FlyMeToTheMoon Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Търся полети до Хавана през декември (евентуално да изкараме Нова година там), но в ITA нищо не излиза. Каква е причината според вас? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 А де? Не излизат въобще резултати с Хавана, независимо от кое летище. Ще трябва ръчно да провериш авиокомпаниите, които обслужват. Проверих KLM, но цените са умопомрачителни - над 1100 евро за този период. Но може да поразцъкаш от някое друго голямо европейско летище, примерно от Амстердам, Лондон и Париж как ще са офертите. KLM, Air France, Air Europa летят до там, за други европейски компании наизуст не се сещам. Покрай нова година може да има и чартърни оферти също... Връзка към коментар
akair Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 (редактирано) Аз погледнах Ер Франс (ако нямаш проблем да летиш с тази а/к от/до Америка) - около 700 евро с доста добри трансферни времена AF1071 07:20 София 09:20 Париж (CDG) 17ч40 Bulgaria Air AF946 13:40 Париж (CDG) 19:00 Хавана Air France AF941 18:35 Хавана 08:25+1 Ден Париж (CDG) Air France Economy AF1070 10:20+1 Ден Париж (CDG) 14:05+1 Ден София Bulgaria Air Икономична Редактирано 26 май, 2013 от akair Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Google да не са занемарили ITA ? Мобилната им платформа е много нефункционална и дори няма версия за таблет . Срамота за такъв технологичен гигант. Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Провери и цените на Кубана от Мадрид. Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Иберия не летят ли от Мадрид (може би и от Барселона, ссъс спирка в Мадрид)? Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Следи на сайта на Thomson - от Манчестър до Варадеро (easyJet имат директни полети София - Манчестър); или от Лондон до Holguin (от София до Лондон варианти много). В момента на сайта им разписанието е до ноември, затова ти писах да ги следиш - като излезе разписанието им за зимата. Може да има изгодни цени. сайта на Thomson http://flights.thomson.co.uk/en/index.html 1 Връзка към коментар
FlyMeToTheMoon Публикувано: 26 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 26 май, 2013 Благодаря на всички за идеите Ще поровя, да видя какво ще излезе. От това, което съм гледала преди съм останала с впечатление, че през Москва с Аерофлот е най-евтино... Не знам как е сега, но ми стана изключително странно, че ITA не изкарва никакви резултати до Хавана... Ер Франс за 700 евро звучи много добре като цена. Връзка към коментар
wilks Публикувано: 26 май, 2013 Сподели Публикувано: 26 май, 2013 От това, което съм гледала преди съм останала с впечатление, че през Москва с Аерофлот е най-евтино... И аз първо за Аерофлот се сетих, но като проверих за твоите дати, излязоха цени от ок. 1600 евро двупосочно, и затова се отказах да го предлагам. Явно и там са се повлияли от "алтуализирането" на цените в световен мащаб. Връзка към коментар
mistyrain Публикувано: 26 юни, 2013 Сподели Публикувано: 26 юни, 2013 Аз съм новак тъй че може да не помогна много ама Аерофлот тука изглежда "по-тънко" ако мога да го нарека така: http://www.flybulgaria.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%B8-%D1%85%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B0.html Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 27 юни, 2013 Сподели Публикувано: 27 юни, 2013 Flights from Brussels to Varadero (Cuba) or Cancun (Mexico) for only €335 - round trip incl. taxes and 25kg's free luggageот http://www.holidaypirates.com/flights/flights-from-brussels-to-varadero-cuba-or-cancun-mexico-for-only-eur315-round-trip-incl-taxes-and-25kgs-free-luggage Знам, че не е за тези дати, около нова година няма да има толкова ниски цени, а и доста хора от форума следят този сайт и може би излишно пускам това, но все пак да покаже потенциала на дестинацията. Връзка към коментар
Беатрис Публикувано: 9 юли, 2013 Сподели Публикувано: 9 юли, 2013 Май с Aeroflot е най-далавера! Връзка към коментар
atzah Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 Повечето търсачки са базирани в USA, та заради ембаргото не показват резултати до Куба. Ползвайте европейска базирана търсачка skyscanner, trip.bg. Цените с Аерофлот са най-ниски, но връзките кошмарни. Сега не знам как е на Шереметиево след ремонта, но преди това беше много неприятно летище за нощуване, а заради визите нямаш и избор (Освен транзитния хотел на летище, който беше зверски overpriced). Вариантите от wilks са много приятни, обаче истински добрите цени излизат в последната минута. Връзка към коментар
