Прескочи до съдържание

Сбъркана дата на изтичане на паспорта


Препоръчани мнения

Здравейте и от мен много се радвам че сам сред вас. Искам да попитам ще има ли проблем на самолетният билет имам грешка във датата на изтичане на паспорт цялата е грешна какво трябва да направя? И да спомена че вече 3 ден немога да се свържа с тях благодаря много .

Връзка към коментар

Кажи за коя авиокомпания става въпрос, че метода на свързване с различните е малко различен? По начало няма проблеми при подобни неща, но наистина трябва да информираш предварително. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Предполагам вече си се чекирала и имаш бордна карта? Вариант н1 е да продължиш упорито да се опитваш да се свържеш с тях. Би трябвало да успееш евентуално. Вариант н2 е да рискуваш, не е кой знае какъв риск, съмнявам се да гледат внимателно на бордната карта дата на изтичане на паспорта, но съществува. Вариант н3, като отидеш на гишето им казваш за грешката и евентуално си плащаш за ново чекиране, но доста пари ще ти вземат. 

 

Вариант н1 според мен е най-приемлив за да си спокойна, пробвай упорито с телефона. 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.