Прескочи до съдържание

Андалусия през октомври?


Lyubina

Препоръчани мнения

Здравейте познаващи Испания! Очертават ни се няколко свободни дни през втората половина на октомври. Отдавна си говорим за тази част на Испания и решихме да потърсим варианти за няколко дни море и още нещо. Трябва да уточня, че става дума за не повече от седмица и тъй като тази година не сме имали никаква друга възможност за почивка (а не за пътуване), решихме да останем няколко дни на едно място.

Бих искала да получа вашите съвети и мнения за добро място - не скъпо, че покрай студентките у дома, сме с бюджетни ограничения и как да стигнем до там от Белгия.

Трябва да уточня, че освен Мадрид, не познавам нищо друго от Испания, т.е. възможно е на моменти да задавам глупави въпроси, но ще ме извините за това. Истината е, че още нямаме точни дати, но може би това е и по-добре за момента на първоначални планове и проучвания, защото ще ни даде повече гъвкавост при планирането.

Връзка към коментар

Не разбрах дали искате да останете на едно и също място за плаж през цялото време, понеже чета, че искате плаж и още нещо, а по-надолу, че искате да останете на едно място.

От Белгия има много полети до Канарските острови, давам го като идея, понеже търсите плаж.

Връзка към коментар

Извинявай, че се включвам едва сега, но днес ми е малко луд ден. Ами, както вече сигурно става ясно, искаме и да постоим някъде 3 дни напр. и другите три да по пътуваме. Разбира се, всичко още е съвсем провизорно, плановете тепърва ще се прецизира и ще зависят от хиляди непредвидени неща. Но, все пак, трябва да тръгна от някъде, а аз нямам никаква конкретна идея.

Връзка към коментар

Най-добре ще е да се прицелите в някой от големите градове в Андалусия за кацането. Севия, Гранада, Малага, дори Херес където намерите по-изгодно. След това с кола, няма да имате проблеми, понеже те са наблизо, както и самите плажове.

Ще става за плаж, но не избирайте място по на запад от Марбея, там вече е по-хладно и ветровито. Аз мога да предложа Нерха като плажна база или някъде наоколо. В зависимост от  избора на входящ град в Испания, ще изберем къде да ходите през останалите три дни, които са за обикаляне, без да има големи преходи. Ясно е, че за толкова малко време няма как да се види много.

 

Най-добре, първо виж какви билети има за големите градове из Андалусия и ще говорим пак.

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

През актуалните сайтове jetcost полетите на Ryanair от Белгия до Севиля и Малага може да излязат за символични пари.

Трябва обаче да летите от Шарлероа.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
  • 2 седмици по-късно ...

Мдаааа, това тук си е опит за оплакване.  Плановете ни се провалят за сега с гръм и трясък. Пътуването до Испания отново се отлага във времето. :(

 

Появиха се нови "реалности" в ежедневието и Испания остава в графа "мечтани дестинации" до следващия път.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.