Тони Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Аз сериозно си мисля, че половин форум се превръща в махленска седянка. Имам предложение към Жоро, не съм сигурна дали ще го види тук, но по някакъв начин трябва да се ограничи спама и неконтролируемия чат във всички теми. Получава се много тъпо- някой почва да речем пътепис, тръгваш да четеш и разгледаш, а той оспамен с 1500 мнения изобщо не по темата. Нека си има някакви правила къде да се драска и ако може да се спазват. 6 Връзка към коментар
гост Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Е ти сериозно ли мислиш, че ако тук има такава жена ей така ще си каже че е любовница на богат чичко и ще почне да ни обяснява колко е хубаво Не, мисля, че темата е профанска и изобщо няма място във форум за пътешествия. 4 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 23 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Както казах, темата имаше друго предназначение. Разводнихме я няколко човек в друга тема снощи, Жоро я отряза и я кръсти подобаващо. Но, смисълът е друг. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Аз сериозно си мисля, че половин форум се превръща в махленска седянка. Имам предложение към Жоро, не съм сигурна дали ще го види тук, но по някакъв начин трябва да се ограничи спама и неконтролируемия чат във всички теми. Получава се много тъпо- някой почва да речем пътепис, тръгваш да четеш и разгледаш, а той оспамен с 1500 мнения изобщо не по темата. Нека си има някакви правила къде да се драска и ако може да се спазват. Взимат се мерки и повечето говорилни теми ще си получават или отделни клончета (като тази) или ще заминават в общата чатърска тема. Група съветски учени (включваща всичките ми шизофренични проявления) активно обсъжда проблема тия дни Не съм го направил пост фактум с някой от темите, защото е доста времеемко, а и ще настане моментален хаос кое къде е, така че определени ще минат между капките на принципа на завареното положение, освен ако не се активизират, което ще ме принуди да действам с тях. Конкретно тая тема си има доста ясно заглавие, в категорията Общи приказки е така че проблеми няма. Ако се разводни, ще режа и от нея. Не са всичките ни теми за нобелови награди, но очевидно тази си привлича коментари, така че не виждам какво лошо има да се обсъди, ако на някой не му е интересна може просто да не я чете. 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Не, мисля, че темата е профанска и изобщо няма място във форум за пътешествия. Права си, доста от темите са такива, включително част от тези които съм пускала аз - дали защото комуникацията ни тече леко или на подсъзнателно ниво искаме да се опознаем в някаква степен не знам, но не случайно я има тази категория. 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Нали сме вече в общи приказки , какъв е проблема ? По темата - съвсем не споделям клишето как всичките тия били нещастни и бла , бла. Освен това много от тях се уреждат и с изгоден развод , който им позволява да се върнат към "мечтите си" , други са си наистина щастливи защото така разбират живота , трети просто са в роля ... :D Значи при бедните/средните/"нормалните" семейства никога не се случват ругатни , псувни или шамари ??? Там всичките винаги са с по три/пет дипломи от Харвард , огромно IQ и царува вечна хармония ? Айде стига легенди . 4 Връзка към коментар
Duke Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 +1 Аз също не бих си позволил да генерализирам на база преобладаващото обществено мнение относно този тип жени... Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 23 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2013 (редактирано) Нали сме вече в общи приказки , какъв е проблема ? По темата - съвсем не споделям клишето как всичките тия били нещастни и бла , бла. Освен това много от тях се уреждат и с изгоден развод , който им позволява да се върнат към "мечтите си" , други са си наистина щастливи защото така разбират живота , трети просто са в роля ... :D Значи при бедните/средните/"нормалните" семейства никога не се случват ругатни , псувни или шамари ??? Там всичките винаги са с по три/пет дипломи от Харвард , огромно IQ и царува вечна хармония ? Айде стига легенди . То тези с айкютата и дипломите, въобще не попадат в този раздел. Това е съвсем друга бира. Редактирано 23 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
гост Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Добре, де! Какво трябва да правим - да плюем по любовниците на богатите или само по тези, които са рускини? Нали ви е ясно, че всяко средно статистическо девойче, независимо от националността си, иска да е жена/любовница на Абрамович. Както се казва: по-добре щастлив и богат, отколкото беден и нещастен! Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Нали сме вече в общи приказки , какъв е проблема ? По темата - съвсем не споделям клишето как всичките тия били нещастни и бла , бла. Освен това много от тях се уреждат и с изгоден развод , който им позволява да се върнат към "мечтите си" , други са си наистина щастливи защото така разбират живота , трети просто са в роля ... :D Значи при бедните/средните/"нормалните" семейства никога не се случват ругатни , псувни или шамари ??? Там всичките винаги са с по три/пет дипломи от Харвард , огромно IQ и царува вечна хармония ? Айде стига легенди . Проблема не е "вече", говоря за проблема преди това вече. Че това да се оспамва всичко наред става навик. Но Жоро решава какви са приоритетите на форума. Както и да е, знаете добре, че нямам как да се угоди на всички. 1 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Стюардесите, сега руските девойчета, любовниците. Да влезе следващата група! 3 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 ОК, за да не се принуждавам да отделям клонче и от тая тема, което моментално да заключа, понеже няма какво да се обсъжда, нека не говорим за предишни дни, дайте ми една седмица кредит на доверие (все едно имате избор) и ако има забележки ще говорим пак! 1 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Форумът започна да ми прилича на bg-mamma.com :D 3 Връзка към коментар
гост Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Та, да се върнем на темата: Богаташките любовници/съпруги. И какво за тях? Какъв беше смисълът, че не разбрах? Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Aми нищо им няма това е въпросът. Средностатистическа извадка на обществото . Има ги навсякъде и така е устроен света от хилядолетия :D Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Стюардесите, сега руските девойчета, любовниците. Да влезе следващата група! Веднага си признай , че си стюардеса богаташка любовница при това от руски произход. 2 Връзка към коментар
Тони Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Срещу една яхта- на мига! 1 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Нали ви е ясно, че всяко средно статистическо девойче, независимо от националността си, иска да е жена/любовница на Абрамович. Ти остави девойчета , за тия асети дето предлага и аз съм му навит ...е надявам се , че поне деца няма да поиска :-) 2 Връзка към коментар
гост Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 Ти остави девойчета , за тия асети дето предлага и аз съм му навит ...е надявам се , че поне деца няма да поиска :-) Всъщност, това е по-интересната подтема: Какво е да си любовник/съпруг на богат чичко? 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 23 май, 2013 Сподели Публикувано: 23 май, 2013 E тук съвсем няма кой да си признае 1 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 23 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 23 май, 2013 (редактирано) Всъщност, това е по-интересната подтема: Какво е да си любовник/съпруг на богат чичко? Това ме интересуваше и това беше замисълът. Ама нейсе ... Редактирано 23 май, 2013 от goldeneyeful Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега