tankata Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Здравейте, Открих сайта търсейки информация за предстоящо пътуване. Очарована съм как си помагате и давате съвети. На кратко за мен аз съм от Бургас на 29 години, обожавам да пътувам. Засега не са много местата които съм посетила, но смятам да променя това :) 14 Връзка към коментар
fam Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Добре дошла. Много желани пътешествия ти пожелавам. 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Добре дошла! Даваме съвети всякакви... и да не искаш, пак ще даваме. 4 Връзка към коментар
Polina Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Добре дошла, добре дошла! 1 Връзка към коментар
tankata Публикувано: 3 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Благодаря ))) Връзка към коментар
Георги Публикувано: 3 август, 2015 Сподели Публикувано: 3 август, 2015 Малко, ма от сърце, за сметка на това имаш страшно много места да търсиш от сега нататък 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега