Прескочи до съдържание

Нова Година ~ 2016 !!!

Препоръчани мнения

Здравейте,магеланци! Не знам дали има такава тема,но поне в търсачката не намерих.

Това е тема в която всеки може да сподели своите идеи за честването на новата 2016 година.

Как,къде и т.н.

Споделяйте оферти,цени на смолетни билети,нощувки и др.

П.С. Ние все още нямаме идея,но мислим тази година да е някъде на място на което не сме били,нещо ново,красиво и прочие... :)

Поздрави от най-малкия магеланец в този сайт.

• Харесвам 3
Връзка към коментар
Георги Василев

От няколко години насам искам да я посрещна някъде в голям град (в рамките на Европа засега) и съм съвсем наясно, че е почти като самоубийство, но съм ГОТОВ! На РД-то на Wizz купих билети за Париж, та от 30.12 до 04.01 сме там, дано не е полярна зима :D А на 01.01.2016г. ще идем да посрещаме и в Disneyland. За спането се озъртам още дали да е хотел или частна квартира, но засега и от двете има доста изгодни цени, мисля, че няма да имаме проблем. :)

• Харесвам 3
Връзка към коментар

От няколко години насам искам да я посрещна някъде в голям град (в рамките на Европа засега) и съм съвсем наясно, че е почти като самоубийство, но съм ГОТОВ! На РД-то на Wizz купих билети за Париж, та от 30.12 до 04.01 сме там, дано не е полярна зима :D А на 01.01.2016г. ще идем да посрещаме и в Disneyland. За спането се озъртам още дали да е хотел или частна квартира, но засега и от двете има доста изгодни цени, мисля, че няма да имаме проблем. :)

За колко грабна билетите ?

Връзка към коментар
Георги Матеев

Аз още имам големи колебания за нова година... Да се чете: нямам никаква конкретна идея все още. Със сигурност обаче искам някакво ново място.

• Харесвам 4
Връзка към коментар

Нова Година гледам да не посрещам в чужбина, но обикновено пътуваме в седмицата между нея и Коледа. Тази година ще направим една седмица в Рим с кацане в Болоня, че преди месец не устоях на изкушението евтини самолетни билети. А и някак годината ми стоеше доста пуста без нито едно пътуване в Италия...

• Харесвам 8
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

По темата - аз имах разни (амбициозни и много мечтани) планове за тази Нова Година, но финансовият борд друго рече и се наложи да преглътна фиаското... Здрава да съм и работа да има, що е време, пред мен е :) Доста се позагуцах де, и доста вътрешни сополи преглътнах... 

Така че тази година за Коледа съм си в България, но за Нова Година категорично не - предпочитам в Лондон. От цялата работа намаза сестра ми - иска на корабче по Темза, така че ще се жертвам пак там. :)

Иначе за мен като стандартно-работещ човек, около Нова Година е най-прекрасният момент за скитане - събира се чудна отпуска, фирмите направо затварят, мога да крънкам повече дни от шефовете, но цената която плащам за билети в този сезон, е главозамайваща. Приела съм го. Нова година е много скъпо скитане за хората от матрицата. Желая ти успех в намиране на своите попадения.

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

има една икономическа теория, накратко казано: гледай какво прави стадото и прави обратното за да си добре... по празниците избягвам да ходя където и да е - най-скъпо, най-претъпкано, трафик, лудници по летища, изгубени багажи и какво ли още не... виж, две седмици преди или след празниците е съвсем друго нещо... тази година за пореден път се уверих в правотата на тази теория - иначе любимия ми Рим беше отвратителен по Великден

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз да си призная, никога не ми е хрумвало да пранувам Нова Година извън мястото, на което живея (в смисъл в друга държава или друг континент). Винаги се събираме с приятели или ходим на големи организирани събития (вечеря с танци) и си изкарване прекрасно и много празнично. И нашата фирма затваря между двата празника и ми се събират много дни почивка :)

Връзка към коментар

Обичайно и ние се събираме три приятелски семейства или ма ресторант или у нас,защото апартамента е голям,но тази година искаме нещо ново.Казват,че в Белград е голям купон,а предимството на това място е близостта на София от него.

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.