Прескочи до съдържание

Привет, магеланци!


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен, 

казвам се Милена и живея в Норвегия. Мечтая за пътешествия и затова се регистрирах при вас, невероятно е колко много сте обикаляли, видели и преживели. Обожавам морето, плажовете и топлото време. Тази любов ми е заложена още от съвсем малко дете, когато баба ми ми четеше Остров Тамбукту, която след като се научих да чета, минах още около 100 пъти, а по-късно и доста други четива с подобна тематика. Та от доста ранна възраст съм развила афинитет към екзотиката, а и съм морско чадо с баща моряк ;)

С мъжа ми мислим да сменим богатата и уредена Норвегия със слънчевата и не толкова уредена и богата Испания. Харесали сме си Малага, там се чувстваме идеално и ни пасва много по-добре на манталитета и темперамента, но основната причина е климатът. Тъй като не сме богати, нито супер търсени специалисти, а обикновени бачкатори, още не сме си изяснили как точно да направим този ход, но мислим по въпроса.

 

В момента плануваме първото си екзотично пътешествие и живот и здраве, то ще се осъществи идната зима на Филипините! Засега имаме само билетите, останалото вълнуващо приготовление предстои!

Поздрави на всички, желая ви здраве и още много покорени земи, аз поемам към темата за Филипините!

  • Харесвам 19
Връзка към коментар

Добре дошла!

Използвай времето докато сте в Норвегия да се наслаждаваш на невероятната природа.Ние даваме луди пари,за да го сторим.

Снимката ми е от Hard rock кафе Осло.

Редактирано от Emil Chakalov
  • Харесвам 4
Връзка към коментар

С нетърпение очаквам да видя Филипините през твоите очи, Съни!! там живеят много мили хора и ..изобщо, ако ви остава място в някой по-голям куфар, такова де, да ме скриете в него... :)

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.