Георги Матеев Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 (редактирано) След като последните 3 дни прекарах в търсене на евтино спане на Сейшелските острови се замислих: доколко е възможно да се пътува с малък бюджет и до по-екзотичните места? Предлагам тук да споделяме и дискутираме евтини попадения (нощувки, самолетни билети, круизи, коли под наем, трансфери и тн) за традиционно скъпи дестинации. Давам начало на темата с няколко мои находки, от които вече се възползвах. Остров Пралин, Сейшелски острови хотел (гестхаус) C'est Mon Choix: двойна стая с климатик и закуска, на 200 метра от плажа крайна цена с всички отстъпки: €35.58 на нощувка на стая (€17.79 на човек) сайт за резервиране и начин за постигане на цената: Venere.com (кликнат първо от topcashback.com за допълнителен 10% кешбек) + приложен купон за 15% намаление VEEMLJUN Остров Хулхумале, Малдиви хотел Transit Beach View: единична стая с климатик, free wifi и закуска; първа линия на плажа крайна цена с всички отстъпки: €31.44 на нощувка на стая сайт за резервиране и начин за постигане на цената: Agoda.com (кликнат първо от topcashback.com за допълнителен 6% кешбек) Вътрешни полети в Танзания между Килиманджаро, Дар Ес Салаам, Занзибар: средно по около €47 на отсечка (при нормална цена около $100) - купуват се от skycheck.it -> budgetair.it с карта Маестро. Моментът с минаване през topcashback.com е задължителен, по този начин след като направите нощувките ви връщат % от похарчената сума (съответният процент в случая вече е включен в показаната крайна цена). Topcashback.com всъщност поддържа много различни търговци (включително ebay, amazon, booking.com, orbitz, expedia и тн) и чрез него може да пестите пари от много неща. Ако нямате регистрация такава се прави за 30 секунди. Натрупаният % после се праща чрез paypal. Допълнително цената пада с още 1% ако се плати с кредитна карта, която участва в кешбек програма. С други думи... не е задължително да се плаща безумно скъпо за почивка в рая Редактирано 6 юли, 2015 от macf1an Махе ->Пралин 22 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 (редактирано) Хотелите,които си букнал са добро попадение,но билетите до там са безумно скъпи. Аз много харесах о.Силует,но там Хилтън е единствен хотел,който е много скъп. Колко ти излязоха билетите на човек до там и обратно ? Редактирано 5 юли, 2015 от macf1an Премахнат дълъг цитат Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Хотелите,които си букнал са добро попадение,но билетите до там са безумно скъпи. Аз много харесах о.Силует,но там Хилтън е единствен хотел,който е много скъп. Колко ти излязоха билетите на човек до там и обратно ? Билет Лондон-Танзания-Сейшелски Острови-Лондон = 400 евро. Билет София-Малдиви // Шри Ланка-София = 450 евро. 3 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 (редактирано) Тоест около 500 евро до Сейшелите ? Иначе бюджетна красива дестинация е Гърция,а 5 * хотели могат да се намерят навсякъде; Аз си мечтая за един карибски круиз другата зима (ноември 2016 - февруари 2017) + няколко дни допълнително на сушата (евентуално от където тръгва круиза - напр. Доминиканската република). И започвам да се оглеждам - ако някой изскочи с добра оферта ще съм много благодарна Какви оферти си намерила до сега. Аз бях намерил за жълти стотинки от Венеция до Сао Пауло 22 дена в луксозна кабина с тераса . Редактирано 5 юли, 2015 от cck премахнат линк Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 5 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Аз си мечтая за един карибски круиз другата зима (ноември 2016 - февруари 2017) + няколко дни допълнително на сушата (евентуално от където тръгва круиза - напр. Доминиканската република). И започвам да се оглеждам - ако някой изскочи с добра оферта ще съм много благодарна В такъв случай дръж под око vacationstogo.com - често обаждат много добри оферти за Карибите. Тоест около 500 евро до Сейшелите ? До Танзания и Сейшелите. Зависи от дати и маршрут, а и конкретно в случая моя билет се базира на сгрешена тарифа на Air Seychelles. 1 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 А от къде разбра за тази сгрешена тарифа,понеже и аз държа тази дестинация под око ? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 (редактирано) Относно кешбека - да припомня, че за регистрация в някой от сайтовете може да ползвате реферален линк от приятел (или съфорумец), с които и двамата да спечелите Също така, нека се придържаме към основната идея на този под-форум - споделяне на евтини попадения, а не заявки за търсене на такива, които могат да намерят своето място в съответните други секции по региони, или за търсене на билети. А от къде разбра за тази сгрешена тарифа,понеже и аз държа тази дестинация под око ? За сгрешени тарифи се следи "Таблицата" и форума за билетни оферти. Редактирано 5 юли, 2015 от macf1an 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 (редактирано) Темата за круиза е отделена тук: Карибски круиз през зимата на 2016 Темата за трансферите на Малдивите е отделена тук: Трансфери до хотели на Малдивите Редактирано 6 юли, 2015 от macf1an Връзка към коментар
Цвете Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 В този ред на мисли, моля някой приятел съфорумец да ми изпрати линк за регистрация в кеишбек сайт. Предполагам не е уместно да пиша тук емейл, така, че очаквам сигнал.... Благодаря! 3 Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 5 юли, 2015 Сподели Публикувано: 5 юли, 2015 Остров Махе, Сейшелски острови хотел (гестхаус) C'est Mon Choix: двойна стая с климатик и закуска, на 200 метра от плажа крайна цена с всички отстъпки: €35.58 на нощувка на стая (€17.79 на човек) сайт за резервиране и начин за постигане на цената: Venere.com (кликнат първо от topcashback.com за допълнителен 10% кешбек) + приложен купон за 15% намаление VEEMLJUN Това Махе или Пралин е? Не че има голямо значение. Иначе споделям визията, че ако човек задълбае по тези дестинации може да попадне на много прилични неща, които може да са по-евтини и от Халкидики като база за сравнение. И изведнъж се оказва, че тези дестинации са повече от достъпни при добро планиране стига да намериш полети на поносими цени. 5 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 6 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 6 юли, 2015 Това Махе или Пралин е? Не че има голямо значение. Иначе споделям визията, че ако човек задълбае по тези дестинации може да попадне на много прилични неща, които може да са по-евтини и от Халкидики като база за сравнение. И изведнъж се оказва, че тези дестинации са повече от достъпни при добро планиране стига да намериш полети на поносими цени. Пралин е... Сбъркал съм острова в бързината, а не мога да го коригирам вече. Но това не променя идеята де 1 Връзка към коментар
LaBarba Публикувано: 6 юли, 2015 Сподели Публикувано: 6 юли, 2015 Много готино, резервирах през Topcashback.com и Venere.com хостел за Сидни (Elephant Backpacker Sydney) за 4 нощувки за двама човека, общо 85 долара, т.е. по 19 лева на вечер на човек. Вярно, че е хостел ама не е зле като за Сидни 8 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега