Цветелин Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 (редактирано) Казвам се Цветелин от Русе. Днес случайно се натъкнах на този форум - гордо мога да заявя вече съм част от него. С приятелката ми обичаме да пътуваме, както всеки един от членовете на форума. Работата ми е в областта на земеделието, което силно ограничава свободното време и плануването на пътуванията в по-дългосрочен план от месец напред. Засега сме посетили само Румъния, Франция и Италия. Надявам се другия месец да ни се отдаде възможност да отидем на екскурзия до Братислава, Прага и Будапеща. Голямата ми мечта е да отида до Амстердам и се надявам (разбира се с напътствия от посетилите Холандия ) да успея догодина да организирам пътуване до там. Редактирано 19 юни, 2015 от ckoev 7 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Здравей. Холандия ти е на една ръка разстояние и с позходящи съвети ще е ваша. Тук има разни холандски агенти Поздрави и на двама ви. Връзка към коментар
Георги Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Тук има разни холандски агенти Къде ли са тия (емотиконче, което се чеше замислено по брадата) Връзка към коментар
Гост Публикувано: 19 юни, 2015 Сподели Публикувано: 19 юни, 2015 Къде ли са тия (емотиконче, което се чеше замислено по брадата) Много смешно Цветелине, Основателят е от заподозрените лица... хаха... А Холандия е прекрасна. Обожавам тази страна. Просто любов от пръв поглед, иначе съм била преди няколко години. Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега