schnappsyy Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 Здравейте и от мен Аз съм Стела, на 24 години съм и съм от София. Завърших наскоро, успях да се справя с две специалности - Туризъм и Маркетинг. Маркетингът се оказа по-подходящата специалност за намиране на работа, със заплатата от която спонсорирам огромната си страст - пътуванията. Вече дори не мога да подредя желанията си, станаха прекалено много, а времето и финансите са ограничени, но все пак се старая бавно да напредвам. Предпочитам сама да организирам пътуванията, наскоро открих и че обиколките с кола са може би най-подходящия за мен начин да пътувам. Надявам се скоро и аз да мога да бъда полезна с информация, разчитам и да откривам такава във форума и пътеписите. Желая прекрасно лято на всички! Стела. 15 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 Добре дошла! На правилното място си за вдъхновения и практическа информация. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 20 юли, 2015 Сподели Публикувано: 20 юли, 2015 Добре дошла, добре си ги избрала специалностите. Едната за заплата, другата за удоволствията 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега