Прескочи до съдържание

Билет до Шриланка през февруари


Препоръчани мнения

Планираме Шри ланка за периода 1-13.02.2016.Датите не са фиксирани,може +-2дена.Прехвърлям ръзлични варианти,но по-приемливи билети от Катарците през Доха не откривам.Билетите в момента с Diners са малко над 600евро.Не бързам да купувам,надявам се на някаква промоция.В същото време търсачките показват свободни по 4-5 места,което бог знае дали е истина.

Давайте акъли!Става и мултисити,но да има време да се разгледа някой град.За Шри Ланка искам поне 8 дена.

Връзка към коментар

Алтернативата до там е Flydubai, или цял полет или до Дубай с Уиз и от там да го мислиш...

 

Не вярвай на тези 4-5 места, това са 4-5 места в съответния клас и не значат нищо за общата затовареност на самолета. Според мен чакай промоция на катарците, може да почнеш да мислиш сериозно към ноември. 600 евро не е цена, на която да скочиш сега. 

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Ами аз летях с Flydubai от Истанбул за 400 евро. С кола до там е удобно и се спестяват пари особено ако сте повече хора. Имаше промоции и от София за 400 евро, но и без промоция е 600 и мисля няма много дълъг престой в Дубай. Flydubai, въпреки че се водят лоукост, дават и безплатен багаж, така че са удобни също. Мисля че с промоции на катарците имаше доста по-евтини полети. Все пак 600 евро според мен си е доста, точно за там. Има и вариант да се комбинира Уиз еър с Флайдубай, ама си е хамалогия и би излязло леко по-евтино, така че няма смисъл. Тука доста магеланци бяхме точно февруари, март, така че по-нататък може и с маршрут да помагаме  :)

  • Харесвам 2
Връзка към коментар

Аз бях с билетите по 400евро на flydubai от София, като ги купих в началото на декември месец за март (имаше и много дати през февруари тогава). Така, че може да изчакаш още малко

Връзка към коментар

Емо, има и други решения. Даже сутринта попаднах на едно от тях, обаче за съжаление не е за търсения период, и от друга страна е от Италия. :)

Но пък продължавам да дебна и аз в тази посока :)

  • Харесвам 1
Връзка към коментар
Гост
Тази тема е заключена за нови мнения.
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.