fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) Здравейте! Една приятелка е потърпевша от измама със самолетния си билет и спешно търси нов, за да се прибере. Трябва и: - еднопосочен от София до Вашингтон ДС (ако е по-евтино може и с фиктивно връщане) - двама човека (1 възрастен и дете на 8 години) - дата на заминаване - възможно най-скоро, може дори днес или утре - икономична класа - цена - възможно най-евтиното - престои - по възможност по-къси, но при добра цена може и по-дълги - ще носи багаж Ние намираме за около 950-1100$ най-добра цена на човек. Благодаря Ви за отзивчивостта и съдействието! Редактирано 12 август, 2015 от fairy__ Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Най-доброто,което намирам е 1070 евро с Аерофлот през Москва. Тръгване утре. 1 Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Най-доброто,което намирам е 1070 евро с Аерофлот през Москва. Тръгване утре.Това е цена за един или и за двамата? Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 За нея и детето Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 За нея и дететоБи ли могла да ми изпратиш това, което намираш, тъй като това, което виждам аз не съвпада с посоченото от теб? Дори не ми дава билет за утре. Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) Тук има двупосочни билети за двете с Луфтханза за около 1984.67 лв. (цената ми я показва в ХКД - през експедия ХК) - проверих с дати за резервация 13.08.2015 и връщане на 16 септември. Дано това да помага! Редактирано 12 август, 2015 от lisska99 Връзка към коментар
Ники Петров Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Би ли могла да ми изпратиш това, което намираш, тъй като това, което виждам аз не съвпада с посоченото от теб? Дори не ми дава билет за утре. Потърси през jetcost.fr Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Тук има двупосочни билети за двете с Луфтханза за около 1984.67 лв. (цената ми я показва в ХКД - през експедия ХК) - проверих с дати за резервация 13.08.2015 и връщане на 16 септември. Дано това да помага! Опцията беше чудесна и цената много добра, но остават по-малко от 24ч. и не позволява да се направи резервация Ще търсим за други дати. 1 Връзка към коментар
moldi Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Един съвет - когато става въпрос за последен момент, опитайте се да търсите сами. Най-вероятно билета, който някой от тук открие няма да е наличен докато стане комуникацията (разваления телефон). Не е толкова сложно и вероятността да спестите някаква сума е пренебрежително малка, ако става въпрос за наистина спешно пътуване! 1 Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Един съвет - когато става въпрос за последен момент, опитайте се да търсите сами. Най-вероятно билета, който някой от тук открие няма да е наличен докато стане комуникацията (разваления телефон). Не е толкова сложно и вероятността да спестите някаква сума е пренебрежително малка, ако става въпрос за наистина спешно пътуване!Да, благодаря. Ние търсим, но все пак не е излишно някой и друг съвет или помощ. Връзка към коментар
moldi Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) В случая с LH - когато е по-малко от 24 часа, директно на техния сайт. А и преди директно винаги беше по-изгодно, защото LH решиха да не дават възможност на агенти и посредници за по-ниски цени... Още нещо, което се сещам - гледайте за двупосочен билет, дори и да не се ползва разликата може да е минимална, а може и да излезне по-изгоден. Редактирано 12 август, 2015 от moldi 3 Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) Намерихме в expedia.com.hk за HK$6,650 за двамата, но при продължаване на регистрацията дава тотал HK$13,291. В случая с LH - когато е по-малко от 24 часа, директно на техния сайт. А и преди директно винаги беше по-изгодно, защото LH решиха да не дават възможност на агенти и посредници за по-ниски цени... Още нещо, което се сещам - гледайте за двупосочен билет, дори и да не се ползва разликата може да е минимална, а може и да излезне по-изгоден. Да, гледаме с фиктивно връщане, защото е по-изгодно, но първо излиза една цена уж за двама и като продължа, тотала е двоен. А ако търся само за един човек, полета е един и същ, но цената по-висока. Нещо не хващам логиката. Редактирано 12 август, 2015 от fairy__ Връзка към коментар
moldi Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Търси директно в сайта на Луфтханза! 1 Връзка към коментар
lisska99 Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) Преди да им предложа варианта Експедия ХК погледнах и на сайта на ЛХ и там цената беше някъде към 2000 и нещо лева. Наскоро си купих билети за полет на ЛХ през експедия ХК и цената ми беше 2 пъти по-ниска от тази на сайта на превозвача, не знам как го правят но е факт ... Но не им пречи да проверят в сайта на Луфтханза, може да има изгодни полети от 14.08 на там Редактирано 12 август, 2015 от lisska99 1 Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 12 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Проверихме и в ЛХ, но цената е висока. В краен вариант ще трябва да вземат билет и на висока цена, просто защото трябва да се приберат. Благодаря на всички за отзивчивостта. Връзка към коментар
Djgeorgie Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 Вижте в краен случай и цените до Ню Йорк. В крайна сметка, DC е на 4 часа с кола от там и на час със самолет. Може нещо да изскочи. 1 Връзка към коментар
moldi Публикувано: 12 август, 2015 Сподели Публикувано: 12 август, 2015 (редактирано) Вижте в краен случай и цените до Ню Йорк. В крайна сметка, DC е на 4 часа с кола от там и на час със самолет. Може нещо да изскочи. Да - също е възможно други близки летища - BOS, JFK, MIA, ATL, CLT - все може да има нещо, въпреки че в това време на годината доста трудно И отново - не търся аз, защото докато предам информацията, най-вероятно тарифата или ще е изчерпана или ще се е променила... Редактирано 12 август, 2015 от moldi Връзка към коментар
fairy__ Публикувано: 16 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 16 август, 2015 Благодаря Ви за отзивчивостта! Взеха си билети и вече се прибраха във Вашингтон 1 Връзка към коментар
Препоръчани мнения