stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Търся двупосочен самолетен билет до Грузия за средата на октомври и по конкретно 10 - 18 октомври 2015. Най-близкото летище е Варна но поради скъпите билети обичайно летим от Букурещ , Истанбул или София. Престоя не е дълъг и смятам че ще съберем всичко в ръчния багаж, но най-лошия случай ще бъдем с един чекиран. Разполагаме с Маестро, Визи и Мастер карти. Това което засега откривам е през Румбо.ес с Атласджет, но набързо прочетох че има някакви проблеми с резервациите през този сайт. Редактирано 14 август, 2015 от stefanrusev Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Atlasjet от Истанбул. Около и под 100 евро. 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Atlasjet от Истанбул. Около и под 100 евро. Rumbo.es - все още може ли да им се вярва? Редактирано 14 август, 2015 от stefanrusev Връзка към коментар
slujitel Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Ние се спряхме на Пегасус от Истанбул. 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Може да им се вярва колкото на всеки друг сайт .. важното е цената да е ок. Пегасус дават два пъти по-високи цени за тези дати. 2 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Стефане,при моите проучвания и евентуални бъдещи програми на тюркиш еър съм виждал оферти от 129 лири отиване и връщане до Тбилиси....преди летяха и до Батуми. И Пегасус и Атлас имат добри тарифи но за след повече от година е много рано за ниска цена.Иначе -да...около 100 Евро може да се върже билета че и по ниска цена.Уизз мисля че летяха от Будапеща а също и от Полша(Варшава,Катовице) но до Кутаиси. 1 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Аз мислех, че 2016 е печатна грешка .. Наистина ли питаш за билет след ПОВЕЧЕ от година ? Ако да - забрави, че изобщо съм писал. Графиците на авиокомпаниите са максимум за година напред ... Повтаряно е десетки пъти , че билет за повече от 6 месеца напред няма смисъл да се обсъжда. Редактирано 14 август, 2015 от macf1an 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 За 2015г...Печатна грешка!!! 2 Връзка към коментар
macf1an Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Оправих заглавието. 1 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Търся двупосочен самолетен билет до Грузия за средата на октомври и по конкретно 10 - 18 октомври 2015. Най-близкото летище е Варна но поради скъпите билети обичайно летим от Букурещ , Истанбул или София. Престоя не е дълъг и смятам че ще съберем всичко в ръчния багаж, но най-лошия случай ще бъдем с един чекиран. Разполагаме с Маестро, Визи и Мастер карти. Това което засега откривам е през Румбо.ес с Атласджет, но набързо прочетох че има някакви проблеми с резервациите през този сайт. Според мен, най-евтино ще бъде с полет на Турските авиолинии от Истанбул до виртуалното летище Hopa-Artvin с кацане в Батуми и последващо обратно връщане в Батуми от "летище" Нора. Редактирано 14 август, 2015 от epetkov 2 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Според мен, най-евтино ще бъде с полет на Турските авиолинии от Истанбул до виртуалното летище Hopa-Artvin с кацане в Батуми и последващо обратно връщане в Батуми от "летище" Нора. All passengers should apply to check-in with a identification card or passport. Other presented documents are not accepted. Hopa flights operate to Batumi-Georgia, passengers transportation from Hopa to Batumi by bus. Това с Батуми-Хопа ,обратно в Хопа,после пак в Грузия ми се вижда доста тегаво...иначе ако в маршрута ви влиза Батуми,цената за момента на "тюркиш" е 305 лири(с такси),което към днешен курс на лирата е под 190 лева,отиване и връщане.Не знам обаче,колко е реално разтакаването,като време.Защото до колкото съм запознат,летището в Батуми се държи от някаква турска компания и този вариант го ползват ,като вътрешни полети в онзи район на Турция,но използват грузинското летище(15 км от границата КПП-Сарп и 40 км до Хопа - Турция) а иначе най близкото в Турция е Трабзон,което е на 2..3 часа от Батуми та мисълта ми е,че при кацане на летището в Батуми,тези с билети за "вътрешния" полет,(без грузински граничен контрол)се качват на автобуси,минават границата с Турция обратно,но за да се върнете обратно в Грузия,трябва да стигнете до автогарата в Хопа и после обратно да се върнете през КПП-то Сарп и да влезете в Грузия до Батуми. Връзка към коментар
