NikolaiRG Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 (редактирано) Въпреки че не пиша много, чета форума по няколко пъти на ден, но сега се появи проблем. През цялата тази седмица не е възможно да отварям сайта от къщи, докато от работа няма проблем за това. Доставчикът ми е Нетуъркс-БГ и се намирам в Русе. Вероятно има някакво блокиране поради "добро поведение" на някого от мрежата. Случвало се е и друг път с други сайтове, например ABV.bg проявиха разбиране преди повече от 10 години. Този доставчик е почти монополист в целия град и много хора използват неговите услуги. Благодаря предварително за съдействието! Реалният ми IP адрес там е: xx.xx.xx.xx. Опитал съм с различни устройства и различни браузъри и резултатът е един и същ. Редакция: Сега се сетих, че вече и тук, на работа, доставчикът е същият. Така че, остава личният ми IP адрес да е блокиран поради някаква причина, за която не знам. ПП. Не съм много на "ти" с материята. Моля да бъда извинен за евентуални погрешни изводи . Редактирано 23 юли, 2015 от Георги премахнат IP адрес
Георги Публикувано: 23 юли, 2015 Публикувано: 23 юли, 2015 Здрасти, махнах IP ти, че на теория ако се пусне публично може някой да опита да ти направи мизерии При мен няма никакви забрани по IP, може да е филтрирано на някакво централно ниво, например от доставчика, при който се хоства сайта, а аз контрол там нямам. Може да попиташ доставчика ти дали може да ти смени айпи-то, аз сега ще питам моя дали си блокиран от него.
NikolaiRG Публикувано: 24 юли, 2015 Автор Публикувано: 24 юли, 2015 (редактирано) Вече всичко е наред, благодарение на Георги. Чувствам се, сякаш съм се върнал от заточение или от онзи свят. Редактирано 24 юли, 2015 от NikolaiRG 1
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега