Прескочи до съдържание

Малта 22.08-29.08

Sonic

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте, Магеланци!Бих искал да се консултирам с някой по-опитен, който е посетил Малта.Аз и моята приятелка си взехме билети от 22 до 29 август(320 лева за двамата през уиз, мисля, че е добра оферта), но все още се чудим къде да отседнем.Може ли някой, който е бил там да каже къде е най-удачно, за да се види максимално всичко.7 дни би трябвало да са достатъчни за да обиколим почти целия остров.Също така и оферти за прилично евтини хотели ще са ми изключително полезни.Благодаря Ви предварително! :)

Публикувано:

Ето още един пътепис на Зани:

http://magelanci.com/patepisi/article/29-%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D1%82%D0%B0/

За настаняване - огледай района на Sliema и St.Julian. Там е и пристанището в случай, че решите да отскочите за ден до Сицилия.

Придвижването, най-вероятно е да правите с градски транспорт (покрива цялата държава и е редовен) или пеш за по-близките разстояния. Да не забравиш - спирките са от "другата страна" на пътя, че нали са с дясно движение.

Конкретен хотел не смея да препоръчам (St Julians Bay Hotel никак не ми хареса, въпреки добрата локация), но makler беше наскоро и ако види темата може да даде съвет.

Публикувано:

ако ще обикаляте острова с градския транспорт (доста добре уреден) може би най-добрата локация е Валета; там е централната автогара и оттам тръгват автобусите за навсякъде; освен автобус, от Валета може да се хване и корабче до пристанището в Слима и оттам да се ходи към другите острови

Публикувано:

Здравей ! Малта не очаква само теб,а и нас,но заради големите жеги и рождения ден на майка ми ние избрахме м.ноември.По мое мнение една седмица за о.Малта е много,освен ако не отскочите и до о.Гозо и о.Сицилия.Ние сме за 5 дена/4 нощувки и избрахме ето този хотел:

https://www.booking.com/hotel/mt/ilpalazzin.bg.html?aid=368032&sid=b6718f057bdc2b83c5b00dda5d14823e;dcid=5

Поне на снимки изглежда добре.

Поздрави,приятно изкарване и пиши като се върнете!

Публикувано:

Аз съм била една седмица в Малта и ми беше точно, като единият ден изкарахме на Гозо, а останалите в обиколки на острова надлъж и нашир.

Хотелът ни беше този http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g227101-d2142586-Reviews-Argento_Hotel-Saint_Julian_s_Island_of_Malta.html

Доволна съм от него, много близо до автобусната спирка, откъдето пътувахме за летището и столицата, която ни беше основен транспортен хъб. Гледката от покрива му, където е басейнът, беше страхотна!

• Харесвам 2
Публикувано:

Както е споменал и Дюк - ще бъде доооооста жега август месец. Аз бях края на октомври и пак ми ставаше горещо ;) .
Иначе 7 дни според мен е перефектно количество време за разглеждане на Малта - нито малко, нито много, тъкмо да се обиколи подробно и спокойно и основния остров и Гозо.

Публикувано:

Били сме в този хотел : https://www.booking.com/hotel/mt/pebbles-aparthotel.bg.html?aid=368032;label=banner-1_pub-TnL5HPStwNw;sid=b6718f057bdc2b83c5b00dda5d14823e;dcid=4

Добро място, спирката е близо.

Но за разглеждане на острова и според мен най-добре е отсядане във Валета. 

Публикувано:

Бих искала да споделя, че ако решите да ходите в Наксар, Палацио Парисио не си ги причинявайте! Таксата е безумно висока, за това, което може да се види и "градините" са просто една смешка! Но кафе в двора... определено си заслужава! 

• Харесвам 1
Публикувано:

ние бяхме 7 дни и ми бяха малко, вярно единия ходихме до Сицилия, но все пак :) в подписа ми са пътеписите ми от там :)

Публикувано:

Здравейте,магеланци! Тъй като и ние ще отскочим до Малта през м.ноември,въпросът ми е някой знае ли къде и колко струва удоволствието да плуваш с делфини ?

Публикувано:

Здравейте, прегледах и прочетох пътеписите ви и съм много доволен.Изключително полезна информация сте дали.Намерих два апартамента на доста ниски цени в Сейнт Пол и Сант Хулиан и искам да попитам дали има някаква разлика в местоположението.Според градския транспорт от Ст.Пол до Ла Валета е 1:10 с автобус, а в близост до апартамента има и автобусна спирка, дават го за 35 долара на вечер за 4-ма човека и мисля да го взема, докато този в Ст.Хулиан е 80 евро и е малко по-скъпм а гледам, че като локации са сходни.Има ли смисъл да вземам по-скъпото при положение, че разликата е няколко км?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.