Петя Б. Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Здравейте на всички! Преди няколко дни се регистрирах във форума по препоръка на мои приятели - "стари" магеланци. Много съм впечатлена от пътешествениците тук и още повече ми се допътува! Направо се почувствах зле с моите скромни посетени дестинации само в Европа... Надявам се някой ден да видя и други континенти... 12 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Здравей и добре дошла! Мисля,че с малко помощ от страна на магеланци,деня за другите континенти няма да закъснее. 6 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Здравей и добре дошла. Само след няколко месеца най-голямата ти грижа ще е откъде да намериш толкова много отпуска, че да можеш да посетиш всички места, за които си видяла самолетни билети на "промоция". 6 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 4 юни, 2015 Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 От сега усещам едно гласче в главата ти: Дубай, Дубай, Дубай. Не че е най-доброто място извън Европа, но е най-евтиното и лесно достъпно, да се пречупиш дет се вика 2 Връзка към коментар
Петя Б. Публикувано: 4 юни, 2015 Автор Сподели Публикувано: 4 юни, 2015 Георги, гласове чувам наистина :D Само че по-скоро ги оприличавам на: "Мексико, Мексико, Мексико..." 7 Връзка към коментар
captain_oveur Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 Георги, гласове чувам наистина :D Само че по-скоро ги оприличавам на: "Мексико, Мексико, Мексико..." Да, и аз ги чувам от време на време: 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 Георги, гласове чувам наистина :D Само че по-скоро ги оприличавам на: "Мексико, Мексико, Мексико..." Да ти кажа, че сме цял отбор, дето чуваме този глас. 5 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 Освен да вземете да идете ? 3 Връзка към коментар
dealni Публикувано: 5 юни, 2015 Сподели Публикувано: 5 юни, 2015 Добре дошла! Да си призная, че и аз напоследък чувам същите гласове, цял хор ще станем изглежда дано да изскочи някоя сцена , та да се изявим ! 2 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега