Прескочи до съдържание

паркинг на летище София


Препоръчани мнения

Здравейте приятели,

Не съм от София и ми се налага да си оставя колата на паракинг на летище София за времето през което ще съм в чужбина! До последното ми пътуване през април резервацията се плащаше с банков превод на ПаркВиа и всичко беше точно и ясно. Днес обаче при опит да си направя резервация ме препращат към някаква платежна система PaySera, която не съм ползвал досега. Това, което ме притесни е , че в експлорера не ми свети в зелено на URL-a на сайта (което значи че са спестени едни пари за опрделен клас сертификат за сървъра)! И след това безкрайни прозорци с потвърждения и т.н. ... в крайна сметка приключих с отказ. Въпросът ми е някой ползвал ли е тази услуга скоро и има ли друг начин за резервация на паркинг на летището. Благодаря предварително! 

Редактирано от Торбалан
Връзка към коментар

Ползвал съм ПаркВиа до АТМ хотела няколкократно и никога не съм плащал предварително.

Правя си резервация и заплащам на място като пристигна.

Никога до сега не съм имал проблем. Оставял съм си колата и в 3 часа през ноща

Последно беше преди 2-3 седмици

 

 

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

И аз никога не съм плащал на Парквиа предварително.Даже последните два пъти имах резервиран паркинг,но така стана,че не го ползвах.Никой не ми е теглил пари и не ме е търсил.Даже единия път спахме в АТМ хотела и пак не ме питаха ще си използвам ли резервацията на паркинга.Оказа се,че един безплатен трансфер до летището има и при ползване на паркинга и при ползване на хотела.Учудващо обаче,че при ползване и на двете не се полагат два трансфера.

  • Харесвам 1
Връзка към коментар

Благодаря на всички за бързите отговори! Оказа се, че при директна резервация от сайта ParkVia.com не е задължително да платите авансово, но ако заредите същия сайт от страницата на Уиз Еър, то тогава ще трябва да платите 100% предварително, все едно че буквате самолетен билет!

Така, че резервирайте директно на ParkVia.com!

Връзка към коментар

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Трябва да си член за да оставиш коментар.

Създай профил

Регистрирай се при нас. Лесно е!

Регистрирай се

Влез

Имаш профил? Влез от тук.

Влез сега
  • Четящи темата   0 магеланци

    • Няма регистрирани потребители, разглеждащи тази страница.
×
×
  • Създай...

Важна информация

Поставихме бисквитки на устройството ти, за да улесним употребата на сайта. Можеш да прегледаш нашата политика за бисквитките.