се набълбуках с профили с по 50$. 😄 Профилите са стари, за нови нямам памет (в главата).

След като разчистих бисквити и данни от хрома и свалям приложението, винаги ме разпознава като UK, сменям първо в Settings на US и после се логвам. 
Сега да видим дали ще ги оставят всичките тези неща. Имам и резервации предстоящи от някои профили. 😄

• Харесвам 4
  • Браво 1
  • Смея се 1
Публикувано:
6 minutes ago, jorocontrola said:

Vrbo.com USD50

https://t.vrbo.io/3fsamZD0nsb/?~feature=Mobile Web&~channel=Referral&~customer_campaign=BRAND&~campaign=VRBO-HP-TAKEOVER-INC-VER-V3-MWEB&~customer_ad_name=BRAND.VRBO.OWNED.BRANCH.DEFAULT.MAD&~customer_placement=VRBO-HP-TAKEOVER-INC-VER-V3-MWEB&hav=81598e0b-33e4-bde9-190b-f35cb292b5d6&%24desktop_url=https%3A%2F%2Fwww.vrbo.com%2Fapp&%24canonical_url=https%3A%2F%2Fwww.vrbo.com%2F&custom_web_attribute=81598e0b-33e4-bde9-190b-f35cb292b5d6

Expedia.com USD15

https://expe.app.link/?~customer_ad_set_name=EXPEDIA-US&~customer_ad_name=BRAND.EXPEDIA.OWNED.BRANCH.DEFAULT.MAD&~customer_campaign=BRAND&~customer_placement=BEX-HP-FST-ID-V1MWEB&~placement_id=Homepage&%24canonical_url=https%3A%2F%2Fwww.expedia.com%2F&%24desktop_url=https%3A%2F%2Fwww.expedia.com%2Fapp&custom_web_attribute=aec01b3d-ba90-47b8-b198-93af3fc55217

Hotels.com USD15

https://hotels.app.link/?~customer_ad_set_name=HOTELS-US&~customer_ad_name=BRAND.HCOM.OWNED.BRANCH.DEFAULT.MAD&~customer_campaign=BRAND&~customer_placement=HCOM-HP-SHEET-ID-V0MWEB&~placement_id=Homepage&%24canonical_url=https%3A%2F%2Fwww.hotels.com%2F&%24desktop_url=https%3A%2F%2Fwww.hotels.com%2Fapp&custom_web_attribute=9e7313e4-97f7-494f-a4e4-c2ae4e340fbb

10 minutes ago, jorocontrola said:

Извадил си късмет. В някои профили VRBO зареждат по 60 долара просто така и ако си заредил и през трите приложения 50+15+15 си стават 140 общо 

• Харесвам 5
  • Благодаря 4
  • Браво 1
Публикувано:

Някой може ли да ми каже основателна причина и трите приложения да ми показват че не са съвместими с моя телефон, а преди два месеца не съм имал такъв проблем.

Публикувано:

Благодаря на @iMari и @Kasper - за мене темата е с вкуса на времето, когато тук споделяше @koliob.

Не омаловажавам ничие участие и дадена помощ! Просто... идват празници и много от тях сме споделили по различен начин в този форум благодарение на @Георги.

• Харесвам 6
  • Браво 3
Публикувано:
преди 4 минути , Ivan Ivanich каза:

Някой може ли да ми каже основателна причина и трите приложения да ми показват че не са съвместими с моя телефон, а преди два месеца не съм имал такъв проблем.

Телефонът ти вероятно е остарял за тях. Имам един стар Самсунг А8, септември си беше съвместим, но вече не е.

• Харесвам 1

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   1 магеланец

• tougherty
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.