Прескочи до съдържание

От Барселона до Санта Сузана как?


Иво Ленков

Препоръчани мнения

 Здравейте !

 Тази година решихме с семейството да почиваме в Испания,като идеята беше да стигнем дотам с кола, като обиколим част от Италия и Франция.В последствие се отказах от този начин на пътуване и си взехме самолетни билети до Барселона, но оттам да Санта Сузана незнам с какво да стигна, щото това ми е сефте посещение на Испания.

 Молбата ми е ,ако знаете как да стигна до курорта и естествено я споделите с мен, ще Ви бъда безкрайно благодарен!

Връзка към коментар

По лесно от това, здраве му кажи :) С влак на местните линии R1 за 1:14 мин и 5 евро в посока :) Може и с автобус. Ето линк към каталунските влакове - http://www.renfe.com/viajeros/cercanias/barcelona/- казват се Rodalies Barcelona . От там си избираш от коя гара искаш например - Barcelona Sants - това е централната и най-голяма гара и до Santa Sussana. Линията е R1 и има влакове през 30 мин, от 05:46 сутринта до 22:54 ч вечерта. 

Редактирано от edbloom
  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Може и със споделен шатъл от летището, ще ви остави точно пред хотела. Ние запазихме през английски сайт, а те малко след това взеха, че фалираха. Има много фирми из нета.

Редактирано от viola7707
Връзка към коментар

От летището с влак трябва да се прекачват в Барселона, линията не е директна. Друг вариант е с аеробуса до площад Каталуня и от там на влака.

Редактирано от viola7707
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.