Стани Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Здравейте, аз съм Стани Най-подир и аз стигнах до вас! Както се досещате, обичам да пътувам но все по-рядко ми се отваря възможност. Пък иначе знам за този форум от години (от преди да е създаден дори ) та ето че се реших да споделя и моите преживявания, преди да са се изличили от хардовете. И за да не стават грешки, никнейма ми, с който съм в нет пространството вече 18 год е rosenoire. Ще ми е забавно да открия и тук хора, с които сме се изгубили.. Иначе, нали може да пиша за пътешествия отпреди 4-5 години? 4 Връзка към коментар
Христиан Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Добре дошла! Само БЕРОЕ! 1 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Здравейте, аз съм Стани .... Иначе, нали може да пиша за пътешествия отпреди 4-5 години? Здравей Че що да не може, аз пиша за пътешествия и отпреди 40-50 години 9 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Мда тогава си предприел първото и най-важно досега ... бил си с опашка 9 Връзка към коментар
edbloom Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Здрасти и на мен първото нещо, което ми направи впечатление е Берое И още защо не си пишеш с ник-а след като го ползваш от 18 години и е готин, няма логика 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 28 май, 2015 Сподели Публикувано: 28 май, 2015 Е честно ли чак сега се регистрираш? 1 Връзка към коментар
Стани Публикувано: 29 май, 2015 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2015 да си направиш рег в Магеланци - безплатно, да видиш изумения поглед на Георги - безценно! @ Християн и edbloom => зелените в България са едни! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега