Прескочи до съдържание

Резервация в Rumbo/Bravofly/Volagratis - въпроси и отговори

Препоръчани мнения

Публикувано:
преди 5 минути , stanimir каза:

Щом си го наредил е добре.

От моя опит Гугъл Флайтс е най-адекватен относно актуализиране на цените сравнено със Скайскенер , Джеткост и т.н. ,  но за нискотарифни полети винаги следя директно сайта на авиокомпанията.

Освен това невинаги изкарва всички възможни опции , затова никога не гледай само там.

Аз не гледам само там, но нещо първо купих снощи с Дайнърса онези билети с Vueling и послед отидох в сайта на Wizz и щях да падна от стола с тази цена.

Иначе си следя редовно за връзки и цени и jetcost, и skyscanner, както и momondo.

• Харесвам 4
Публикувано:

Здравейте , 

купих от Оподо билети за дъщеря ми, която е на  14години и според конфигурациятя на Оподо е възрастна /над 12 г./.

Но  сега не мога да е чекирам ,защото не ми приема годините. Какво трябва да направя ? Полета е на Раян.

Публикувано:
преди 4 минути , vladimira74 каза:

Здравейте , 

купих от Оподо билети за дъщеря ми, която е на  14години и според конфигурациятя на Оподо е възрастна /над 12 г./.

Но  сега не мога да е чекирам ,защото не ми приема годините. Какво трябва да направя ? Полета е на Раян.

Ами вариант А, написваш грешна дата на раждане, вариант В обаждаш се на Райън ...

Публикувано:

Ами с годините всеки си дефинира откъде нагоре е възрастен и затова. На Оподо и Райън е различно. Имаше хора с подобен проблем, но не помня какво стана, трябва да го има в тази тема или темата за Райън.

Публикувано:
преди 16 минути , vladimira74 каза:

А защо е това разминаване в годините ?

16+ се води възрастен и съответно под 16г. не може да пътува само лице

Публикувано:

Ние сме 2в и 2 деца на 14 и 7 . От Оподо съм купила 3 билета за в.и 1 за дете .Сега голямата не мога да чекирам . Дава ми грешна дата на раждане 2007г.

Няма как да купя 2в и за 2 деца .тъй като там годините за възрастен са над 12г.а тя е на 14.т.е по теххните критерии е adult.

Публикувано:
преди 28 минути , vladimira74 каза:

Здравейте , 

Аз съм добавял чавето към резервацията на възрастен през чата на Райън.

Публикувано:

24 часа

ако сложиш грешна година, остави си време на летището да се разправяш, ако ти се наложи

със сигурност имаше такъв случай тук, но не ми се търси, обаждането до Райън е най-логичното

Публикувано:
преди 2 часа, vladimira74 каза:

Да,пробвам да се свържа с чата,но без резултат за сега. 

Има ли телефон на който да звънна?

Така, първо не се шашкайте, проблема е от разминаването при оподо възрастен е 12+, при раян 16+. Свържете се с чата, (телефон няма) и ще ви коригират билета от възрастен на тийн и после ще може да се чекирате. Правих го миналата седмица. 

• Харесвам 5
Публикувано:

Б;лагодаря за съветите. Точно така стана, през чата ми коригираха възрастта. Чекирахме се вече.

Весели празници.

• Харесвам 5
  • 3 седмици по-късно ...
Публикувано:

Някой има ли идея как да свалим полети на Aegean? Немският джет доста е слаб с отстъпките тези дни, а днес дава и по-висока цена от сайта...

Публикувано:
преди 5 минути , valentin_st каза:

Някой има ли идея как да свалим полети на Aegean? Немският джет доста е слаб с отстъпките тези дни, а днес дава и по-висока цена от сайта...

jetcost.com.au-->mytrip полети по 30 евро на мен ми ги намаля на 15 евро, а тези от 35 евро на 21 евро плащане с виза кредит отсъпките са по-големи за повече от един билет еднопосочно. За други цени не знам колко дава.

• Харесвам 2
Публикувано:
преди 9 минути , Ivko каза:

jetcost.com.au-->mytrip полети по 30 евро на мен ми ги намаля на 15 евро, а тези от 35 евро на 21 евро плащане с виза кредит отсъпките са по-големи за повече от един билет еднопосочно. За други цени не знам колко дава.

За полетите до Атина дава добро намаление, но за съжаление тези с прекачване не ги хваща.

Публикувано:
преди 8 минути , valentin_st каза:

За полетите до Атина дава добро намаление, но за съжаление тези с прекачване не ги хваща.

Пробвай да ги разделиш двата полета до Атина и от Атина и сравни цените.

Публикувано:
преди 1 час, agenta каза:

Пробвай да ги разделиш двата полета до Атина и от Атина и сравни цените.

И това пробвах, но се получава около 50% по-скъпо и реално през jetcost става пак същото, даже малко по-скъпо.

• Харесвам 1
Публикувано:
преди 4 часа, valentin_st каза:

Вчера купих София-Атина и обратно за 93 лв. през jetcost.no --> lastminute ,плащане с Diners.

В сайта на Aegean бяха 160 лв.

• Харесвам 3
Публикувано:

1. Извън схемите с opodo и jetcost->lastminute,  която изисква 3-месечен дайнърс има ли друга схема за намаление на билети на air.bg.

Колко точно е карантинния период на дайнърса - 90 дни, 3 месеца. Например, ако съм я ползвал на 12 февруари кога точно ще мога пак.

Блгодаря за евентуалните отговори предварително.

Публикувано:
преди 22 минути , ven62 каза:

1. Извън схемите с opodo и jetcost->lastminute,  която изисква 3-месечен дайнърс има ли друга схема за намаление на билети на air.bg.

Колко точно е карантинния период на дайнърса - 90 дни, 3 месеца. Например, ако съм я ползвал на 12 февруари кога точно ще мога пак.

Блгодаря за евентуалните отговори предварително.

Аз използвам различните версии на jetcost вече няколко пъти последния месец и не ми е дало проблем с Дайнерса.

Вчера купувах билет до Варна , предния беше около 20.04, а по-предния на 03.04

• Харесвам 2
  • Благодаря 1
Публикувано:
преди 14 минути , funny каза:

Аз използвам различните версии на jetcost вече няколко пъти последния месец и не ми е дало проблем с Дайнерса.

В смисъл, че си плащала многократно по тая схема с една и съща карта ?

• Харесвам 3
Публикувано:

И аз бях правил две плащания в рамките на около два месеца .Може  би при десетина опита отхвърляше плащането ,но след седмица в един момент взе че мина.

Не бих казал че работи безотказно ,но изглежда се случва да минават няколко плащания в рамките на тримесечния бан.Не съм си играл със смяна на IP , адреси , разменени букви в имена и т.н.

• Харесвам 3
  • Благодаря 2

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.