Прескочи до съдържание

Thailand през зимата

Ники Петров

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,магеланци!Необходими са ми три двупосочни билета от София до Банкок,като предпочитаме да останем за около седмица.За тръгването няма значение на коя дата ще е, както и за връщането също.Дори и за месеца нямаме претенции.Относно авиокомпаниите-готови сме да летим и с раници,стига да е евтино.Може да летим и до друго летище в Тайланд,но мисля,че до Банкок е най-евтино.Най -доброто което намерих досега е 1240 евро за тримата с British през Лондон.

post-3550-0-10876300-1437735979_thumb.png

• Харесвам 1
Публикувано:

София - Банкок за 410 евро в силен сезон си е направо супер сделка. Според мен купувай, а може и да го опишеш в офертите за самолетни билети. Много хора скоро търсиха и чакаха подобни цени към края на годината. 

Недостатък е маршрута, че доста заобикаляш до Лондон, катарците може да пуснат нещо за около 500 евро с доста по-малко полетно време, но при вас всяко спестяване се утроява, така че преценявайте. Като цена това е супер. 

Публикувано:

Доколкото виждам, има целодневен престой на отиване, и половин на връщане ? Хотелче трябва ..

Публикувано:

Мхм..сега виждам,че имало някаква далавера с връщане в Белград. Някой ще даде ли цени ?

Публикувано: (редактирано)

Забрави я, няма я отдавна, Пускай  находката във форума за топ-оферти, стойностна е.

Редактирано от macf1an
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.