Veni Публикувано: 26 юли, 2015 Сподели Публикувано: 26 юли, 2015 Здравейте и от мен! На 30 г. съм от Пловдив, но в момента живея и работя в София. Занимавам се с административна работа и от еднообразието в офиса усещам, че все по-често си мечтая да пътувам на някъде. Била съм в някои Европейски държави и се надявам следващата година да успея да реализирам някое пътешествие на друг континент. За момента ми е трудно да намеря друг съмишленик, но с добра подготовка може би ще се навия на тази стъпка и сама . Радвам се, че ви открих, надявам се да науча много нови неща при вас. 10 Връзка към коментар
Фил Публикувано: 26 юли, 2015 Сподели Публикувано: 26 юли, 2015 Добре дошла, тук си на правилното място! 1 Връзка към коментар
Цветелин Публикувано: 26 юли, 2015 Сподели Публикувано: 26 юли, 2015 Добре дошла 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 26 юли, 2015 Сподели Публикувано: 26 юли, 2015 Добре дошла! Ако не намериш спътник, давай смело и сама. Няма нищо страшно. 2 Връзка към коментар
mililia Публикувано: 26 юли, 2015 Сподели Публикувано: 26 юли, 2015 Добре дошла и от мен! Да ти кажа едни от най-запомнящите се пътувания, които съм правила, са били когато съм сама. 2 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 27 юли, 2015 Сподели Публикувано: 27 юли, 2015 Добре дошла и действай 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега