Dian Публикувано: 25 май, 2015 Сподели Публикувано: 25 май, 2015 (редактирано) Който иска да да купува билети от volagratis.it(отстъпката в момента е 31eur) ,може да си направи виртуална карта за две минути: https://www.entropay.com/prepaid-virtual-visa Сметката може да се зарежда от всякакви карти(дебитни и кредитни) с изключение на Diners и AMEX. Това са таксите: Редактирано 25 май, 2015 от Dian 11 Връзка към коментар
Alexander Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 (редактирано) Тази Виза Ентропей от тук ли се вади? Не намирам друг сайт, това важи за всички държави ли? Да не е само за Америка.. Оправих се и аз имам вече такава карта. Редактирано 19 юли, 2015 от Alexander Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 Освен таксата за зареждане ми се стори, че има някаква за превалутиране. Някой като плати, да каже колко е крайното оскъпяване. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 19 юли, 2015 Сподели Публикувано: 19 юли, 2015 Тя е ако плащаш в различна валута от основната на внтропей картата. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Плащане с Visa Entropay! Мога ли да отбележа колко много ме дразни този Entropay? 4 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Колкото Дайнърса доскоро, ли ? 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 (редактирано) Мога ли да отбележа колко много ме дразни този Entropay? предполагам не повече, отколкото мен ме дразни Diners-а (а, с mac почти едновременно сме писали ) Редактирано 21 юли, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Колкото Дайнърса доскоро, ли ? Ако Дайнърса имаше такса за зареждане на пари никога нямаше да си го извадя Условията на Entropay са просто супер неизгодни. предполагам не повече, отколкото мен ме дразни Diners-а ) Ами извади си де, става супер бързо 3 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 (редактирано) Нещо не ме кефи 4лв. месечна такса и тоя Запис на заповед Редактирано 21 юли, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
Dian Публикувано: 21 юли, 2015 Автор Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Ако Дайнърса имаше такса за зареждане на пари никога нямаше да си го извадя Условията на Entropay са просто супер неизгодни. Ами извади си де, става супер бързо Да,но няма месечни и годишни такси. Връзка към коментар
adreno Публикувано: 21 юли, 2015 Сподели Публикувано: 21 юли, 2015 Да,но няма месечни и годишни такси. Условията на Entropay са просто супер неизгодни. Както беше във вица - и ти си прав, и той е прав. Ако харчиш по-малко от 480 евро на година през Entropay си на далавера, за повече - Diners. Toва е бакалската сметка. Иначе са малко несравними, едната е реална кредитна карта, другото - виртуална дебитна (виртуална предплатена кредитна, но практически е по-близко до дебитна). Нещо не ме кефи 4лв. месечна такса и тоя Запис на заповед А какво точно те тормози в записа на заповед? 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 Моят скромен опит с картата е, че се усетих за таксите "затваряне" далеееч след изтичането на гратисния период. Хубавото е, че не я бях зареждал, та с един кратък мейл (след като написах всевъзможни глупости в данните на акаунта си), гласящ: "създадена е с тестови цели, моля да бъде закрита", отношенията ни приключиха в зародиш. Регистрирани са в Малта и са малко шапка на тояга, имайте го предвид. 1 Връзка към коментар
Звелина Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 Някой да ги "преведе" тези такси, че аз нищо не разбрах, примерно Funding by third parties, как да го разбирам, ако мъжът ми ми зареди картата, колко ще е таксата 1,95 или 1,95+4,95%? Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 Мисля, че става въпрос за възстановяване на средства от търговец. 2 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 А какво точно те тормози в записа на заповед? Беше обсъждано в другата тема, да не преповтаряме Връзка към коментар
petko Публикувано: 22 юли, 2015 Сподели Публикувано: 22 юли, 2015 Някой да ги "преведе" тези такси, че аз нищо не разбрах, примерно Funding by third parties, как да го разбирам, ако мъжът ми ми зареди картата, колко ще е таксата 1,95 или 1,95+4,95%? Това е ако парите не идват от твоята сметка или кредитна карта. Сравняват имената на изпращача на превода и на регистрирания в Entropay. Донякъде е оправдана допълнителната такса, защото доста пране на пари и измами стават по подобен начин. 1 Връзка към коментар
Ilian359 Публикувано: 24 юли, 2015 Сподели Публикувано: 24 юли, 2015 При тези високи комисионни, тази карта е пълна тъпотия. Отстъпката, която дава е ден до пладне. Таксите остават форевър Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Доколкото виждам на сайта им - вече няма такса за закриване на картата 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Няма и аз го четох тия дни. Само ония там 5% за зареждане от карта... Връзка към коментар
Фил Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 (редактирано) или май просто е завоалирана под формата на неснижаем остатък, който няма как да бъде изтеглен, или аз не го разбирам правилно и това е само ако искаш да си върнеш някаква сума обратно към реалната карта/сметка? FAQs Are there any monthly or annual fees with an EntroPay Virtual Card?There are no monthly or annual fees with an EntroPay Virtual Card. Our only fee is the 4.95% charge on each amount loaded onto an EntroPay Virtual Card. There are no hidden fees. Return funds from EntroPay Account to personal credit/debit card: we charge a GBP3/USD6 fee as outlined in our Terms and Conditions. There is no minimum withdrawal amount. Your balance must however be sufficient to cover the GBP3/USD6 withdrawal fee. Редактирано 3 август, 2015 от Фичо 1 Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Така изглежда - само ако искаш да си върнеш някакви пари. То и без това нищо не пречи да я оставиш на самотек ако няма пари вътре.... 1 Връзка към коментар
liuboo Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 А тези 4.95% как ти ги взимат ? Ако депозираш 100 евро получаваш по сметката 100 но ти теглят 104.95 или получаваш в сметкат 95 евро и са ти изтеглени 100 евро ? Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 От твоята карта теглят 104.95. Във виртуалната енгропай влизат 100 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 По-важният въпрос - имаш ли кешбек от кредитната си карта, като зареждаш Ентропей ? 1 Връзка към коментар
Радослав Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 По-важният въпрос - имаш ли кешбек от кредитната си карта, като зареждаш Ентропей ? Ти ме разби . Даже не ми е и хрумвало да си задам този въпрос. Респект. Ще дам отчет на 21ви като ми излезе извлечението. 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега