Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Здравейте, моля за малко помощ. Не успявам по никакъв начин да сваля цената на два билета за Болоня -Париж, датите са 15/11 и връщане 27/11.

В сайта на Air France билетите излизат по около 175 евро на човек само с ръчен багаж.

Връзка към коментар

Ryanair до Бове са 52€ ретърн в нелоши часове  или държиш изключително на Ер Франс ? 

П. П. eDreams и сие сериозно са ме баннали от месеци и не минава никакво плащане. Нито адреси, нито карти, нито смяна на IP помагат въпреки, че последно съм купувал преди доста повече от трите месеца карантина. Вярно, че попрекалих, но си е неприятно. 

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Имам купени билети с Aegean и съм си ги вкарал в профила, но сега от opodo /купувани от там/ само ме спамят да се чекирам при тях и че оставало само няколко часа, което не го разбирам след като не е отворила авиокомпанията чекин-а как да стане?! Нали мога да се чекирам направо от aegean, като отворят?

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 минути , Ivko каза:

Имам купени билети с Aegean и съм си ги вкарал в профила, но сега от opodo /купувани от там/ само ме спамят да се чекирам при тях и че оставало само няколко часа, което не го разбирам след като не е отворила авиокомпанията чекин-а как да стане?! Нали мога да се чекирам направо от aegean, като отворят?

Ако билетите ти излизат в сайта на Aegean, не виждам причина поради която да не можеш да се чекиран през техния сайт.

• Харесвам 2
Връзка към коментар
преди 10 часа, BlackArt77 каза:

Ако билетите ти излизат в сайта на Aegean, не виждам причина поради която да не можеш да се чекиран през техния сайт.

Да всичко е ток бордните карти са вече в уолета 😊

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Лош изненадващ СМС от Rumbo/Bravofly без никакви подробности. Започвам търсене на кой точно полет, ще влизам в доста пощи и ще се надявам да са изпратили нещо..

wfimage1.png

Връзка към коментар

Някой има ли идея как да намаля малко цената на полет София-Сараево и обратно (опциите са с австрийците или с турците)? Цените са ужасно високи, а само полет ме устройва, тъй като пътувам само за един уикенд (4-6 октомври). Най-доброто което намерих е 335 евро с Търкиш. 

Някой сайт?

Връзка към коментар
преди 3 часа, Ivko каза:

Би трябвало, като си влезнеш в резервациите и ако има промяна ще си пише. Поне на Aegean беше така като смениха и случайно видях.

Да, ако знаеш коя резервация е

Връзка към коментар

Оподо ме таксува на тройно по-висока цена от обявената. Платих с промоционалната Мастердебит, но все има първи път. :laugh: Искат и пари за отмяна на резервираното. :lol:

• Харесвам 1
Връзка към коментар

6 часа вече чакам потвърждение от Оподо за билета, но няма такова. Получих веднага след плащането мейл с номер на резервация, но самия билет го няма за сега. До сега не съм чакал толкова много, освен в случаи когато нещо се прецаква и не се издаде билет. Периодично проверявам в сайта на Оподо, но  пише YOUR BOOKING REQUEST IS IN PROCESS

Билета е за United airlines и беше с доста добро намаление от 70 долара, излезе 73лв.

• Харесвам 1
Връзка към коментар
преди 3 часа, Alexander каза:

6 часа вече чакам потвърждение от Оподо за билета, но няма такова. Получих веднага след плащането мейл с номер на резервация, но самия билет го няма за сега. До сега не съм чакал толкова много, освен в случаи когато нещо се прецаква и не се издаде билет. Периодично проверявам в сайта на Оподо, но  пише YOUR BOOKING REQUEST IS IN PROCESS

Билета е за United airlines и беше с доста добро намаление от 70 долара, излезе 73лв.

Тоест имаш PNR? На сайта на компанията излиза ли резервацията?

Това е интересно, защото май никой не е успял да намали така вътрешни полети в Щатите

Връзка към коментар
преди 4 часа, Alexander каза:

Мен са ми издавали след 24 часа чак билет на Бг Еър.Това е било максимума.

Връзка към коментар
Преди 1 час, neuromancer каза:

Тоест имаш PNR? На сайта на компанията излиза ли резервацията?

Това е интересно, защото май никой не е успял да намали така вътрешни полети в Щатите

Нямам ПНР, само номер от Оподо

Връзка към коментар

Някой имал ли е вземане даване с тия малоумници от https://www.fly-go.es/?

Купих вчера през нощта 4 билета манила - бохол и около обяд демек 10 часа по-късно ми пращат имейл че ако до 60мин не пратя лична карта и снимка на картата (със скрити средни цифри) ще ми канселират билетите....ест видях имейла часове по-късно и сега ми канселираха билетите...

Всичко ок ли е с тях? Проверени ли са? Толкова билети съм купувал от подобни сайтове, за първи път някой ми иска подобна верификация, че даже не ми издаде билетите....

