Двуцветко Публикувано: 8 юли, 2015 Публикувано: 8 юли, 2015 Някой правил ли е прекачване в Найроби? Час и половина предполагам е ОК? И няма нужда от транзитна виза?
Двуцветко Публикувано: 9 юли, 2015 Автор Публикувано: 9 юли, 2015 (редактирано) Благодаря на модераторите за отделяне на темата. Попрочетох в трипа и флайъртолк, писах и до Кенийските имиграционни. Ще споделя, ако отговорят. Редактирано 9 юли, 2015 от Двуцветко 1
bat.galin Публикувано: 9 юли, 2015 Публикувано: 9 юли, 2015 Утре ще питам и ще пиша - аз не съм се прекачвал.За съседна държава (Уганда, Танзания) ли пътуваш ?
Двуцветко Публикувано: 9 юли, 2015 Автор Публикувано: 9 юли, 2015 Дубай - Сейшели през Найроби е варианта.
Kaloyan89 Публикувано: 9 юли, 2015 Публикувано: 9 юли, 2015 Мисля, (не съм 100% сигурен) че ако багажът ти пътува директно до Сейшелите нямаш нужда от виза, тъй като не излизаш от транзитната зона на летището. Ако обаче е на два отделни полета и трябва да си го вземеш в Найроби и да го чекираш отново до Сейшелите трябва виза и доколкото съм чел се получава на място. Кения Еруейс е собственост на Ер Франс - КЛМ и се управлява от КЛМ май така че не би трябвало да има проблеми с полетите и багажите.
Двуцветко Публикувано: 9 юли, 2015 Автор Публикувано: 9 юли, 2015 С Kenya Airways е варианта, два полета, логично е багажа да се чекира до край и да се стои само в транзитна зона (кратък престой е) - би трябвало да няма нужда от транзитна виза, но се опитвам да получа инфо от първа ръка дали това е така.
Георги Публикувано: 9 юли, 2015 Публикувано: 9 юли, 2015 Според това: http://www.staralliance.com/en/services/visa-and-health/нямаш нужда от виза. 2
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега