IVM Публикувано: 19 август, 2015 Сподели Публикувано: 19 август, 2015 Здравейте,някой дали е ползвал услугите на въпросния сайт за резервиране на хотели, тъй като през Trivago вади доста примамливи цени на фона на останалите. Извинявам се предварително ако този въпрос, вече е задаван, но не открих нищо Връзка към коментар
Oshko Публикувано: 20 август, 2015 Сподели Публикувано: 20 август, 2015 Aз за пръв път го чувам, но тук има много любители на екзотични сайтове и предполагам, че все някой ще се включи в темата. Връзка към коментар
Георги Матеев Публикувано: 20 август, 2015 Сподели Публикувано: 20 август, 2015 Ползвал съм happyrooms 2 пъти, всичко беше ОК с резервациите и настаняванията. 1 Връзка към коментар
makler Публикувано: 20 август, 2015 Сподели Публикувано: 20 август, 2015 Имат същият дизайн като ostrovok,ru! Тях съм ги ползвал 1 път и съм нямал проблем. Връзка към коментар
IVM Публикувано: 20 август, 2015 Автор Сподели Публикувано: 20 август, 2015 Като се разрових из интернет пространството, намерих някакви отзиви, главно на руски език...очевидно има някаква връзка, а относно отзивите -не малко такива, в които хотелът разбира за вашата резервация при пристигането ви, но поне след известно мотаене връщат парите Връзка към коментар
Препоръчани мнения
Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш
Трябва да си член за да оставиш коментар.
Създай профил
Регистрирай се при нас. Лесно е!
Регистрирай сеВлез
Имаш профил? Влез от тук.
Влез сега