goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Еми ако се постарае много, може да ме умилостиви :D Макар че чак жизненоважно............ :D Никога не подценявай ситуацията, не знаеш какво може да ти предложи. :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Никога не подценявай ситуацията, не знаеш какво може да ти предложи. :D Принципно си права, ама изместихме темата :D Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Принципно си права, ама изместихме темата :D Е, както винаги. Щом и аз участвам в чата ... 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Ама наистина уж трябваше да се преброим пушачите, пък тук май само се оправдаваме, че пушим Тъпо е да, ама си е моята простотия и си ми харесва и с кафето сутрин, и след ядене, и след секс и на тежка маса...абе въобще харесва ми. Старая се да не преча на останалите и така 5 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Ели, ако дойда на среща ще си купя цигари, задължително! :D Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Ели, ако дойда на среща ще си купя цигари, задължително! :D И аз ще си купя, да черпя мадамите :D 1 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 :D Няма "ако", идваш направо! Ако трябва ще дойда до вас, за ръчичка и право в Джепето а за купуването....глупости, ще купиш цигари, ще изпушиш една-две и после цяла седмица ще ги мачкаш в чантата и накрая ще ги хвърлиш....сърцето ме боли направо Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 :D Няма "ако", идваш направо! Ако трябва ще дойда до вас, за ръчичка и право в Джепето а за купуването....глупости, ще купиш цигари, ще изпушиш една-две и после цяла седмица ще ги мачкаш в чантата и накрая ще ги хвърлиш....сърцето ме боли направо Няма, ще ти ги подаря с най-голямо удоволствие. :D Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Хич няма да купуваш - ето и Hayasko каза, че ще черпи мадамите, сигурно и огънче поднася така че всичко е решено 1 Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Хич няма да купуваш - ето и Hayasko каза, че ще черпи мадамите, сигурно и огънче поднася така че всичко е решено Да, само дето няма да мога да дойда :D Ама нищо де, цигарите и огънчето си остават за следващите срещи, предполагам дотогава няма да ги откажете :D Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Огънчето от мене! Аз като непушач винаги си имам запалка в чантата.. Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Огънчето от мене! Аз като непушач винаги си имам запалка в чантата.. Добре, виждам, че нямате нужда от мен тогава :D Ще си носят цигари, огънчето от Полина, всичко е точно Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Добре, виждам, че нямате нужда от мен тогава :D Това не съм го казвала... на срещата всички са поканени! Връзка към коментар
Hayasko Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Това не съм го казвала... на срещата всички са поканени! Имах предвид за пушенето, иначе с удоволствие, ама няма как за съжаление Връзка към коментар
Polina Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Имах предвид за пушенето, иначе с удоволствие, ама няма как за съжаление Ок. аз ще нося кибрит, пък ти запалка! 1 Връзка към коментар
Tedy Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Добре, виждам, че нямате нужда от мен тогава :D Ще си носят цигари, огънчето от Полина, всичко е точно Що така мислиш, нали някой трябва да плати сметката накрая. :D 3 Връзка към коментар
danimarkova Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Hayasko Ама и ти с този аватар си един непушач :D :D :D 1 Връзка към коментар
Zaro Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Цигарите уж са по-вредни от алкохола. :D От завишена доза алкохол може и всичко да ти се стори розово, а от цигарите - все шест. :D И не просто по-вреди. Когато другите се препушат, и на мен не ми е комфортно. Ако обаче аз препия, на тях нищо им няма. Питам аз, къде е справедливостта??? По темата - пробвал съм в келешките години и до там си останах. С риск да обидя кадилниците, пропушването е най-келешкото събитие в живота на човека, просто погледнете някой ученик как изглежда като пушач, който прави първите си стъпки, представете себе си и ще ме разберете. 4 Връзка към коментар
goldeneyeful Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 И не просто по-вреди. Когато другите се препушат, и на мен не ми е комфортно. Ако обаче аз препия, на тях нищо им няма. Питам аз, къде е справедливостта??? По темата - пробвал съм в келешките години и до там си останах. С риск да обидя кадилниците, пропушването е най-келешкото събитие в живота на човека, просто погледнете някой ученик как изглежда като пушач, който прави първите си стъпки, представете себе си и ще ме разберете. Така е, съгласих се. :D Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Гледай го сега Zaro.....как ни оплю темата....ние пушачите сме си келеши по душа 2 Връзка към коментар
wilks Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Аз досега не съм виждал кофражист без цигара в уста. Така че моето не е от келешлък, а си е по чисто професионални причини. :D 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 Вие, пушачите, изпушвате по две чужбински екскурзии на година, което си е достатъчен повод да ви понижим в ранг: "Кандидат-магеланец", докато не се поправите! Пари на вятъра! Преди 13 години отказах цигарите и не съм се спряла на едно място! А преди пушех пред ТВ-то и гледах жално туристически предавания: "Днес, уважаеми зрители, ще ви заведем във Вечния град!......" .....по някое време гледам, че съм у нас на дивана! 2 Връзка към коментар
Elena Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 И понеже мисълта ми тече скорострелно да си довърша към Zaro :D Ако седнем на маса аз най-много да те окадя, докато ти като се напиеш може да почне и да буйстваш (така де, за непушач по принцип, защото за теб разбрахме че си пияч, а не пияница ). 1 Връзка към коментар
гост Публикувано: 29 май, 2013 Сподели Публикувано: 29 май, 2013 А непушачите? Аз пуша пурети Cohiba! Ако някой има, да черпи! Връзка към коментар
niki_m Публикувано: 29 май, 2013 Автор Сподели Публикувано: 29 май, 2013 При мен интересното е, че никога не правя друго, когато пуша...така човек изпитва цялата наслада, от този димящ малък порок... 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега