Прескочи до съдържание

Колко сме пушачите тук?

Препоръчани мнения

Еми ако се постарае много, може да ме умилостиви :D Макар че чак жизненоважно............ :D

Никога не подценявай ситуацията, не знаеш какво може да ти предложи.  :D

Връзка към коментар

Ама наистина уж трябваше да се преброим пушачите, пък тук май само се оправдаваме, че пушим :huh: Тъпо е да, ама си е моята простотия и си ми харесва и с кафето сутрин, и след ядене, и след секс и на тежка маса...абе въобще харесва ми. Старая се да не преча на останалите и така :)

• Харесвам 5
Връзка към коментар

:D Няма "ако", идваш направо! Ако трябва ще дойда до вас, за ръчичка и право в Джепето :P а за купуването....глупости, ще купиш цигари, ще изпушиш една-две и после цяла седмица ще ги мачкаш в чантата и накрая ще ги хвърлиш....сърцето ме боли направо :(

Връзка към коментар

:D Няма "ако", идваш направо! Ако трябва ще дойда до вас, за ръчичка и право в Джепето :P а за купуването....глупости, ще купиш цигари, ще изпушиш една-две и после цяла седмица ще ги мачкаш в чантата и накрая ще ги хвърлиш....сърцето ме боли направо :(

Няма, ще ти ги подаря с най-голямо удоволствие. :D  :P

Връзка към коментар

Хич няма да купуваш - ето и Hayasko каза, че ще черпи мадамите, сигурно и огънче поднася така че всичко е решено :smoke:

Да, само дето няма да мога да дойда :D Ама нищо де, цигарите и огънчето си остават за следващите срещи, предполагам дотогава няма да ги откажете :D

Връзка към коментар

Огънчето от мене! Аз като непушач винаги си имам запалка в чантата.. 

Добре, виждам, че нямате нужда от мен тогава :D Ще си носят цигари, огънчето от Полина, всичко е точно :P

Връзка към коментар

Добре, виждам, че нямате нужда от мен тогава :D Ще си носят цигари, огънчето от Полина, всичко е точно :P

Що така мислиш, нали някой трябва да плати сметката накрая.  :D

• Харесвам 3
Връзка към коментар

Цигарите уж са по-вредни от алкохола. :D От завишена доза алкохол може и всичко да ти се стори розово, а от цигарите - все шест. :D

И не просто по-вреди. Когато другите се препушат, и на мен не ми е комфортно. Ако обаче аз препия, на тях нищо им няма. 

Питам аз, къде е справедливостта???

По темата - пробвал съм в келешките години и до там си останах. С риск да обидя кадилниците, пропушването е най-келешкото събитие в живота на човека, просто погледнете някой ученик как изглежда като пушач, който прави първите си стъпки, представете себе си и ще ме разберете. 

• Харесвам 4
Връзка към коментар

И не просто по-вреди. Когато другите се препушат, и на мен не ми е комфортно. Ако обаче аз препия, на тях нищо им няма. 

Питам аз, къде е справедливостта???

По темата - пробвал съм в келешките години и до там си останах. С риск да обидя кадилниците, пропушването е най-келешкото събитие в живота на човека, просто погледнете някой ученик как изглежда като пушач, който прави първите си стъпки, представете себе си и ще ме разберете. 

Така е, съгласих се. :D

Връзка към коментар

Вие, пушачите, изпушвате по две чужбински екскурзии на година, което си е достатъчен повод да ви понижим в ранг: "Кандидат-магеланец", докато не се поправите! Пари на вятъра!

Преди 13 години отказах цигарите и не съм се спряла на едно място!

А преди пушех пред ТВ-то и гледах жално туристически предавания: "Днес, уважаеми зрители, ще ви заведем във Вечния град!......" 

.....по някое време гледам, че съм у нас на дивана! :crying:

• Харесвам 2
Връзка към коментар

И понеже мисълта ми тече скорострелно да си довърша към Zaro :D Ако седнем на маса аз най-много да те окадя, докато ти като се напиеш може да почне и да буйстваш :wacko: (така де, за непушач по принцип, защото за теб разбрахме че си пияч, а не пияница ;) ).

• Харесвам 1
Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

• Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.