Прескочи до съдържание

Търсене на билет до Холандия


Препоръчани мнения

Търси си се билет за приятел който отива студент в  Холандия - главната цел е Ротердам, но работа вършат и други градове там. Отиването е на 14-15-16 Август с багаж. Прибиране е в периода преди коледните празници 15-20 Декември, тогава с ръчен багаж. Първоначалната идея беше добрия стар вариант - София - Айндховен с Wizz и след това влак, но цените са адски дебели и затова се ровим за друг вариант. Най-вероятно е по-добре да се вземат на отделни билети, а и връщането е далече, по-важно е сега отиването с багаж. Засега гледахме евентуално до Дортмунд и от там с влакове до Ротердам,  ако на някой му хрумне нещо друго като идея да свирка :) 

Връзка към коментар

С Wizz до Айндховен на 15.08 - > 315 лв, на 16.08 - > 430 лв

До Дортмунд на 14.08 -> 140 лв, на 15.08 -> 140 лв

До Брюксел на 14.08 -> 315 лв, на 16.08 -> 255 лв 

 

Това без никакви намаления и еднопосочни :)

Връзка към коментар

Правил съм го Дортмунд - Холандия, не е голяма философия. Провери цените на https://www.nsinternational.nl/enили bahn.de , имаше промоции за по-ранно купуване. Да има 1-2 смени на влакове, които са бързи, удобни и комфортни. Мисля, че 4 часа ми отне Дортмунд-Ротердам, с оглед на спестени 150лв си заслужава. Айндховен - Ротердам е 1.5 часа.  

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.