Прескочи до съдържание

20% отстъпка от цените в Expedia през Triprebel.com

Препоръчани мнения

Публикувано: (редактирано)

https://www.triprebel.com/

Част от Expedia (изкарват подобни хотели/цени), сериозна компания са.

Код: Build20 BILD20(-20% до 31.08)

На немски: http://www.bild.de/partner/reise/advertorial/triprebel-41677668.bild.html

Редактирано от macf1an
Оправен купон
  • Харесвам 1
Публикувано:

Туко що го пробвах за няколко хотела - дава, че е не валиден или изтекъл. :(

И при мен стана така с тест за хотел в БГ (300е), обаче на Санторини бичи -20% на 1000е без ядове. Никъде няма условия на купона. 

Не бих казал "част от Експедия", а по-скоро "използват наличностите им".

Предимството им е автоматично връщане на пари ако хотелът ти поевтинее до момента на ползването.

Коригирах името на купона.

Редактирано от macf1an
Публикувано:

BILD20 е кода. Грешката е моя.

Не бих казал "част от Експедия", а по-скоро "използват наличностите им".

Предимството им е автоматично връщане на пари ако хотелът ти поевтинее до момента на ползването.

Коригирах името на купона.

И -20% на цените на Exp в момента ;)

• Харесвам 4
Публикувано:

НЕ ПОЛЗВАЙТЕ TripRebel.com! Отменят резервациите. Явно им идват тегави тия 20% и сега с оправданието, че кода може да се ползва само от едно място (чрез линка на в-к Билд), а не е за свободно ползваме, отменят.

• Харесвам 2
Публикувано:

Допълнение:

Статията е обновена:

http://www.bild.de/partner/reise/advertorial/triprebel-41677668.bild.html

Купонът вече е BILDDE20 и важи само ако сте кликнали на препратка към TripRebel в сайта на Билд!

• Харесвам 3
Публикувано:

Много интересно купонче, мисля сега да злоупотребя с него. Кликайки линка от страницата на Bild, разбира се. Не виждам да е ограничено само до немски граждани?

Нещо не се отваря линка - дава ми грешка. А съм им ядосана, защото ми отмениха резервацията. Ще пробвам пак, но с друг мейл, пък да видим...

Редактирано от clete
Публикувано:

Отваря се и при мен вече, но се чудя дали да резервирам. Иска ми се да изчакам да ми върнат парите по картата, както ми писаха, че са направили. 

Публикувано:

Този купон изтече ли? Нали пише, че е до 31.08, а при мен в момента ми дава че е невалиден. Може ли някой да пробва при него как е?

Махнали са го от статията, дори.

Може би са включили отстъпката в цената, ако минеш през билд.

Редактирано от macf1an

Махнали са го от статията, дори.

Може би са включили отстъпката в цената, ако минеш през билд.

Ами не, не е включена отстъпка. Знам, защото си бях набелязала хотел и бях изпробвала колко е цената с отстъпка, а в момента излиза по-скъпо. И между другото когато питах, купона си стоеше в статията - пробвах няколко пъти - през друг браузер, друг компютър да видя дали проблема не е в мен...

А някой успя ли да го ползва?

Редактирано от Зани

Ами не, не е включена отстъпка. Знам, защото си бях набелязала хотел и бях изпробвала колко е цената с отстъпка, а в момента излиза по-скъпо. И между другото когато питах, купона си стоеше в статията - пробвах няколко пъти - през друг браузер, друг компютър да видя дали проблема не е в мен...

А някой успя ли да го ползва?

Аз не, цената на хотела дето бях избрала беше двойна днес, в сравнение с първия ден дето излезе кода.

Сега проверих и кода и мисля, че вече не е активен.

Редактирано от Desi75

Където мине магеланец работещ код не остава :)

:rofl::lol::rofl:

което си е така, така си е :biggrin:

Редактирано от Фичо
  • Харесвам 4

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.