Прескочи до съдържание

Thailand през зимата


Ники Петров

Препоръчани мнения

Здравейте,магеланци!Необходими са ми три двупосочни билета от София до Банкок,като предпочитаме да останем за около седмица.За тръгването няма значение на коя дата ще е, както и за връщането също.Дори и за месеца нямаме претенции.Относно авиокомпаниите-готови сме да летим и с раници,стига да е евтино.Може да летим и до друго летище в Тайланд,но мисля,че до Банкок е най-евтино.Най -доброто което намерих досега е 1240 евро за тримата с British през Лондон.

post-3550-0-10876300-1437735979_thumb.png

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

София - Банкок за 410 евро в силен сезон си е направо супер сделка. Според мен купувай, а може и да го опишеш в офертите за самолетни билети. Много хора скоро търсиха и чакаха подобни цени към края на годината. 

 

Недостатък е маршрута, че доста заобикаляш до Лондон, катарците може да пуснат нещо за около 500 евро с доста по-малко полетно време, но при вас всяко спестяване се утроява, така че преценявайте. Като цена това е супер. 

Връзка към коментар

Забрави я, няма я отдавна, Пускай  находката във форума за топ-оферти, стойностна е.

Редактирано от macf1an
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.