Гост Публикувано: 11 август, 2015 Сподели Публикувано: 11 август, 2015 (редактирано) Здравейте. В търсене на определен билет попадам на добра цена от Gulf Air. Потърсих мнения за тази авиокомпания тук и не намерих. Иначе намерих много лоши ревюта в Мрежата. Вашето мнение ми е много определящо, обаче. Ще споделите ли мнение или впечатление, ако имате такова? Реших да отделя питането в отделна тема - може да е полезно някому при търсене. Благодаря Редактирано 11 август, 2015 от Гост Връзка към коментар
Георги Публикувано: 11 август, 2015 Сподели Публикувано: 11 август, 2015 Лични впечатления нямам. По-скоро ми беше интересна компания с историята си, защото имаше доста добър начален старт пред Emirates, Qatar и Etihad, но така и не проумя потенциала на Близкия Изток като трансферна дестинация. Имат и от най-красивите окраски според мен! Извинявай, че съвсем не по твоя въпрос, ма различни хора, различни неща ни вълнуват Връзка към коментар
Гост Публикувано: 11 август, 2015 Сподели Публикувано: 11 август, 2015 А защо - обичам такива залитания, даже прекалено Така е, различни неща ни вълнуват - знам, че лично аз не винаги съм реална в преценките си, и бих се радвала на мнение на по-приземени от мен... Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега