tougherty Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Ясно ми е, че колкото хора толкова и предпочитания, а и разположението на местата в самолетите при всяка АК е различно, но все пак къде предпочитате да седите в самолета (извън бизнес класата де - за там се подразбира) - в предната част, в задната, до пътека, до прозорец, над крилата, до тоалетните, до аварийните изходи? Връзка към коментар
Георги Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Ясно ми е, че колкото хора толкова и предпочитания, а и разположението на местата в самолетите при всяка АК е различно, но все пак къде предпочитате да седите в самолета (извън бизнес класата де - за там се подразбира) - в предната част, в задната, до пътека, до прозорец, над крилата, до тоалетните, до аварийните изходи? Иска ли питане? Авиокомпаниите обаче напоследък нахитряват и почнаха да изсипват една камара такси за избор на любимо място, а и начина, по който пътувам напоследък означава, че тая привилегия трябва да я изоставя. Сиреч, в един определен момент, залагам повече на цената, от колкото на любимо място. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Любима комбинация - авариен изход, пътека. 2 Връзка към коментар
Meidj Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Ясно е, че до прозореца Иначе аз примерно предпочитам в задната част в дясната редица Връзка към коментар
Alenn Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Пътека и за мен. Възможно най-напред, нечетен ред. Връзка към коментар
T.E.Lawrence Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Авариен изход, пътека. Аварийният обаче не го дават онлайн и се налага само с пътека да си остана. Връзка към коментар
bungle Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 До прозорец, по-назад. 1 Връзка към коментар
Гост Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Изумявам се колко сме различни тук Мразя крилата - няма поглед; мразя аварийният изход - няма сносен прозорец; мразя пътеката - побърква ме. Обожавам задната част и прозорец - нищо да не ми пречи на погледа. За съжаление, тези избори тръбва да си ги плащаме, а понякога и много скъпо... Връзка към коментар
neuromancer Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Те крилата са изтеглени назад, така че ако си на аварийните изходи там не пречат много, стига да не гледаш назад... Първия ред си ми харесва, ама последния път ни сложиха там с децата, облегалките за ръцете не се вдигат и не може да се легне, та пак беля... Общо взето вече ми е все едно. А за избор не плащам по никакъв начин. 1 Връзка към коментар
Gerry Lova Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Обикновено в предните редове, за утрешния полет се поглезих и си платих допълнително даже, но в случая заради бременността. Някак ми е по-комфортно да гледам по-малко глави пред мен, отзад заради двигателите ми бръмчи, а и някак отпред е винаги по-плавно (преди години на един полет с Ал Италия летях и в пилотската кабина, но просто се бяха случили симпатични стюарди-италианци, голям смях беше с тях, не че е ставало нещо пикантно...Също предпочитам да съм до прозореца, но може и към пътеката, в средата е най-тежко. Връзка към коментар
woman_in_white Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Предпочитам предните редове и задължително до прозореца. Връзка към коментар
Topfly Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Пътека и за мен. Възможно най-напред, нечетен ред. Какво им е на четните редове? Ако полетът е през деня и има нещо за гледане до прозореца и от страната където има по интересни неща. При нощни пътувания, до пътеката и близко до тоалетната. 1 Връзка към коментар
Gruntax Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Бих предпочел до прозорец, но като цяло не ми е важно къде ще съм. Никога не плащам за конкретно място. Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Какво им е на четните редове? Ако полетът е през деня и има нещо за гледане до прозореца и от страната където има по интересни неща. При нощни пътувания, до пътеката и близко до тоалетната. +1 на 100%. Спести ми писането А и ако има двойка седалки на задните редове съм там. 1 Връзка към коментар
Травеолани Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Аз винаги задължително избирам да пътечката и най-назад. Като съм напред ми е супер притеснено и изнервено. Никога не съм плащала за избор на места . Също така, на презокеанските предпочитаме да сме на такива места, където има само две седалки на ред (това е обикновено назад). 2 Връзка към коментар
Hollywood Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 На прозорец може да има гледка, но е много по-шумно от пътечка. Връзка към коментар
tonica Публикувано: 9 август, 2015 Сподели Публикувано: 9 август, 2015 Те крилата са изтеглени назад, така че ако си на аварийните изходи там не пречат много, стига да не гледаш назад... Предните аварийни изходи. Те са пред крилата, често са само 2 седалки (заради сервизните помещения) и е много широко пред краката. Ако са заети - пътека без значение кой ред. На дълги полети ми е важно да имам свобода на движението. Ставам, ходя, сядам напълно независимо от спящи в съседство пътници. В 90% от пътуванията съм успявала да чекирам седалка на предни аварийни изходи без да плащам. 10 минути преди online резервиране съобразно часовата зона на излитането (в този момент за мен може да е среднощ) съм с пръст на бутона и обикновено хващам желаните места. Снимка: преден авариен изход, напълно изпънати крака (е, на мъжа ми не са напълно изпънати, но пак е най-широкото място) 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега