natura Публикувано: 16 август, 2015 Сподели Публикувано: 16 август, 2015 Здравейте ! Поздрави и добри пожелания на създатели, организатори, управленци и учасници....на всичките сте тук! Ние сме : Наталия и Юрий = natura Родени сме в Ленинград, СССР. Живяхме в България . От 3 години сме още по-на-юг.....но корените, следи и частичките от душата ни останаха и в Русия, и в България. Търсейки информация за Япония ( ще пътуваме натам през септември ) попаднах на http://magelanci.com/ и много сте ни са видяли симпатични.! Ще се радваме на взаимност. Моите извинения за *экзотичен български език. НатЮра 28 Връзка към коментар
krasen_denev Публикувано: 16 август, 2015 Сподели Публикувано: 16 август, 2015 (редактирано) Добре дошли!!! Не се притеснявайте за езика,всеки си пада по екзотиката. Редактирано 16 август, 2015 от krasen_denev 2 Връзка към коментар
stanimir Публикувано: 18 август, 2015 Сподели Публикувано: 18 август, 2015 Привет и от мен. Санкт Петербург е едно от малкото нови места които искам да преживея в Европа. Надявам се скоро 1 Връзка към коментар
Георги Публикувано: 18 август, 2015 Сподели Публикувано: 18 август, 2015 Добре дошли и приятно прекарване 1 Връзка към коментар
natura Публикувано: 18 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 18 август, 2015 stenk, благодаря! И без да питам, съвсем скоро ще споделя тук негасимата моя обич и възхищение към този град, историята му и.... *Люблю тебя, Петра творенье,Люблю твой строгий, стройный вид,Невы державное теченье,Береговой ее гранит,Твоих оград узор чугунный,Твоих задумчивых ночейПрозрачный сумрак, блеск безлунный,Когда я в комнате моей... 3 Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега