Прескочи до съдържание

Препоръчани мнения

Публикувано:

Здравейте,

планирам да заведа родителите си до Сащ. Никога не са ходили , а на мама й е мечта. Имам само няколко опорни точки и за съжаление съм в период на тотална липса на вдъхновение. Знам само следните неща:

- ще пътуваме от около 15.09 до 18.10

- ще летим от Истанбул до Хюстън. От там ще отидем при приятели в Далас. С тези приятели ще се качим от Галвестън на круиз- Ямайка, Мексико и Кайманите за 5 дни- 350$.

- В началото на октомври можем да отидем до Ню йорк- там има къде да спим и от там да летим наобратно.

И край изчерпах се. Искам да видим всичко , но никакъв план не мога да направя тази година. Моля помагайте с идеи , къде да чета, какво да видим, с какво изобщо да запълня всичкото това време за да не е пропиляно.

Искрено ваша,

незнайно защо невдъхновена Бени ;)

• Харесвам 1
Публикувано:

Я дай малко повече информация за интересите ви. Природа, големи градове, музеи, култура, плажове. В добра форма ли сте, може ли например в продължение на седмица всекидневно да обикаляте или предпочитате по-лежерно темпо? Как си представяте перфектен ден например в Ню Йорк?

Ей такива, колкото повече, толкова по-добре :)

Публикувано:

аз бих препоръчала Сан Антонио, Тексас.

Иначе много зависи какви са ви предпочитанията. Можете да тръгнете към западното крайбрежие - да видите градове, пустини, природни забележителности ...

Публикувано:

В добра форма сме, предполагам че от сутрин до вечер ще обикаляме.Мисля в Ню йорк да ги кача първо  на един туристически обиколен автобус за 2 дни. За да видят по важните неща. Там имаме и приятелка , аз съм била там цял месец, този град ще го измисля. Чудя се кои други градове - Маями, Лас вегас мисля че те ще са интересни. Но не знам как да обикаляме - с рент а кар, самолети .Всякакви неща искаме да видим по- скоро градове и забележителности, и музей разбира се. Плажове не толкова. За Сан Антонио ще чета. Моята майка е фен на църкви, руини и тн. А понеже баща ми е обиколил около 140 държави вече иска да гледа подредени места, интересни по- спокойни, градове които са с нещо забележими. ( на него Лондон ми е любимия град- патенца , паркове, чистота, но никога не е бил в САЩ) Аз се радвам на всичко- храна, покупки, обикаляне , общо взето трибуквието път да види :P .

Съжалявам ако звучи малко объркано , но и никога не съм планувала толкова дълга почивка с толкова възможности. Оказах се като дете в магазин за играчки на Коледа. Искам , ама и аз не знам какво.

• Харесвам 1
Публикувано:

Според мен Лас Вегас е задължителен. Бих сложил 4-5 дни там, да видите някое от шоутата на Cirque du Soleil, и да се разходите до Каньона. Не се подлъгвайте по туристическите разходки, които се предлагат там, скачайте на колата под наем и действайте до южния ръб. Нощувка, с малко повече късмет в самия парк или близък град, например Flagstaff. После ден-два и в другата посока към Death Valley - изумително място!

В САЩ аз лично бих направил и Аляска, по това време вече е сезона на северното сияние, но не съм сигурен как е климата. 

Въобще, останах очарован от националните паркове на щатите, препоръчвам ти да поразцъкаш списъка, да се види във вашия сезон кои са подходящи, но има такива чудеса в тях, че е грехота при месец наличен да се пропускат. Музеите и големите градове може да ги поизчерпите с Ню Йорк, така и така там са най-хубавите. 

Флорида е зоната на увеселителните паркове. Не знам дали ще са ви по сърце нещата за деца и порастнали деца там, но може да е интересно да се види :) 

Аз лично бих ползвал комбинации между полети и кола под наем. Не знам бюджета на обиколката как е де, но за спестяване на време препоръчвам. 

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.