Връзка към коментар

Минаха 24 часа и нищо, седи си в изчакване. След 30 мин чакане  на телефона на Оподо, се свързах, но не чуваха нищо и затвориха.

Много ме хваща яд и май ще преустановя купуване на билети през посредници, дори да е по-евтино.

Преди два дни си загубих над 3 часа в търсене на билети уж през skyscanner излизаха най-различни дати и при това през различни посредници  и накрая цената се вдигаше с 150 евро, та след тези 3 часа си купих през сайта на АК-та билет, хем без абсурдни стопове по 12 часа и кофти часове на излитане и кацане.

Връзка към коментар

Имах подобен казус, купен билет от тях и до последно нищо не беше дошло. Накрая се оказа, че са ми възстановили парите по к. карта, нещо не им била картата ок. Но не ме бяха уведомили по никакъв начин за това

Връзка към коментар

Това е подигравка, аз поне не бих се занимавал повече, освен за АК които знам, че издават веднага билети като Раян, Уиз и то ако има смислено намаление, не 3-5 евро.

Първия път стана бързо 25мин  но не чуваха. Звъннах пак и все още чакам на телефона, казаха в началото над 5 мин, а вече минаха 45.. само защото съм свободен реших да чакам. Не ми се мисли, ако трябва да се звъни за нещо спешно. 

Взимаш си отпуска и започваш да звъниш е работата.

• Замислям се 1
Връзка към коментар

Актуализация и развръзка!

След малко над час чакане втория път успяха да ме чуят и проведохме няколко разговора по 1-2 мин, като между тях пак чаках или ми отне само час и двадесет минути всичко. Като добавя предните 2 опита минават 2 часа.

Capturesk.JPG.a15b00c59ac1bd20d981f2e91e543cb5.JPG

Не ми обясниха защо не са издали билета, нито защо се бави.

След една от проверките ми казаха, че сега ще го издадат. Казах имена, националност, номер паспорти т.н данни, които бяха въведени вече.

Накрая направо ми дойде мейл от подател travel document с всичко вътре както изпращат нормалните компании използващи Амадеус.

Доста странно ми се стори всичко, но попаднах и на такъв случай.

Дойде и мейл с потвърждение, но от edeams.. нищо, че първия беше от opodo. Голяма каша са тия, а цените са каквито им падне. На последния мейл пише 94 евро, при условие, че в сайта на АК беше и още е 70 долара, а аз платих 73лв..

• Харесвам 5
Връзка към коментар

Мислех, съм свършил с проблемите за билета с Оподо, но май сега започват..

След като ми издадоха по телефона билет и след това ми дойде потвърждение от edrems вместо от Оподо, се оказа че номерата на самите резервации са различни, както и цените 70австр долара, платени 73лв, а на новата резервация пише 94евро.

В момента старата резервация от Оподо си седи като не потвърдена. С новата от edreams имам потвърждение, но с друг номер и цена.

Преди малко ми върнаха 73лв в Револют-а.

Имам опасение, че ще ми анулират билета някой ден или ще искат да си вземат 94 евро и не знам какво да правя.  Не смятам да звъня и да чакам още 2 часа. 

Като вляза в Юнайтед за да видя полета го изкарва и като начин на плащане пише В КЕШ

• Харесвам 1
  • Замислям се 1
Връзка към коментар
39 minutes ago, Alexander said:

Мислех, съм свършил с проблемите за билета с Оподо, но май сега започват..

Няма ли друга алтернатива? Да анулират всичко и да спреш да се занимаваш с тях...

Връзка към коментар

Ето всички потвърждения и номера, кашата е пълна.

Първия мейл беше от Оподо и вися два дни като непотвърден. Цената е по-надолу AUD 61 или 73лв взети от Револют.

Capture1.JPG.c81d07eea489b9306404ac26deae7786.JPG

След като седя така 2 дни и звънях на Оподо ми  издадоха билет по телефона, получих две потвърждения, едното направо от  Амадеус, а друго от edreams, като номера на edreams вече е друг, както и цената-94 евро. Дори в момента първата резервация в Оподо си седи като непотвърдена както е на снимката горе.

Capture22.jpg.4a8a97b7b219685e6ad3262f632477b6.jpg

Capture3.JPG.4c0c7d2839a8b01173ffdeba9e2ad431.JPG

Capture4.JPG.af42a7db8ad0ee23d2858204954d0b6c.JPG

Друга аномалия, която сега видях е, че ПНР кода е различен в мейла на Амадеус и в мейла на Едриймс. Обаче и двата работят и отварят една и съща резервация в Юнайтед! Единия започва с Е9ХХХХ, а другия е UDXXXX. Когато вляза в резервацията през  Юнайтед фигурира ПНР от мейла на Амадеус, нищо, че се отваря и с другия ПНР!

Това е от Юнайтед, платено в брой.

Capture5.JPG.abd46385adb7b8bc5adda81e33a8ed68.JPG

Някой някакви идеи??

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.