Прескочи до съдържание

Защо в магазина на летището ви искат бордната карта. Истинската причина

Препоръчани мнения

Изобщо не се и съмнявам че е така... Щом като цената е една и съща независимо дали пътуваш до ЕС или извън, работата е ясна...

На много летища съм виждал оферти с две цени. За пътуващи в ЕС и извън ЕС, като за пътуващите извън ЕС цената е доста по ниска.

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Така е ,но не навсякъде. Специално за английските нямам спомен как е.

Винаги има две цени. Говоря специално за алкохола и парфюмите, друго не съм заглеждала. Това че се правят някои на застреляни, играят евтини игрички и пропускат да напишат е друга опера, но като цяло има информация.

Цените за ЕС са по-високи, отколкото във вътрешността на Кралството. Наложила съм си строг бан да пазарувам от английско летище...

Нашето летище има просто уникално добри цени (не кафето... кххх).

Редактирано от Гост
Връзка към коментар

С или без ДДС цените на летищата във Великобритания са безумно високи. На летищетото в Сингапур гледах веднъж един плакат със сравнителни цени на двете летища и за някои продукти бяха двойно по скъпи в Лондон. Това разбира се беше реклама, която да те накара да пазаруваш на летището в Сингапур ;)

• Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз не виждам някакво голямо увеличение на цените из летищата в Лондон, спрямо самите цени в Англия. Голяма бира 4,5, вместо около 4+,, има и магазини marks&spencer на места, а там си е съвсем нормално вече.

Общо взето по летищата където съм бил по Европа е с едни 15-20, най-много 30% по-скъпо като цяло.

В същото време, не знам летище, където бира, кафе, сандвичи на дни увити във фолио и др, се продават 4-5 пъти по-скъпо отколкото на другите места в същата държава, а точно така е в България. Мен това ме дразни най-много

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.