Прескочи до съдържание

OJ билет, последна отсечка с влак, може ли разяснение?


Препоръчани мнения

Разглеждам оферта за уж OJ билет. На отиване се тръгва от Париж, на връщане уж пак се каца в Париж, но от там е добавена отсечка до Брюксел с влак.

 

post-2019-0-40245000-1436707881_thumb.jpg

 

Що за OJ е това :mellow: ?

 

Въпросът ми е в такава ситуация дали бих могла да си спестя отсечката с влака и примерно да си взема двупосочен София- Париж, вместо София- Париж, Брюксел- София? По-скоро има ли нещо нередно в пропускането на влаковата част, както е при пропускането на отсечки с полети? В случая би трябвало багажът ми да е чекиран до Париж, нали? Или от летището директно го товарят във влака? 

Връзка към коментар

Просто при наличието на влака самолет Париж-Брюксел е нерентабилен и Ер Франс продава билети до Брюксел с влака (полети няма). Няма никакъв проблем да пропуснеш последната отсечка, винаги ти дават багажа на Шарл де Гол и после сам си го чекваш във влака. Ако влака беше първата отсечка съм малко скептичен.

  • Харесвам 4
Връзка към коментар

Във flyertalk доста бяха пропищяли по едно време, че им анулират билетите за пропускане на първата влакова отсечка, но с последна нямаш грижи. Взимаш си багажа в Париж и си излизаш от летището или каквото ти се прави там :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.