Двуцветко Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 След стабилни проучвания вчера бях "принуден" да букна 10 дни Аll Inclusive за Варадеро за ноември с директен полет Мюнхен-Варадеро с Air Berlin за по-малко от 1200 евро целия пакет. София-Мюнхен по това време на годината е 130 евро. Куба се оказва, че е една от дестинациите, ако си правиш сам всичко (каквито намерения имах) и става зверски дебело. Самият билет Мюнхен-Варадеро с Air Berlin е малко под 1000 евро на сайта на авиокомпанията, а AI пакета е 1165 през тур. агенцията!! Не знам как става този номер 165 евро да излиза 10 дни AI, при условие, че това е цена за ден два, ако букваш директно хотела. Не съм фен на AI, но в случая го използвам за осигурен покрив, а през повечето време ще съм в движение. Иначе Air Europa, Condor, Air Berlin и Virgin возят стабилно до там от към полети, но "човешки цени" няма. Гледах някаква венецуелска авиокомпания да вози на почти половин цена през Мадрид, но с печален safety records .. 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 Вариантите от wilks са много приятни, обаче истински добрите цени излизат в последната минута. Така е! От личен опит го знам и аз това. На празнуването на един Хелоуин в Лондон преди 5 години попаднах точно на такава last minute оферта за Лондон - Варадеро (ако не бъркам курорта), за 10 или 12 дена пакет, за под 600 паунда всичко. Но ни дойде малко като гръм от ясно небе, нямахме никаква подготовка, и пропуснахме. Така че края на октомври - началото на декември наистина изскачат приятни цени...който има нерви да изчаква, прекопава сайтовете, и дебне за големия улов Връзка към коментар
atzah Публикувано: 18 юли, 2013 Сподели Публикувано: 18 юли, 2013 Така е! От личен опит го знам и аз това. На празнуването на един Хелоуин в Лондон преди 5 години попаднах точно на такава last minute оферта за Лондон - Варадеро (ако не бъркам курорта), за 10 или 12 дена пакет, за под 600 паунда всичко. Но ни дойде малко като гръм от ясно небе, нямахме никаква подготовка, и пропуснахме. Така че края на октомври - началото на декември наистина изскачат приятни цени...който има нерви да изчаква, прекопава сайтовете, и дебне за големия улов Края на март и април също изкачат много добри оферти от Лондон Връзка към коментар
mimcho Публикувано: 19 юли, 2013 Сподели Публикувано: 19 юли, 2013 Благодаря на всички за идеите Ще поровя, да видя какво ще излезе. От това, което съм гледала преди съм останала с впечатление, че през Москва с Аерофлот е най-евтино... Не знам как е сега, но ми стана изключително странно, че ITA не изкарва никакви резултати до Хавана... Ер Франс за 700 евро звучи много добре като цена. ITA. KAYAK ,Букинга и много други където има от дългата ръка на чичо сам, все пак има ембарго върху КУБА/ Връзка към коментар
matanasov Публикувано: 16 август, 2013 Сподели Публикувано: 16 август, 2013 В момента понеже правим една безумна екскурзия до Куба, най-евтино е от Истанбул пак с Аерофлот но няма тези престои от по 24 часа на Шереметиево, 1385лв - за момента си е най-добрата оферта до Куба с редовен полет. SU 10DEC ISTSVO 0140 0650 SU 10DEC SVOHAV 1320 1715 SU 17DEC HAVSVO 1930 1555+1 SU 18DEC SVOIST 1940 2045 Връзка към коментар
k8_ Публикувано: 4 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 4 ноември, 2013 Края на март и април също изкачат много добри оферти от ЛондонПроверявам опции за края на април - началото на май. Къде да гледам за тези оферти? Сега намерих билет от Manchester до Hloguin за 1053 лева + 150 евро София-Ман. Кое реално е добра цена? Tърсих през skyscanner като задавах различни EU държави. Друг подход има ли? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 6 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 6 ноември, 2013 С Куба като цяло е деликатно положението, защото повечето американски търсачки не изкарват полети заради ембарго. От европейските компании, ако не се лъжа, летят КЛМ и Аерофлот, може би и други. Та, не е зле на техните сайтове да хвърляш едно око. Допълнителен нюанс е, че на там има много чартъри, за които не съм добре запознат, но със сигурност поглеждай http://condor.com също. Трети детайл са пакетните екскурзии от Западна Европа, които често са най-добрата сделка...но пък има допълнителен проблем, че се продават само за граждани на съответната държава. (холандците от Arke са така). Май не помогнах много Връзка към коментар
tougherty Публикувано: 7 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 7 ноември, 2013 Ние летяхме до Хавана април-май 2011г. през Мадрид с Cubana за 630 евро. Имаше и оферта с Aeroflot през Москва за 600 евро, но с нощувка в Москва (и респективно по-дълъг полет). По това време имаше и оферти на Thomas Cook директно до Варадеро, които заедно с полета до Лондон излизаха малко по-евтини, но ние искахме да поостанем и малко в Мадрид. Жоре, защо Arke да са така? Тях ги дават често в Holiday Pirates със супер евтини оферти за Африка и Индия (7 дни в Гоа полупансион и полет от Амстердам за 290 паунда; 8 дни ол инклузив в Кения с полет от Амстердам за 600 евро), значи не са ограничени само за холандци. А и освен, че не е кой знае колко икономически оправдано, ми се струва и че по този начин нарушават правилата за общия пазар на ЕС и могат да отнесат някоя солидна глоба. 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 10 ноември, 2013 Сподели Публикувано: 10 ноември, 2013 Ами точно в пиратите съм го засичал като изискване, не съм проверявал в детайли дали и защо е така. Мисля, че Арке са част от Туи и може би в различните държави си профилират екскурзийте...знам ли. Връзка към коментар
Препоръчани мнения