mu_ry Публикувано: 15 август, 2015 Публикувано: 15 август, 2015 да се запиша и аз, че се чудя кога да почна да се оглеждам за билети до Мадрид за Нова година за сега с България еър ми излиза по-евтино, но все пак има време ... Някакви съвети да дадете
macf1an Публикувано: 15 август, 2015 Публикувано: 15 август, 2015 да се запиша и аз, че се чудя кога да почна да се оглеждам за билети до Мадрид за Нова година за сега с България еър ми излиза по-евтино, но все пак има време ... Някакви съвети да дадете Колко време, колко багаж, колко пари .. така никой не може да ти помогне
mu_ry Публикувано: 15 август, 2015 Автор Публикувано: 15 август, 2015 някъде от 28 декември до 2 - 3 януари. Двама с бебе на 6 месеца, може би един чекиран багаж и количка, но тя май така или иначе е без пари Пари нямам идея, защото не знам колко биха излезнали, но едва ли ще са под 700 кинта
Георги Публикувано: 15 август, 2015 Публикувано: 15 август, 2015 Гледам, че цената на България Ер е 400лв на човек и то без rumbo и т.н. финтове. Според мен си е цена, която си заслужава покупката в момента и не вярвам да падне по-ниско. Картинката е за един+бебе, мързи ме да правя ново търсене, с втория ще стане 870лв
Препоръчани мнения