Botko Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Ама от друга страна,в lonelyplanet има тема и има мнения,че ако нямаш чекиран багаж,просто при полет Истанбул - Хопа,може да си останеш в Батуми и да си преминеш граничния/митническия контрол и да не продължиш за Хопа.Обратен полет обаче,чекирането/началото на полета се води от Хопа и не било възможно да се чекираш за "вътрешен" полет до Истанбул (от Хопа) с чек ин в летището в Батуми. Редактирано 14 август, 2015 от Botko Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Най-изгодното което открих е 08.10-18.10 за 71 евра с Атлас през Румбо.ес. Не е лошо като изключим лангъркането с Метро до Ист. Но пък разписанието е идеално за полетите. Вече се прокрадва идея за връщане през Баку. Неудобното е че Тбилиси е в южната част а по-интересните са в обратна, северо-западна, посока... 2 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Вече се прокрадва идея за връщане през Баку. Неудобното е че Тбилиси е в южната част а по-интересните са в обратна, северо-западна, посока... А виза за Азербайджан? Преди 2г като гледах цените на нощувките в Баку се бях хванала за главата. 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Няма пълно щастие! А и е все още идея, трябва да стигнем до единомислие в "групата" Това разкарване нагоре-надолу из Грузия не ми допада Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 skyscanner,de ми дава 57,62е Истанбул -Тбилиси за 10 окт 1 Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Писала съм го другаде, но аз открих, че Азербайджан са премахнали Visa on Arrival през 2011. И това стана малко преди заминаването ми. Сега не знам как е, но тогава имаше списък от агенции, през които да кандидатстваш за виза и пишеше, че понякога не стигат 3 седмици за издаване на виза, а аз нямах запас от време да чакам визата. И ми се провали пътуването. Не може ли да се върнеш от Кутаиси напр. или от Батуми? Горещо препоръчвам Грузия. За мен 8-9 дни биха били малко, но ти прекоси Централна Америка за 5 седмици... 1 Връзка към коментар
Kaloyan89 Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 А нямаше ли някакво фери до Грузия директно от Варна или Бургас? 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 Идеалния вариант ще е Ист-Батуми и Баку-Ист ама... Едва ли ще стъпя някога в този район и затова си мисля че не е за изпускане да "отскочим" и до Баку ( брей, какво самочувствие). Вече прочетох твоето мнение относно визите, но ако се решим за Азерб. ще разчитам и на късмета на Жени относно ваденето на визи. 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 14 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 14 август, 2015 А нямаше ли някакво фери до Грузия директно от Варна или Бургас? Има - 100евра Връзка към коментар
Childish Публикувано: 14 август, 2015 Сподели Публикувано: 14 август, 2015 (редактирано) Яено си го решил за Баку, така че действай - имаш близо 2 месеца, ще стане. Редактирано 14 август, 2015 от Childish 1 Връзка към коментар
Botko Публикувано: 15 август, 2015 Сподели Публикувано: 15 август, 2015 Има - 100евра Освен 100 Евра и 2 дена плаваНЕ Бургас - Поти 2 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 16 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 16 август, 2015 (редактирано) I sáb 10/10/2015 23:30 Estambul Ataturk - 02:40 Tbilisi Novo Alexeyevka V dom 18/10/2015 3:50 Tbilisi Novo Alexeyevka 05:15 Estambul Ataturk მხოლოდ € 90 სულზე "....- Алла, пойдем в ресторан, туда-сюда потанцуем....." Редактирано 16 август, 2015 от stefanrusev 3 Връзка към коментар
epetkov Публикувано: 17 август, 2015 Сподели Публикувано: 17 август, 2015 Няма пълно щастие! А и е все още идея, трябва да стигнем до единомислие в "групата" Това разкарване нагоре-надолу из Грузия не ми допада Предложих варианта за Истанбул-Хопа,понеже още от първия пост ставаше ясно ,че ще бъдете група.Трансферна грузинска кола ,която да ви посрещне пред "летище" Хопа и ви закара до квартира в Батуми ,струва 100 грузински лари (делено на 3 или 4 човека,не е лош вариант) В самото Батуми ,като курортен град (заслужава си да се види) през октомври наемите в частни квартири са окло 20 лари/легло. 1 Връзка към коментар
stefanrusev Публикувано: 17 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 17 август, 2015 (редактирано) Благодаря за предложението - обмислихме и този вариант. Засега пътуваме само двамата, нещо не ни издържат на темпото другите мераклии. Последно - кацаме в Тбилиси, взимаме кола под наем ( затова отпада идеята за две различни точки за вход-изход ) и.. накъдето ни видят очите. Мислим да резервираме нощувка само за последната нощ, за другите ще импровизираме. След проучване цените на визи, нощувки и подобни, Азербайджан беше отхвърлен. Може и да отскочим за ден до Ереван, но ще му мислим на място. Готови сме да приемем всякакви идеи и съвети за това "Какво да не пропуснем"Иначе енергията вече е насочена към ян-фер 2016 че времето тече и излизат добри и интересни оферти. Редактирано 17 август, 2015 от stefanrusev Връзка към коментар
Препоръчани мнения