Прескочи до съдържание

Питане за Андалусия


Препоръчани мнения

Започвам с питанията и аз. :)  Андалусия я планирам и отлагам от няколко години. Сега пак ми е на дневен ред. НО! Единствения период възможен за пътуване е юли, август и септември до средата. Би било най -добре за нас през септември за 10-15 дни, като комбинираме и с почивка на море за 5 - 6 дни. Цените на билетите, обаче ми охлаждат ентусиазма. Трима сме.  :( Първата питанка: варианти за комбинации, авиокомпании, прекачвания? За сега толкова. Ако имам успех с първата питанка, ще продължа.

Връзка към коментар

Ами я кажи на какво попадаш като цени и ще видя утре вечер какво ще покаже компютъра, че тази вечер стана късно :)

 

Малага и Севиля май са там големите летища, смятам тях да ползвам за ориентир...

Връзка към коментар

За информация, летището на Sevilla е с едни от най-ниските такси за обслужване и често цените са добри за нас.

Често има добри цени и до Jerez de la Frontera, там каца Ryan и може да се комбинира нещо.

С две думи, летищата са Sevilla, Jerez и Malaga

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

Благодаря, Георги и Alexander! Не съм ровила много, защото стартирах търсенето вчера. Проверих Wizz, комбинации с Ryan, Easyjet. Не ми се получи много.....Ако докарам цена под 150 - 200евро, ще е супер. Най щастлива бих била, ако можем да кацнем в Севиля или Малага, да вземем кола под наем и да направим за 7-8 дни обиколка. После много искам да се отправим към Алграве за релакс.  Доста късно започвам с търсенето и се притеснявам ще успея ли да намеря добри цени както за билети, така и за настаняване. Ще съм благодарна за всяка помощ.

Редактирано от clete
Връзка към коментар

Вчера гледах цените и варираха между 170-180евро до Sevilla с Wizz  и Ryan, през Бергамо и Болоня, което значи, че ако се купят през румбо спокойно може да станат по 150евро, за по-надолу ще е много трудно, а и надали ще се свали още много.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Вариант е и до Гибралтар през Лондон и от там е подкарвате Андалусията.

Wizz от София до Лутън сутринта за 60 евро и Monarch от Лутън до Гиб следобеда за 60 евро, но това са цени за 11.09 примерно.

Кола от под наем от Ла Линеа и Андалусия е ваша. Става и с обществен транспорт от там, но е по-тегаво.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Ние бяхме в Андалусия през април, все още не съм си довършил пътеписа, който съм започнал в съседна тема  :blush:, но мога да кажа, че пътувахме през Мадрид.
Да, далечко е, ходихме с rent-a-car, може и с влак, но с правилно планиране, докарахме билети по около 200лв, двупосочно. Септември ще са по-скъпи, но мисля, че могат да се намерят прилични предложения все пак. Винаги е опция и да се лети до Барселона, ако има по-добри билети и от там с Ryanair до Севиля, преди години съм го правил, в обратната посока, и полетът от Севиля до Барселона беше на смешна цена.  
Знам, че имаше БГ Еър до Малага, ама цените са доста неприятни като цяло. 

Връзка към коментар
Публикувано: (редактирано)

За съжаление през септември цените за всякъде са високи. Цяла сутрин правя разни сметки, но нали не съм много добър играч и не ми върви много. Правих комбинации с опция първо Португалия, после Андалусия и пак под 250евро двупосочно с рискови прекачвания не докарвам. 200лв е направо супер!Главна цел е да заведем дъщеря ни отново, защото учи испански от тази година и трябва практика. :)

БГ еър, не излизат полети... Обаждах се по телефона и имат полети, но цената е над 360 евро, двупосочно.

Редактирано от clete
Връзка към коментар

Нищо интересно не излезе и при моето търсене... Просто лятото е период, в който цените скачат, дори на лоу костовете и навръзването не работи чак толкова добре. Може би до Мадрид и от там с влак/кола ще е най-добрия вариант...

Връзка към коментар

Ето това може би е интересно, цената е без discount club и без разни румбо трикове, сигурно може да падне до 150 евро по тоя начин. Цял ден на връщане в Барселона също и точно в периода, който търсите :)

 

2015-06-09_22-52-55.png

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Георги, много ми хареса това,което ми предлагаш. Благодаря! Още утре ще прегледам подробно.

А що се отнася до Мадрид, това беше първата опция. Уви, високи са цените.

Връзка към коментар
  • 4 седмици по-късно ...

Преместих последния въпрос в http://magelanci.com/topic/848-%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B7%D0%B0-%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%8F/page-8защото тук темата е търсене за самолетен билет

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.